Furkan /iSuperNatural/ Geri Dönüyor...

FurkanÖzcan

Emekli Ekip Lideri.
Elmaslar
1.248

Discord:

FurkanÖzcan#6347

Öncelikle selamun aleyküm MC-TR ailesi,
Ben Furkan yani namı değer iSuperNatural forumun eski moderatörüyüm [bknz : Ağustos 2016] yaşım 16 bilişim okuyorum
tekrardan foruma dönme isteğinde bulundum ve sizler ile birlikte inşallah tekrardan güzel bir şekilde konu açarak eğleneceğimizi umuyorum :)
Soracağınız soru vs var ise aşağıya yazınız cevaplarım zevk ile :D

Bakalım inşallah hayırlı olur.

Hoşgeldin foruma! Umarım eski yetkine en kısa sürede kavuşursun :melek:

Ben Furkan yani namı değer iSuperNatural forumun eski moderatörüyüm [bknz : Ağustos 2016] yaşım 16 bilişim okuyorum
tekrardan foruma dönme isteğinde bulundum ve sizler ile birlikte inşallah tekrardan güzel bir şekilde konu açarak eğleneceğimizi umuyorum :)

Dediği gibi inşallah en kısa sürede eski yetkine kavuşursun. :)

Hoşgeldin Dostum

Hata tespit edildi! "Namı değer" değil "Namı diğer" olucak. Diğer anlamı adında nam-ı diğer.

H O Ş G E L D İ N

Emeklilik nası gidiyor?, emeklilik hiç hoş değil Hai zaten zam'da yapmıyor emekli maaşıma :) @Hai

Yıllardır emekliyim bea fakat emekli olmanın tek bir yanı var daha fazla yaşlanıyorsun yaşladıkça tecrübe kazanarak daha bilgili oluyorsun.

Kırlıdım sana ne zaman gittin hatırlamıyorum. Bende bilişim okuyorum yaşım 16. Bu arada HOŞGELDİN!

Kırlıdım sana ne zaman gittin hatırlamıyorum. Bende bilişim okuyorum yaşım 16. Bu arada HOŞGELDİN!

Hoşbuldum ya çok büyük sorunlarım oldu ve gitmiştim sorunlarımı halledip geri döndüm :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl