GalaktikMarket <Gelişmiş>

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LquenS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.106

Nasıl Oldu ?

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni başlamış biriylen, gelişmiş birini karşılaştırmak kolay dimi, aralarında hiç fark yok bıraksak yeni başlamış kişi gelişmiş kişiyi geçicek.
Hocaaam bak sen beni egolu vs sanıyorsun ama yanılıyorsun internete skript dersleri yaz zaten ilk ders argümenttir 5dk da öğrenebilirken , neden gelip bana vay sen iyisin ben kötüyüm vs diyorsun ? hiç değilse yapılan bir skripte bak anlamaya çalış!!!!!

Hocaaam bak sen beni egolu vs sanıyorsun ama yanılıyorsun internete skript dersleri yaz zaten ilk ders argümenttir 5dk da öğrenebilirken , neden gelip bana vay sen iyisin ben kötüyüm vs diyorsun ? hiç değilse yapılan bir skripte bak anlamaya çalış!!!!!
Bak anlıyorum demeye çalıştığını ama sen anlamıyorsun sen hiçbirşey bilmezken, neden argument kullanmadın! Onu kullanmalıydın denmesi güzel olurmuydu lütfen mesaj yollamadan önce o kişinin bilgisine bak.

Bak anlıyorum demeye çalıştığını ama sen anlamıyorsun sen hiçbirşey bilmezken, neden argument kullanmadın! Onu kullanmalıydın denmesi güzel olurmuydu lütfen mesaj yollamadan önce o kişinin bilgisine bak.
Zaten senin bilgine bakarak söylüyorum , ben daha gui mui bilmezken argümenti biliyordum , skripti videolarla öğrendim ve ilk öğrendiğim şey ise argümenttir !

Güzel çalışma laakin -/kactitanyum-/kacaliminyum-/kacplatinyum-/kacbenzin yerine /mataryellerim yazdıgında hepsi yazzsa daha mantıklı olur ve titanyum alimunyum vs. verirken /mataryelver <buraya verecegi mataryel> <miktar> olarak olsa daha güzel ve saglıklı olur.

Güzel olmuş :D

Güzel çalışma laakin -/kactitanyum-/kacaliminyum-/kacplatinyum-/kacbenzin yerine /mataryellerim yazdıgında hepsi yazzsa daha mantıklı olur ve titanyum alimunyum vs. verirken /mataryelver <buraya verecegi mataryel> <miktar> olarak olsa daha güzel ve saglıklı olur.
Hata verdiğinden dolayı yapmadım.

Güzel Olmuş Eline Sağlık, İyi Forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl