Garip Hatalar Alıyorum Yardım Edermisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

revennedn

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
WraithsDev

Discord:

wraithsdev

Hocam merhabalar sunucuda bu log'daki hataları alıyorum nasıl çözerim yardım edermisiniz lütfen
Log Dosyası:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

10 dakikalık timings:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

cidden yardıma ihtiyacım var nasıl çözücem bu hataları bilen birisi yardımcı olabilirmi lütfen

sunucuya falan bağlanırken sürekli atıyor oyundan ve consolda bu tarz hata veriyor dahili sunucu bulunumadı falan

sayfasından
(supports Java 8 or higher)
seçeneğine tıklayıp uygun sürümü indirin.
Velocity konusunda sürümü güncelleyip tekrar deneyin fakat benzer konuda aynı hataları alan bir çok kişi var
burayı takip edebilirsiniz.

sayfasından
(supports Java 8 or higher)
seçeneğine tıklayıp uygun sürümü indirin.
Velocity konusunda sürümü güncelleyip tekrar deneyin fakat benzer konuda aynı hataları alan bir çok kişi var
burayı takip edebilirsiniz.
hocam peki itemsadder için ne yapabilirim? oyundayken çalışıyor 20 dakika sonra falan pack gidiyor komple itemsadder çöküyor anlamadım nasıl çözücem onu?

hocam peki itemsadder için ne yapabilirim? oyundayken çalışıyor 20 dakika sonra falan pack gidiyor komple itemsadder çöküyor anlamadım nasıl çözücem onu?
ItemsAdder eklentisinin trial versiyonunu kullanıyorsanız ondan dolayıdır.

ItemsAdder eklentisinin trial versiyonunu kullanıyorsanız ondan dolayıdır.
https://www.mc-tr.com/konu/itemsadder-1-16-5-ustu-surumlerde-pack-yuklenmiyor.126185/ normalde bu konudaki ItemsAdder_3.6.2d-beta-2 kullanıyordum fakat çalışmadı yani 1.16.5 üstü kimsede pack yüklenmiyor yani yükleniyor diyor ama değişen bişey yok yine emojiler falan kare gözüküyordu bende itemsadderın sürümünü ItemsAdder-3.3.0BR5 olarak değiştirdim acaba çalışıcakmı diye çalıştı yani 1.16.5 üstü herkeste sonra bu dediğim hatayı almaya başladım

Eğer itemsadder deneme sürümü değilse sunucunuza en son sürüm itemsadderi yükleyin.

[01:47:41 ERROR]: Could not pass event ShopPostTransactionEvent to Quests v3.9.2
java.lang.NoSuchMethodError: 'net.brcdev.shopgui.shop.ShopItem net.brcdev.shopgui.shop.ShopTransactionResult.getShopItem()'
at com.leonardobishop.quests.bukkit.tasktype.type.dependent.ShopGUIPlusBuyCertainTaskType.afterTransaction(ShopGUIPlusBuyCertainTaskType.java:70) ~[?:?]
at com.destroystokyo.paper.event.executor.asm.generated.GeneratedEventExecutor1155.execute(Unknown Source) ~[?:?]
at org.bukkit.plugin.EventExecutor.lambda$create$1(EventExecutor.java:69) ~[patched_1.16.5.jar:git-Purpur-1171]
at co.aikar.timings.TimedEventExecutor.execute(TimedEventExecutor.java:76) ~[patched_1.16.5.jar:git-Purpur-1171]
at org.bukkit.plugin.RegisteredListener.callEvent(RegisteredListener.java:70) ~[patched_1.16.5.jar:git-Purpur-1171]
at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.callEvent(SimplePluginManager.java:624) ~[patched_1.16.5.jar:git-Purpur-1171]
at net.brcdev.shopgui.shop.ShopManager.handleItemBuy(ShopManager.java:929) ~[?:?]
at net.brcdev.shopgui.listener.PlayerListener.clickAmountSelectionGui(PlayerListener.java:415) ~[?:?]
at net.brcdev.shopgui.listener.PlayerListener.onInventoryClick(PlayerListener.java:143) ~[?:?]
at com.destroystokyo.paper.event.executor.asm.generated.GeneratedEventExecutor937.execute(Unknown Source) ~[?:?]
at org.bukkit.plugin.EventExecutor.lambda$create$1(EventExecutor.java:69) ~[patched_1.16.5.jar:git-Purpur-1171]
at co.aikar.timings.TimedEventExecutor.execute(TimedEventExecutor.java:76) ~[patched_1.16.5.jar:git-Purpur-1171]
at org.bukkit.plugin.RegisteredListener.callEvent(RegisteredListener.java:70) ~[patched_1.16.5.jar:git-Purpur-1171]
at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.callEvent(SimplePluginManager.java:624) ~[patched_1.16.5.jar:git-Purpur-1171]
at net.minecraft.server.v1_16_R3.PlayerConnection.a(PlayerConnection.java:2848) ~[patched_1.16.5.jar:git-Purpur-1171]
at net.minecraft.server.v1_16_R3.PacketPlayInWindowClick.a(SourceFile:32) ~[patched_1.16.5.jar:git-Purpur-1171]
at net.minecraft.server.v1_16_R3.PacketPlayInWindowClick.a(SourceFile:10) ~[patched_1.16.5.jar:git-Purpur-1171]
at net.minecraft.server.v1_16_R3.PlayerConnectionUtils.lambda$ensureMainThread$1(PlayerConnectionUtils.java:55) ~[patched_1.16.5.jar:git-Purpur-1171]
at net.minecraft.server.v1_16_R3.TickTask.run(SourceFile:18) ~[patched_1.16.5.jar:git-Purpur-1171]
at net.minecraft.server.v1_16_R3.IAsyncTaskHandler.executeTask(IAsyncTaskHandler.java:136) ~[patched_1.16.5.jar:git-Purpur-1171]
at net.minecraft.server.v1_16_R3.IAsyncTaskHandlerReentrant.executeTask(SourceFile:23) ~[patched_1.16.5.jar:git-Purpur-1171]
at net.minecraft.server.v1_16_R3.IAsyncTaskHandler.executeNext(IAsyncTaskHandler.java:109) ~[patched_1.16.5.jar:git-Purpur-1171]
at net.minecraft.server.v1_16_R3.MinecraftServer.bb(MinecraftServer.java:1339) ~[patched_1.16.5.jar:git-Purpur-1171]
at net.minecraft.server.v1_16_R3.MinecraftServer.executeNext(MinecraftServer.java:1332) ~[patched_1.16.5.jar:git-Purpur-1171]
at net.minecraft.server.v1_16_R3.IAsyncTaskHandler.executeAll(IAsyncTaskHandler.java:95) ~[patched_1.16.5.jar:git-Purpur-1171]
at net.minecraft.server.v1_16_R3.MinecraftServer.a(MinecraftServer.java:1469) ~[patched_1.16.5.jar:git-Purpur-1171]
at net.minecraft.server.v1_16_R3.MinecraftServer.w(MinecraftServer.java:1142) ~[patched_1.16.5.jar:git-Purpur-1171]
at net.minecraft.server.v1_16_R3.MinecraftServer.lambda$a$0(MinecraftServer.java:293) ~[patched_1.16.5.jar:git-Purpur-1171]
at java.lang.Thread.run(Thread.java:1583) [?:?]

hocam peki bu Quests eklentisi ile oyun için /görev sistemi yapmıştım fakat ShopGUI+ ile çakışıyor heralde nasıl çözebilirim? veya başka bildiğiniz güzel bi görev eklentisi varmı?

Quests eklentisinin 4 yıl önceki sürümünü kullanıyorsunuz, bence tüm eklentilerinizi bir gözden geçirin ve güncelleyin.

Quests eklentisinin 4 yıl önceki sürümünü kullanıyorsunuz, bence tüm eklentilerinizi bir gözden geçirin ve güncelleyin.
paketimiz eski olduğundan farketmedim onu .d teşekkürler <3

1.20.4 ve ve altı için v3 sürümlerini kullanmanız gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl