Galatasaray - Fenerbahçe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan roqev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 101

roqev

Yay Yok, İskelet Yok
MinePass
Elmaslar
104
Minecraft
xtaf_

Discord:

xtaf_

RAMS Park’ta Fenerbahçe-Galatasaray derbisi bu akşam saat 20.00’de başlıyor!
FENERBAHÇEEE.webp

Peki, sen Ramspark’daki dev derbide kimin yanındasın? Galatasaray mı? Fenerbahçe mi? Yorumunu paylaş, heyecana ortak ol!

Ne zaman böyle büyük bir derbi olsa Hep berabere kalıyor ama bizim Gönlümüz Galatasaray'dan yana her iki takıma da başarılar

Fenerin maskot hayvanı bildiğim kadarıyla kanarya? Boğa biraz abartı ve yanlış gibi geldi.

Maç berabere biter demedi demeyin...​

Bu kadar olaya rağmen Galatasaray aldı. Helal olsun :D

Diyecek pek bir şey yok, nice şeyler konuşabilir ancak kurallar gereği yazamıyorum. Verilmemesi gereken penaltı, verilmemesi gereken bir sarı karttan oluşan kırmızı kart, 10 kişiye düşen ve kaleye formsuz geçen Mert Günok, Fenerbahçe cephesinde yapılan hatalar, kondisyon eksikliği, hocanın son dönemde düşen performansı vs.

Her şey hocaya itilemez fakat o oyunu oynatamayan hocada en büyük sorun. Kaleyi zaten konusmuyorum bile, sezon basından beri 2 tane forvet gönderip 1 tane 19 yaşında tecrübesiz, bitiriciliği olmayan, adam akıllı koşamayan bir forvet alan yönetim. adam akıllı oyun oynayamayan takım vs. vs.

En büyük sorun ise, hakemin yaptığı skandallar. Hakem sürekli durduk yere saçma fauller, sarı kartlar verilmeyen fauller her şeye düdük çalıyor. Hakem hakkında söylenecek çok şey var.

2. yarı Uefa hakemi gibi yönetip 0 hata ile yönetip, ilk yarı Afrika bilinmeyen x ligindeki 6. lig gibi yönetmesi gerçekten komik.

İlk yarı için güzelce saydım 18 pozisyon Galatarasay hakkı yenirken sadece 4 pozisyonda Fenerbahçe' nin hakkı yeniyor. 2. yarı için belki 0 hata ile maç yönetimi. Devre arasında birisinin kulakları çekilmiş veya bakmış hiçbir şekilde durduramıyor takımı 2. yarı güzel yöneteyim de hakkımda az küfür söylensin denmiş bir maçtı.

Yanlış anlaşılma olmasın takım tutmuyorum ancak Fenerin bu maç güzel kollanmasına rağmen ilk yarıda gol atıp üstüne maçı kazanması Galatasaray taraflı güzel başarı​

Babalar sözünü tutar
Hasımlar lafını yutar
Bizimle oynama kumar
Bi' anda gelir ve bozar

Bir Galatasaray taraftarı olarak her 2 takıma başarılar diliyorum.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl