HexlyNetwork
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- iMertzTR
Discord:
mr.m1rtz
mr.m1rtz

benjamin17
Sandığa doğru komudu attığınızdan eminmisiniz ? Veya illaki bir konsolda bilgilendirme olması gerekmektedir. İlgili kısmı atarsanız yardımcı olabilirim.Oyuncular Sandığa Sağ Tıklayınca menü açılmıyor hata yok bişi demiyor
mr.m1rtz
evet doğru komutu attığıma eminim konsoldada birşey gözükmüyorSandığa doğru komudu attığınızdan eminmisiniz ? Veya illaki bir konsolda bilgilendirme olması gerekmektedir. İlgili kısmı atarsanız yardımcı olabilirim.
mr.m1rtz

benjamin17
Kullandığınız MC sürümü ve forkunuz nedir ?Ekli dosyayı görüntüle 232660
konsol bu şekilde hiç birşey çıkmıyor
Sandığa tıklamaktan ziyade "/gmysterybox mode add-vault lobi1" komutunun çalıştığına emin misiniz?evet doğru komutu attığıma eminim konsoldada birşey gözükmüyor
kullandığım komut: /gmysterybox mode add-vault lobi1
mr.m1rtz
evet eminimSandığa tıklamaktan ziyade "/gmysterybox mode add-vault lobi1" komutunun çalıştığına emin misiniz?
mr.m1rtz
evet plugin gözüküyor mc sürümü 1.8.9 spigot fork nedir bilmiyorum ayrıca şöyle bişi keşfettim opler açabiliyor gizemli kutuyu ama opsizler açamıyorKullandığınız MC sürümü ve forkunuz nedir ?
+ Olarak oyunda /pl yazdığınızda pluginin ismi yeşil gözüküyor mu? Veya pluginin ismi varmı ?

benjamin17
Fork spigot ve paper gibi yazılımlardır.evet plugin gözüküyor mc sürümü 1.8.9 spigot fork nedir bilmiyorum ayrıca şöyle bişi keşfettim opler açabiliyor gizemli kutuyu ama opsizler açamıyor
mr.m1rtz
zaten izinleri varmışFork spigot ve paper gibi yazılımlardır.
gadgetsmenu.menuselector
gadgetsmenu.mysteryboxes.open.*
Bu iki izni oyuncuların grubuna ekleyip deneyiniz.

benjamin17
Hocam komple log dosyasını bize atmanız daha sağlıklı olur discordum: benjamin17zaten izinleri varmış
mr.m1rtz
tamam hocam discorduna istek atıyorumHocam komple log dosyasını bize atmanız daha sağlıklı olur discordum: benjamin17
Bana burdan ulaşırsanız daha hızlı yardımcı olabilirim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!