Çözüldü GadgetsMenu Komut Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LykiaCraft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LykiaCraft

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
65
Minecraft
KaiteNN_

Discord:

KâiteN#0001

GadgetsMenu Plugininde Oyuna Girince Elinde Nether Start İle Başlatır Ve Ordan Efektleri falan seçeriz. Fakat onun yerine ben komutla açsınlar istiyorum o menüyü. /Efektmenu gibi mesela configi araştırdım fakat bulamadım.

GadgetsMenu.jar' a sağ tıklayarak Winrar ile açarsınız ve plugin.yml metin belgesi var onu her hangi bir editör ile açarsınız ve o belgenin içinde böyle bir bölüm var
Kod:
commands:
  gadgetsmenu:
    description: GadgetsMenu main command.
    aliases: [gmenu]
    usage: /<command>
komutunu değiştirmek için ise aliases: [gmenu, Efektmenu] yazarsanız çalışır diye umut ediyorum anlatımım biraz kötü olmuş olabilir kusura bakma ama işine yararsa en iyi cevap vermeyi unutma. :)

GadgetsMenu.jar' a sağ tıklayarak Winrar ile açarsınız ve plugin.yml metin belgesi var onu her hangi bir editör ile açarsınız ve o belgenin içinde böyle bir bölüm var
Kod:
commands:
  gadgetsmenu:
    aliases: [gmenu]
komutunu değiştirmek için ise aliases: [gmenu, Efektmenu] yazarsanız çalışır diye umut ediyorum anlatımım biraz kötü olmuş olabilir kusura bakma ama işine yararsa en iyi cevap vermeyi unutma. :)
Komut İşe Yarıyor Fakat Menü Açılmıyor Help Yeri Açılıyor Menünün Açılması İçin efektmenu menu yazmam gerekiyor direk efektmenu yazınca açılsın istiyorum ben.

Komut İşe Yarıyor Fakat Menü Açılmıyor Help Yeri Açılıyor Menünün Açılması İçin efektmenu menu yazmam gerekiyor direk efektmenu yazınca açılsın istiyorum ben.
Komut yazıldığında direkt menün gelmesi gerek aslında ilginç.

Kod:
commands:
  gadgetsmenu:
    aliases: [gmenu, efektmenu]

Bu şekilde dener misiniz?

Kod:
commands:
  gadgetsmenu:
    aliases: [gmenu, efektmenu]

Bu şekilde dener misiniz?
Hala Aynı :D Skript İle /efektmenu yazsak direk o menü açılamaz mı acaba ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Aynen Yaptım Sorun Çözüldü Aynı Sorunu Yaşayan Olursa Diye Buraya Skripti Bırakıyorum

Kod:
command /efektmenu:
trigger:
  execute player command "/gmenu main"
  stop

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl