Garip bir ayraç | Joka

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Joka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.475

Joka

numb.
Elmaslar
599
Minecraft
smojka

Discord:

smojka

---

Selam arkadaşlar, ben Joka. Bugünki konum yeni ve garip bir konu ayracı. Bence konuyu uzatmaya gerek yok direk ayracı vereyim :D

gOX3DO.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Daha çok ayraç değilde ben bunu imza olarak kullanırım :),güzel olmuş bu arada başarılar.

Gerçekten ayraçtan daha çok imzaya benzemiş. Keşke indirme linki ve virüstotal'ı pngli olarak verseydin çok büyük durmuş. :D Başarılar.

Ayraçtan sayılmaz, arkadaşın dediği gibi anca imza.

Gerçekten ayraçtan daha çok imzaya benzemiş. Keşke indirme linki ve virüstotal'ı pngli olarak verseydin çok büyük durmuş. :D Başarılar.
Ayraçtan sayılmaz, arkadaşın dediği gibi anca imza.

Ben resim olarak verdim. Sanırsam bir hata var. Ayrıca neden imza diyorsunuz anlamadım? İmzada kişisel şeyler vardır ama burada herhangi bir kişisel yazı göremiyorum.

Ben resim olarak verdim. Sanırsam bir hata var. Ayrıca neden imza diyorsunuz anlamadım? İmzada kişisel şeyler vardır ama burada herhangi bir kişisel yazı göremiyorum.
Resim üzerine sadece bir dikdörtgen, kalp ve yazı eklemişsin. İsteyen istediği gibi kullanır, daha da geliştir.

Gayet başarılı eline sağlık. <3

imza banneri de bekleriz joka

Güzel birşey.

iyi iyi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Garip ama iyi

İmza olarak kullanılabilir.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl