Galaxian Online - Hiç bir yerde yok - Uzay savaşları...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TastyHD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.174

Nasıl buldunuz

• Süper

Oy: 0 0,0%
  • İdare eder

• Kötü

• Çok kötü

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

TastyHD

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yeni nesil bir savaş sunucusu sizleri bekliyor! Tamamen bizim tasarımımız özgün özel 3D eşyalar! 11.12.2016 da açık beta sürümü ile sizlerle!

Sunucu sürümü: Minecraft 1.9.4

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

3D Design:

NOT: Oyunda resource packi kabul etmek zorunludur. Resource pack boyutu 1.73MB dır. (her oyuna girişinizde değil yalnızca ilk girişinizde indirme yapacaktır)

İletişim için skype: Ranork_

galaxianip.png

galaxianitem.png

Sıkça Karşılaşılan Hatalar ve Çözümleri

"Kaynak paketini yüklemek zorundasınız!" Hatası
galaxianoh.png

galaxianoh2.png

• Her iki takımda 300'er puandan başlar ve zamanla azalır. İlk 0 puana ulaşan takım oyunu kaybeder.

Elinizdeki "G" şeklindeki eşya ile sol veya sağ tıklayarak aşağıda gördüğünüz menüyü açabilirsiniz.
galaxianmenu.png

1. Galaxian: Oyun odalarına erişmek ve oyuna katılmak için bu butona tıklayınız.
  2. Hesap Özeti: Oyun hesabınızın özetini, imleci butonun üstüne getirerek görüntüleyebilirsiniz. Oyun içi eşyalarınızı düzenlemek için butona tıklayınız.
  3. Market: Marketi ve bakiyelerinizi görüntülemek için tıklayınız.
Oyun odaları için "G" butonuna bastığınızda alttaki menüye benzer bir menü ile karşılaşacaksınız.
galaxianodalar.png

1. Pasif: Giriş yapamayacağınız odalar 1 numaralı buton gibi kırmızı yanacaktır.
  2. Aktif: Giriş yapabileceğiniz odalar 2 numaralı butondaki gibi yeşil yanacaktır.
galaxianbar.png

1. Kullanıcı adınızın rengi ne ise o takımdasınız demektir.
  2. Kırmızı takımın o anki puanı görüntülenmektedir.
  3. Mavi takımın o anki puanı görüntülenmektedir.
Barın en sağ ve en sol kısımlarında oyun içerisinde görebileceğiniz 3 adet kılıç sembolü bulunmaktadır. Bu kılıçlar o takımın elinde bulunan jeneratör sayısını temsil etmektedir.

galaxianchar.png

1. Silah: Ateş ederek ufak çaplı bir patlama oluşturabilir ve karşı takıma zarar verirken onları itebilirsiniz.
  2. Jetpack: Sağ tıkladığınızda sizi yukarıya itecektir. (Yakıt ile çalışmaktadır hunger barınızı göz ardı etmeyin!)
  3. Headset: Takımınızı belirtmektedir. İşlevsel bir amacı yoktur, görsel bir objedir.
  4. Ayakkabı: Takımınızı belirtmektedir. Düşüşlerde hasar almamanızı sağlar.
galaxianjnr.png

1. Beyaz Jeneratör: Tarafsız bir jeneratördür. Kimsenin puan düşüşünü etkilemez.
  2. Mavi Jeneratör: Mavi takımın ele geirdiği bir jeneratördür. Kırmızı takımın puanının hızlı düşmesine neden olur.
  3. Kırmızı Jeneratör: Kırmızı takımın ele geçirdiği bir jeneratördür. Mavi takımın puanının hızlı düşmesine neden olur.
galaxiansa.png

Üç Jeneratör

IP:

Sizleri bekliyoruz
Özel Teşekkür
@burockheus'a mimari yardımları için,
@ta1ha 'ya kodlama desteği için,
@CmJustice'a da manevi desteği için teşekkür ederim

-----------------------------------------
Sunucu tamamen @Ranork tarafından hazırlanmıştır. Dahil olduğum diğer projeler ile doğrudan bir ilişkisi bulunmamaktadır.

Sunucunuz oldukça başarılı ve Türkiye'de ilk defa uzay temalı sunucu gördüm.[DOUBLEPOST=1481736017,1481736011][/DOUBLEPOST]Sunucunuz oldukça başarılı ve Türkiye'de ilk defa uzay temalı sunucu gördüm.

Değişik bir sunucu olmus . Emeginizin karsılıgınızı almanız dileğiyle .

İşte böyle sunucular olunca mutlu oluyorum. 3 Katlı marketi marifet sananları görünce değil...

Güzel bir sunucu ellerinize sağlık.
İYİ FORUMLAR.

Sunucunuz oldukça başarılı ve Türkiye'de ilk defa uzay temalı sunucu gördüm.[DOUBLEPOST=1481736017,1481736011][/DOUBLEPOST]Sunucunuz oldukça başarılı ve Türkiye'de ilk defa uzay temalı sunucu gördüm.
Teşekkür ederim :) Buyurun sizide beklerim.[DOUBLEPOST=1481736987][/DOUBLEPOST]
Güzel bir sunucu ellerinize sağlık.
İYİ FORUMLAR.
Teşekkür ederim :) Buyurun sizide beklerim..[DOUBLEPOST=1481737024][/DOUBLEPOST]
İşte böyle sunucular olunca mutlu oluyorum. 3 Katlı marketi marifet sananları görünce değil...
Teşekkür ederim :) Buyurun sizide beklerim.[DOUBLEPOST=1481737067][/DOUBLEPOST]
Teşekkür ederim :) Buyurun sizide beklerim.

Türkiye de böyle sunucu açan sayılı kişilerdensiniz umarım sunucunuz gelişir :)

İşte kendine özgü içerik yapan sunuculardan birisi. Bence kesinlikle tutucak emeğinizin karşılığınızı alıcaksınız! Başarılar dilerim çok güzel sunucu olmuş.

Türkiye de böyle sunucu açan sayılı kişilerdensiniz umarım sunucunuz gelişir :)
Teşekkür ederim , sizide bekleriz.[DOUBLEPOST=1481912666,1481912568][/DOUBLEPOST]
İşte kendine özgü içerik yapan sunuculardan birisi. Bence kesinlikle tutucak emeğinizin karşılığınızı alıcaksınız! Başarılar dilerim çok güzel sunucu olmuş.
Teşekkür ederim , sizide bekleriz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl