Galaxian Online - Uzay savaşları - Emek var karşılık yok :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TastyHD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 940

TastyHD

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yeni nesil bir savaş sunucusu sizleri bekliyor! Tamamen bizim tasarımımız özgün özel 3D eşyalar! 11.12.2016 da açık beta sürümü ile sizlerle!

Sunucu sürümü: Minecraft 1.10.2

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

3D Design:

NOT: Oyunda resource packi kabul etmek zorunludur. Resource pack boyutu 1.73MB dır. (her oyuna girişinizde değil yalnızca ilk girişinizde indirme yapacaktır)

İletişim için skype: Ranork_

Backup-IBM-Server-icon.png

SUNUCU ÖZELLİKLERİ
IP: galaxian.online
Version: 1.7/1.8
RAM: 2GB
İŞLEMCİ: İntel i3- 8 Çekirdek
LOKASYON: Türkiye
HOSTİNG: Bilinmiyor
DİSKLER: 200GB SSD

galaxianip.png

galaxianitem.png

Sıkça Karşılaşılan Hatalar ve Çözümleri

"Kaynak paketini yüklemek zorundasınız!" Hatası
galaxianoh.png

galaxianoh2.png

• Her iki takımda 300'er puandan başlar ve zamanla azalır. İlk 0 puana ulaşan takım oyunu kaybeder.

Elinizdeki "G" şeklindeki eşya ile sol veya sağ tıklayarak aşağıda gördüğünüz menüyü açabilirsiniz.
galaxianmenu.png

1. Galaxian: Oyun odalarına erişmek ve oyuna katılmak için bu butona tıklayınız.
  2. Hesap Özeti: Oyun hesabınızın özetini, imleci butonun üstüne getirerek görüntüleyebilirsiniz. Oyun içi eşyalarınızı düzenlemek için butona tıklayınız.
  3. Market: Marketi ve bakiyelerinizi görüntülemek için tıklayınız.
Oyun odaları için "G" butonuna bastığınızda alttaki menüye benzer bir menü ile karşılaşacaksınız.
galaxianodalar.png

1. Pasif: Giriş yapamayacağınız odalar 1 numaralı buton gibi kırmızı yanacaktır.
  2. Aktif: Giriş yapabileceğiniz odalar 2 numaralı butondaki gibi yeşil yanacaktır.
galaxianbar.png

1. Kullanıcı adınızın rengi ne ise o takımdasınız demektir.
  2. Kırmızı takımın o anki puanı görüntülenmektedir.
  3. Mavi takımın o anki puanı görüntülenmektedir.
Barın en sağ ve en sol kısımlarında oyun içerisinde görebileceğiniz 3 adet kılıç sembolü bulunmaktadır. Bu kılıçlar o takımın elinde bulunan jeneratör sayısını temsil etmektedir.

galaxianchar.png

1. Silah: Ateş ederek ufak çaplı bir patlama oluşturabilir ve karşı takıma zarar verirken onları itebilirsiniz.
  2. Jetpack: Sağ tıkladığınızda sizi yukarıya itecektir. (Yakıt ile çalışmaktadır hunger barınızı göz ardı etmeyin!)
  3. Headset: Takımınızı belirtmektedir. İşlevsel bir amacı yoktur, görsel bir objedir.
  4. Ayakkabı: Takımınızı belirtmektedir. Düşüşlerde hasar almamanızı sağlar.
galaxianjnr.png

1. Beyaz Jeneratör: Tarafsız bir jeneratördür. Kimsenin puan düşüşünü etkilemez.
  2. Mavi Jeneratör: Mavi takımın ele geirdiği bir jeneratördür. Kırmızı takımın puanının hızlı düşmesine neden olur.
  3. Kırmızı Jeneratör: Kırmızı takımın ele geçirdiği bir jeneratördür. Mavi takımın puanının hızlı düşmesine neden olur.

8PLo7n.png

Ve yeni arenamız;
galaxianoh.png

1. 10 kişiliktir.
  2. Takım olmak yasaktır.
  3. İstediğiniz kişiye vurabilirsiniz.
  4. Jeneratör bu bölümde yoktur.
  5. Adam öldürdükçe puanınız hesabınıza eklenir.
galaxiansa.png

Üç Jeneratör

IP:

Sizleri bekliyoruz
Özel Teşekkür
@burockheus'a mimari yardımları için,
@ta1ha 'ya kodlama desteği için,
@CmJustice'a da manevi desteği için teşekkür ederim

-----------------------------------------
Sunucu tamamen @Ranork tarafından hazırlanmıştır. Dahil olduğum diğer projeler ile doğrudan bir ilişkisi bulunmamaktadır.

Selam Dostum, Konunuzu Daha düzenli Bir şekilde anlatırsanız belki oyuncu kitleniz biraz daha -
Fazla Olucaktır diye umuyorum, güzel bir server çalışması devamını dilerim.

Sunucuya geliyorum ama oyuncu olmuyor. Oyuncu olduğu zamanda ben Minecraft'ı açmaya üşeniyorum. Bir keyfini çıkaramadım şu sunucunun. Ama Türkiye'ye böyle güzel sunucu verilmez. Bence evrensel ( Global'ın Türkçesi. Anlamıyorsanız... ) olmalısınız. Emeklerinizi daha iyi alırsınız...

Merhaba şimdi ilk önce bir kere kendinizi acındırmayın. Konu başkığında "Emek Var Karşılık Yok :/ " Bunu kaldırmalısınız. Sunucu sürümü 1.10 mu 1.7 1.8 mi neyse güzel şeyler eklemişsiniz ama kendinizi acındırmadan sadece bekleyin illaki çekersiniz her yeni bir şey eklediğinizde hep yoruma ve konuya yazın. İnsanlar baksın bu adam çalışıyor nasıl bi sunucu?sorusunu sorsun. Ben sizin reklamınızı 1 haftadır yaklaşık görüyorum. Ve hiçbir değişiklik göremiyorum. Gelişmeniz dileğiyle Başarılar. Ve Aynı konuyu İki Kez Açmıssınız!

Son düzenleme:
Sunucu güzele benzemekte. Fakat konu düzeni için aynı şeyi söyleyemem. Konu tasarımı hoş ve başarılı. Lütfen konunuzu ortalayın ve düzeninizi ayarlayın. Başarılar.

Konu Başlangıcı Daha Düzenli Olabilir...

Konu daha güzel olabilirdi sunucu çok güzel

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl