Bulundu GalaxyMine Mimar Ekibi'ni Topluyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ectuall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.409
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ectuall

Sıkıldım
Elmaslar
22

Discord:

ectual#0001

Öncelikle Selamünaleyküm sevgili forum üyeleri;

Ben GalaxyMine Kurucusu xBatuuu sunucumuzun mimar ekibini topluyoruz 24 Mart 2021 Saat 18:00'da açılışımız var eksik olan maplerimizi tamamlamamız gereklidir, buildi iyi olan kişileri Mimar ekibimize bekleriz bize ulaşmak için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz iyi geceler.

Bize ulaşmak için;
Discord: xBatuuu#0001
Bize Mail adresimizden ulaşmak için;
[email protected]

insanlar neden sizi tercih etmeli?

insanlar neden sizi tercih etmeli?
Hemen açıklıyorum : Bizlerle oyun oynamanız için bir sürü neden olsa bile asıl nedenlerden birisi kullanıcı dostu ve kreatif firkirleri sizlere sunmamız olmuştur. Farklı sunucularda olmayan özellikleri barındırıyoruz. Adaleti ve disiplini sağlayarak değer veriyoruz. Eğlenceli haritalarımızla, çeşitli üyeliklerimizle beraber oyun içerisindeki zevk ve eğlencenizi 10 katına çıkartıyoruz. Çeşitli eventlerle, etkinliklerle daha da eğlenceli kılıyoruz. Hem de en zor aşamayı geçerek! Emek Skyblock kimliğimizi kaybetmiyoruz.

Eskiden mimarlık olurdu ama şuan herkes parayla yaptırıyor mimarlık ancak düzeltmelerde kaldı gibi

Eskiden mimarlık olurdu ama şuan herkes parayla yaptırıyor mimarlık ancak düzeltmelerde kaldı gibi
Merhaba HamsiBey, parayla bizde yaptırırız ama bizim tek konumuz Mimar bulmak değil Mimar olsunlar tamam ama biz bide öyle bi build yapıp insanlar gitsin istemeyiz dostluk kurmaya çalışırız.

Merhaba HamsiBey, parayla bizde yaptırırız ama bizim tek konumuz Mimar bulmak değil Mimar olsunlar tamam ama biz bide öyle bi build yapıp insanlar gitsin istemeyiz dostluk kurmaya çalışırız.
Bir satış yaparken talep eden ve arz eden arasında bir mesafe bulunmak zorunda yoksa bu resmi satışlara engel dahi olabilir.

Bir satış yaparken talep eden ve arz eden arasında bir mesafe bulunmak zorunda yoksa bu resmi satışlara engel dahi olabilir.
Biliyorum zaten ben Mimar ekibi alıyorum ve dediğimi yanlış anlamışsınız.

Mimar alımı için baştan arkadaşlık atabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl