GamesTürkiye | FactionWars Serveri | Lapis | Boss | Ev | Tarla | 1.7.2 | Bizi Hatırladın mı ?

Cremranyec78

Burak Aydın
Elmaslar
1.693
Minecraft
Cremranyec78

Discord:

Cremranyec78

IP: play.gamesturkiye.com

a3olpg.png
Geçmişimiz;

Farklı adlarla 4 senelik bir geçmişimiz bulunmaktadır. Sunucuyu en son olarak kötü hatırlayabilirsiniz ancak değiştik ! Eskiden uzun uğraşlarımız sonucunda açılmış olan bu sunucuyu tekrardan devam ettirmek istiyoruz. Az yetkili kadromuz ile güvence altında olacaksınız !

YkvQpE.png

Cremranyec78 - Kurucu

Bsernessio - Kurucu
NickLess97 - Admin

8Zla5W.png

Lokasyon: Türkiye - Tutku Sunucu

CPU: Xeon x5690 - 3.46 GHz 4 Çekirdek
Ram: 4 GB 1333 MHz
Barındırma Tipi: SSD - 60 GB
Sunucu Türü: VDS Sunucu
Kişi Sayısı: 50 Kişi (Gerektiğinde Arttırılacak)
Gecikme: 100 MS Altı

Sunucunun gündelik 2 kere yedeği alınmaktadır. Hesaplarınız ile ilgili her hangi bir kayıp riski yoktur !

D2lYmm.png

VIP: 5 TL
MegaVIP: 10 TL
UltraVIP: 20 TL
EfsaneVIP: 50 TL

Paypal ile ödeme yapanlara +1 Ay Hediye, ayrıca ekstra olarak 50 bin ila 500bin arasında oyun parası hediye !
Sabit Fiyat Garantisi Vermekteyiz !

m6GMpZ.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

o160320_7337f.png

o160320_c9389.png

o160325_a49d9.png

o160320_ab7c3.png

o160320_10cef.png

/warp edit

Şimdiden onlarca kişinin sunucuya eleştiri yapacağını biliyorum. Sunucuyu aynı haritayla açmamın sebebi eski bir çok oyuncuların bu haritayı sevmelerinden dolayıdır. Alıntı diyebilirsiniz ancak Evler hariç tamamıyla kendi yapıtlarımızdır.

Konu düzenini beğenmeyenler de olacaktır. Ancak herkes gibi hayalimdekileri maalesef gerçekleştiremiyorum.

Klasik bir faction düzeni diyenlerde olacaktır. Ancak benim plugin bilgim fazla olduğu için eğlenceli yapmaya çalışıyorum.

Neden 1.8 Değil: 1.8 için henüz hazır değiliz.

Sunucuya Yetkili Alımı Yoktur !

OP VER :C

1 yıllık map -_-

1 Yıllık derken bu haritayı kendimiz yaptık ?

Onlarla önceden çalışmıştık bu haritayı 1 ay önce hazırladık.

Spawn bölümü çok eski geldi de

Sunucu artık tekrardan aktif hepinizi bekliyorum :)[DOUBLEPOST=1456663581,1456563817][/DOUBLEPOST]GamesTürkiye Parası Eklendi :)

Thegamelife_HD GELİRDE O SEV ADAMSIZ KALIR MI AYIP ETİN ABİ GELİRİYORUM BURAK ABİ

Aktif++[DOUBLEPOST=1457081480,1456863275][/DOUBLEPOST]Aktif+++[DOUBLEPOST=1457513980][/DOUBLEPOST]Konu Güncel

Sunucu pek güzel diyemiyeceğim puan üzerinden değerlendirirsek

Mimari açıdan : 3/10
Eklentiler açısından : 6/10
Konu tasarımı açısından : 4/10

Tabiki bu benim görüşüm ama emek olduğu için sunucuda başarılarınızın devamını dilerim demekten başka birşey düşmüyor

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl