FTP Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CraftRakip Network

Kızılsakal Kızıltaş?
Elmaslar
205
Sitemde
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
veya mftp.infinityfree.net mi nedir ona ssl sertifikası yükleyecemde yüklenmiyor upload dediğim anda siliniyor sertifikayı yapacağm yer sslforfree.com

SSLyi o siteden alamazsın.Cloudflare kullan.

Nasıl yapacam 1.- ve ikincisi cloudflare yapınca hosting'de değişmiyormu
İnternete cloud flare SSL alma yazarsan videolar ve konuları görürsün ikinci sorun olarak ise SSL alınca heryerde gözükür.

İnternete cloud flare SSL alma yazarsan videolar ve konuları görürsün ikinci sorun olarak ise SSL alınca heryerde gözükür.
Yapıyorum siteye giremiyorum eski nameserver2leri yapınca girebiliyorum

Sen ciddimisin? dediklerini yaptım ve artık siteme giremiyorum ve senin görevden alınmanı istiyorum!!! okadar emek verdiğim sitem gitti!

Sen ciddimisin? dediklerini yaptım ve artık siteme giremiyorum ve senin görevden alınmanı istiyorum!!! okadar emek verdiğim sitem gitti!
Benim burda suçum ne oluyor merak ediyorum? Sen nasıl SSL alırım diye sormuşsun bende yanıt verdim. Eğer sorununu çözmemi istiyorsan sert dille ifade etmek yerine sitede oluşan sorunu söyle yardımcı olayım?

Benim burda suçum ne oluyor merak ediyorum? Sen nasıl SSL alırım diye sormuşsun bende yanıt verdim. Eğer sorununu çözmemi istiyorsan sert dille ifade etmek yerine sitede oluşan sorunu söyle yardımcı olayım?
Siteme giremiyorum :( önceden giriyordum

Kardeşim Kullandığın Hosting Ns Geri Yönlendir Düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl