Bulundu FrozenMC Faction Türk Sunucusu Açıldı Alımlar İçin Formu Doldurun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mertcan1999MC

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba Değerli Forum Üyeleri Sizler İçin Kurdumuz FrozenMC Faction Sunucumuz Açıldı
Sunucu Ram : 4 GB
Sunucu Kapasitesi : 40 Slot
Sunucu Türü : Faction

İp Adresimiz : Yetkili alım konusunda IP vermek yasaktır.
Yetkili Alım Formu Aşağıda

Sunucu Spawn
g9pqyR.png

Warp Arena
Ma20WQ.png

Warp Lapis
9DAQE3.png

Sizi tanıyalım
Oyundaki adınız:

Yaşınız :

Başvurmak istediğiniz kadro :

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız :

Yetkili olarak tecrübeleriniz :

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti :

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz :

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız :

Amacımız sizi tanımak, formlarınızı özenle doldurunuz; özensiz ve Alıntı başvurular reddedilecektir.

NOT : 15 Yasından Küçükler Alıma Dahil Olmayacaktır TeamSpeak3 Zorunludur İndirmeniz 10 Saniye Sürer

Moderatör tarafından düzenlendi:
Konunuzun yeri yanlıştır, lütfen daha dikkatli olunuz.

Yetkili alım konularında IP Adresi paylaşmak yasaktır.
3 Mesajınız olmadan sunucu tanıtım veya alım konusu açamazsınız.

s

Son düzenleme:
Peki Konuyu Silmem Mi Gerek Şuan Bu Kezlik Affetseniz Bilmiyodum
Konu moderatör ve daha üstlerine bırakılmıştır, editörlerin bu konuda bir şey yapabilmesi mümkün değildir biz sadece uyarıyoruz, Bilginize...

Oyundaki adınız: yuraji

Yaşınız : 16

Başvurmak istediğiniz kadro : Mimar

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız : hafta sonu toplam 12 hafta ici toplam 10

Yetkili olarak tecrübeleriniz : %95

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti : oldukca saygılı olmaya calısırım

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz : sakin bir sekilde hallettim 5 konuyu

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız :skype : gamingmc2 kabul ederseniz[DOUBLEPOST=1511541056,1511540264][/DOUBLEPOST]Oyundaki adınız: yuraji

Yaşınız : 16

Başvurmak istediğiniz kadro : Mimar

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız : hafta sonu toplam 12 hafta ici toplam 10

Yetkili olarak tecrübeleriniz : %95

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti : oldukca saygılı olmaya calısırım

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz : sakin bir sekilde hallettim 5 konuyu

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız :skype : gamingmc2 kabul ederseniz

Sizi tanıyalım
Oyundaki adınız: Burakzzers

Yaşınız : 17

Başvurmak istediğiniz kadro : Moderatör

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız : 5 saat

Yetkili olarak tecrübeleriniz : Yaklaşık 3 4 yıldır mc oyuyorum. Baya bi serverde moderatörlük yaptım.

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti : Küfür yok. Saygı ve Sevgi. Karşımdaki Küfür Ederse Uyarırım. Tatlı ve Nazik bir dille.

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz : Küfürle değil asla. Zaten bu yüzdende sorun yaşanmıyor.

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız : Maalesef yok. Eğer Alırsanız Sunucuda 5 6 saat falan dururm arada reklam da yaparım.

Oyundaki adınız:Emirhan

Yaşınız :15

Başvurmak istediğiniz kadro :Rehber - Mod - Admin her türlü işi yaparım.

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız :Sabah Akşam.

Yetkili olarak tecrübeleriniz :çok fazla var. kendi serverlerimde oldu birden çokkez.

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti :Benden küçük - büyük olsun bana karşı ahlaki değerleri aşmadığı sürece aynı şekilde olabildiğince yardımcı olurum

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz :Her ne kadar bunaltırsa bunaltsın o sorunun üstesinden gelmeye çalışırım yetkili olarak bu benim görevimdir.

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız :skypem : emirhanbalo.28

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl