GAMETURKMC -> Factions ve Skyblock Oyun Modu! <- play.GameTurkMC.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağlamıyorum sadece gözüme 1.7.2 de SkyWars attığım günler kaçtı Az oynamazdık... eline sağlık güzel bir sunucu devamını diliyorum umarım eskisi gibi zirveye çıkarsın :)
OİTC'de oynar youtube'de videolar çekerdim bu sunucu'da küçükken aşıktım resmen günün 24 saatinin 15 saatini bu sunucu'da geçirirdim hey gidi günler anılarım geldi aklıma umarım eski oyuncu kitlesini ve eski kaliteyi tekrar'dan getirirsiniz ve merakla o Oitc oyununu bekliyor olucağım oynanmasa bile ben kitle bulup oitc'de oynarım :) Başarılar dilerim.
Yorumlarınız için

teşekkür ederim.

Konu tasarımı, oyun içi eklenti paketi güzel fakat oyuncuyu iplemeyen bir sunucu. 2 Gündür oynuyorum, RecepUygr adlı yetkiliye mesaj atıyorum adam lapiste uçuyor fakat herhangi bir geri dönüş yok. Aynı şekilde omR7 (İsmini tam hatırlamıyorum ) adlı yetkili. Sanırım bir tek sunucu da adam gibi çalışan oyuncuyu önemseyen abdrr...uygr (adını tam hatırlamıyorum kusura bakmasın) adlı yetkili var. Eğer yetkili ile her zaman temasta olacak iseniz girmeyin. Yok ben biliyorum her şeyi oynarım diyorsanız tavsiye ederim.

bu arada 2 gündür ip eklenmesini istiyoruz.Sanırım çok zor shopgui+ (bu eklentinin olduğunu düşünüyorum) configinden ip ekleyip, eklentiye reload çekmek.
Selam Kâi, Oyun içinde olduğumuz zamanlarda genelde havada uçuyoruz evet :) Fakat bu sohbete baktığımız anlamına gelmiyor. İp eklenmesini istemişsiniz, biz istekleri sadece discord sunucumuz üzerindeki öneri kanalından almaktayız. Kalıcı olan oyuncular gerekli önerileri discord üzerinden zaten yapıyor.Yapılan istekleri ise yapılacaklar listemize ekleyip her gece yaptığımız rutin bakım işlemi sırasında ekliyoruz.

EFSANELERE BİR KALP BIRAKALIM o0Joey0o 2018 SkYblock 9. su

Şuan Aşırı Duygulandım ve Çok Sevindim Umarım Eskisi gibi online olur Abi bide eski skyblock gelicekmi aynı haritayla güzel olurdu sizin skyblockun tadı hiç biyerde yok

Geçtiğimiz yılların en iyi sunucularından birisi olan GameTürk'ün nihayet Türkiye piyasasına geri döndüğüne sevindim ki gerçekten de çok derin özlem duymuşuz. Sunucunun güncel sistem ve haritalarına bakacaksak da gayet güzel sistemlerin olduğunu en içten duygularımla söyleyebilirim ki haritalarını da fazlasıyla beğendim. Son olarak da sunucuya bu akşam muhakkak uğramayı düşünüyorum ki beklemediğim kadar heyecanlıyım.

takım savaşlı bedwars istiyoruz 20v20 fln vardı
Kral camback yapmış <3

2015 yılında en çok oynadım sunucuydu vay be zaman ne kadar hızlı geçiyor dimi ?

sunucu eskidende sizinmiydi kopyasımı

Web Scriptiniz değişik geldi, Kime ait?

Son düzenleme:
Efsane geri döndü :D
Başarılar dilerim.​

Sunucuya giriş yapmadan kalite kokusunu alabiliyorum, Furkan başarılar herşey gönlüne göre olsun..

merhaba serverinizi inceledim ellerinize sağlık. güzel bir server açmışsınız. ancak çok abartılı farklı bir sistem göremedim. bazı maplerde her serverde olan mapler. yinede oynanabilir bir server. Başarılar dilerim..

merhaba serverinizi inceledim ellerinize sağlık. güzel bir server açmışsınız. ancak çok abartılı farklı bir sistem göremedim. bazı maplerde her serverde olan mapler. yinede oynanabilir bir server. Başarılar dilerim..
Bazı mapler her server'da olan mapler dediğiniz sunucu zamanının en efsane sunucuların'dandır sizin o oynadığınız bir'den fazla olan sunucu'daki sunuculara benzemez bu sunucu, bu sunucunun bir geçmişi var ve zamanın'da bin online'a kadar çıkmış bir sunucu'dur amacım tartışmak değil fikrimi belirtmek teşekkürler. Kolay gelsin.

Bu kaliteli sunucuda oynamanızı kesinlikle tavsiye ediyorum, önerimin tek sebebi: Green gibi değerli birinin olması. Keşke eskisi kadar Minecraft oynama hevesim olsa da girip eskilerdeki gibi deli gibi oynasam; FurkanZhlp'i, RecepUygr'u görünce heyecanlansam. Bu sunucu kapandıktan sonra hiçbir sunucu bana bu sunucu kadar zevk vermedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl