Furkan Aksakal (Hobbit Craft) Plugin Paketi 'Faction' 1.8 - 1.10 (ViaVersion)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pakate bakmadan şunu söylemeliyimki ; Madem plugin paketinde hata veren pluginler var neden paylaşıyorsun kesin yarısından fazla sistemde alıntıdır.
Eğer konuyu düzgün okuyup inceleseydin bu yorumu yapma gereği duymazdın. Bu iki plugin 1.8 sürümde hiç bir şekilde düzelmeyen pluginler. Klasik sabit kullanılan ' Plotme - Skript ' plugini. Ha bu arada ben aylarımı verdiğim paketi bedavaya burada insanlara sunmuşum isteyen alır kullanır isteyen kullanmaz seni neden gerdi kardeşim?[DOUBLEPOST=1507171113,1507132709][/DOUBLEPOST]
Haritalı paket geldi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

[DOUBLEPOST=1507212043][/DOUBLEPOST]Güncel +

Konu Tasarım Daha İyi Olabilirdi, İyi Forumlar :)

kardeşim /rankup sistemindeki kitapı aldım satın sağ click yapıyom level hic bişe atlamıyor ?
Üstünüzde level para olacak ve tamamen yetkisiz olacaksınız. + olarak düz kitap olmayacak.

evet var kardeşim ama deop yapıpda denemiştim olmadı malesef
Group manager ile yetkinizi alıp oyuncu yaptınız mı kendinizi?[DOUBLEPOST=1507489404,1507409915][/DOUBLEPOST]Silahlı paket ayrı mı hazırlayayım arkadaşlar?

Merhaba, uyumlu spigot vermiştim onu kullanır iseniz hatalar ikiye düşecektir ve onlar da 1.8 de sorunlu olan ' Skript & Plotme ' pluginleridir.
Tamam anladım :) Bide bukkit için plugin yap bazıları spigotu sevmiyor çünkü benim gibi :) ama yinede
G Ü Z E L L E N D İ N

Güncel + yeni sürüm için çalışmalara başladım.

v2 gelicekmi acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl