[GAİACRAFT] - [1.15.2 Taban] - Reborn! - Gelişmiş Coinler - Türkçe Komutlar/Özel Gaia Eşyaları/Spawnerlar - Gelişmiş Oyuncu Warpları ve DAHASI!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Panislamizm

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
lDetective

Discord:

Panislamizm#0783

gaiakonutasarim.png

- LOBİ-
lobi.png

- MARKET -
market.png

- VALİLİK -
valilik.png

- KASALAR -
kasalar.png

- KÖYLÜLER -
koyluler.png

- KÖYLÜLER 2 -
koyluler2.png

- ARENA -
arena.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Site üzerinden gelişmeleri takip edebilirsiniz

Son düzenleme:
Benim sunucunun spawn mapini nereden buldunuz ? İkinci olarak da ismi bulurken çok zorlandınız mı ?

Başka sunucunun mapini ve survival sunucusunun ismini çalmak :D
Başarılar diliyorum

Başka sunucunun mapini ve survival sunucusunun ismini çalmak :D
Başarılar diliyorum
Map 2021 Ocak ayından beri bizdedir, hiçbir sunucudan alıntı yapılmamıştır, planetminecraft üzerinde public paylaşılan haritanın temel üzerine inşaa edilerek gitmiştir. Bu durumda harita çalıntı değildir, Ek olarak https://www.mc-tr.com/konu/mc-gaiac...-warplari-ve-dahasi.90942/sayfa-2#post-611604 konusuna bakarsanız GaiaCraft sunucusu ve ismi çalıntı dediğiniz kişiler bizden çalmadan çok daha eskiye yatar, ben xaprier olarak Türkiye Minecraft sunucu yönetiminde Claim Sistemini -> Tapu Sistemi olarak adlandıran ve çeviren ilk kişiyim, başkaları da bu ismi konularında kullanmaya başladılar sesimi çıkarmadım, çıkarmam da. Açık kaynak paylaşıma destek veren birisiyim, o yüzden laf söylemek yerine ne güzel kullanıyorlar benim yaptığımı diye düşünüp geçtim.

Benim sunucunun spawn mapini nereden buldunuz ? İkinci olarak da ismi bulurken çok zorlandınız mı ?
Yukardaki cevabım sizin için de geçerlidir arkadaşım.

Son düzenleme:
Gerçekten klasik.
geliştirilebilir ne diyeyim.

Sunucu elbette bu şekilde kalmayacaktır. Güncellemeler ile geliştirilmeye devam edecektir. Yorumunuz için teşekkürler.
sunucular gelişsinde kimin geliştiğinin önemi yok herkez gelişsin "MC-TR" gelişsin.
demi mc-tr ekibi :=)

+ Sunucu aktiftir.
mc.gaiacraft.net
ip adresinden erişim sağlanabilir. İyi oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl