Galaxy J2 Cihazımla İlgili Sorunum Var [Sürüm yükseltme ile ilgili] >> OPEN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrEmRe

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
28
Minecraft
MrEmRe

Discord:

Mr.EmRe#0001

Arkadaşlar külüstür bi telefonum var Samsung Galaxy J2 :D Arkadaşlarla sınıfta PUBG atıcaz atamıyorum ben giremediğim için, telefonuma pubg indiremiyorum android sürümüm desteklemiyor :/ Bilgili birisi var mı ? Şu an sürüm 5.1.1 ve ilgisiz yapımcılar da hiç sürüm güncellemesi getirmiyor cihaz eski olduğu için. Rom atma muabbetleri falan varmış bilgili birisi var mı bu konular hakkında?

Ram atma olayları gibi bir şey duymadım. Ayrıca artık o telefonlara güncelleme gelmiyor. Yani mecburi olarak yeni bir telefon alman lazım.

Kusura bakma yanlış yazdım ama o Rom atmak işlemini araştırdım onlar genellikle biraz daha yüksek telefonlarda oluyormuş.
Şu aralar da yeni telefon alcak durumum yok, rom vs. birşey yapılamaz mı :(

Telefon çok eski o yüzden yapılması imkansız. :/

Android Nougat(7) ROM nasıl atılır, göstermiş.

Bu da ROM ile ilgili video:

Kusura bakma yanlış yazdım ama o Rom atmak işlemini araştırdım onlar genellikle biraz daha yüksek telefonlarda oluyormuş.
Her telefonda ROM atılabilir(3310 dışında)

Android Nougat(7) ROM nasıl atılır, göstermiş.

Bu da ROM ile ilgili video:

Her telefonda ROM atılabilir(3310 dışında)

Ben youtube'dan araştırmadığım için öyle dedim.

Samsung Galaxy J2
Benim de aynı, külüstür olduğunu düşünmüyorum. 2.5 yıldan fazla kullanıyorum.
Bildiğim karıyla ram az olduğundan kasacağınu düşünüyorum. Bende de sürüm uyumsuz filan diyorum. Sanırım Android sürümü ile alakalı. Ram 1GB olduğu için kasacağını düşünüyorum. Rom olayını bilmiyorum, sakata benizyor dikkatli olmalısın veya profesyonel olan birisine yaptırmalısın diye düşünüyorum.

Yahu atılabilir atılabilirmiş de şimdi benim telefona uygun rom yok ortalıkta, geçen baya verilerim vardı telefonda dedim feda olsun yeter ki şu telefon üst sürüme yükseltilsin, boşa kürek.

Bence uğraşma, bana fiyat belirt, ve nelere dikkat ettiğini söyle(tasarım, kamera, hız vs.) sana o fiyata en iyi telefonu bulayım.

İphone 7 almayı düşünüyorum da İphone 7 ye sahip olan arkadaşım yok ve Pubg indirilip oynanıldığını da bilmiyorum :D J2 ile bi süre devam edeyim İphone geçicem :/

İphone 7 almayı düşünüyorum da İphone 7 ye sahip olan arkadaşım yok ve Pubg indirilip oynanıldığını da bilmiyorum :D J2 ile bi süre devam edeyim İphone geçicem :/
Sen bilirsin, ben buradayım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl