Çözüldü Function İçin Gerekli Addon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Function
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.933
2.2 üzerini 1.8 kullanamıyor mu yani

yani 1.8 in desteklendiği en son sürüm hangisi

2.2 üzerini 1.8 kullanamıyor mu yani
Sanırım 2.2 üzerinde birkaç sürümde çalışır durumda gözüküyor ama hata çıkma olasılığı yüksek ve bazı hataları çözülemez durumda bırakabiliyor. Bu yüzden Skript kendiside 2.2 sürümünü öneriyor Minecraft 1.8 sürümü için.

yani 1.8 in desteklendiği en son sürüm hangisi
1.8 Sürümü için Skript 2.2 sürümünü kullanmanı tavsiye ederim, sana attığım linkten indirmelisin. Skript 2.2 sürümünün son ve tamamlanmış sürümü o dur.

Sanırım 2.2 üzerinde birkaç sürümde çalışır durumda gözüküyor ama hata çıkma olasılığı yüksek ve bazı hataları çözülemez durumda bırakabiliyor. Bu yüzden Skript kendiside 2.2 sürümünü öneriyor Minecraft 1.8 sürümü için.

1.8 Sürümü için Skript 2.2 sürümünü kullanmanı tavsiye ederim, sana attığım linkten indirmelisin. Skript 2.2 sürümünün son ve tamamlanmış sürümü o dur.
yardımınız için çok teşekkür ederim

çözülü olarak işaretle butonunu göremiyorum

errör.png

bu hatayı alıyorum başlatrken @HaktanOzkan

Ben 1.8.8 sürümü için denemiştim bir sorun çıkmamıştır. İsterseniz birde bunu deneyin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eğer olmaz ise
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
buradan dev36 dev35 dev34 gibi sürümleri yükleyip deneyebilirsiniz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl