Paylaşım GadgetsMenu %100 Türkçe (v4.7.3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proomp

Foreda
Elmaslar
192
Discord İzni

Discord:

proomp

Merhaba arkadaşlar, burada, internette ücretsiz bulunan Türkçe dosyaları, %100 Türkçeleştirdim. Çünkü eklentinin eski sürümüydu ve sadece bazı yerleri Türkçe idi ve ben de bunu tamamlamak istedim.

| GadgetsMenu Türkçe dosyaları indirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayabilirsiniz.

| VirusTotal test sonucunu incelemek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, burada, internette ücretsiz bulunan Türkçe dosyaları, %100 Türkçeleştirdim. Çünkü eklentinin eski sürümüydu ve sadece bazı yerleri Türkçe idi ve ben de bunu tamamlamak istedim.

| GadgetsMenu Türkçe dosyaları indirmek için
tıklayabilirsiniz.

| VirusTotal test sonucunu incelemek için
tıklayabilirsiniz.
keşke pastebin gibi sitelere yapıştırıp atsaydın kdirek virustotal atmanada gerek kalmazdı

Bu tarz konulara çok yorum yapmam. genelde yarım yamalak çeviriler olur ve çoğu yeri çevrilmemiş olur. ilk defa tam tamına çeviri gördüm ellerine emeğine sağlık tebrik ederim.

Bu tarz konulara çok yorum yapmam. genelde yarım yamalak çeviriler olur ve çoğu yeri çevrilmemiş olur. ilk defa tam tamına çeviri gördüm ellerine emeğine sağlık tebrik ederim.
Evet, genellikle dediğiniz gibi oluyor. Teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl