FRIZPA LAND | ÇİFTÇİ SİSTEMİ | 1.16.5+ | SURVIVAL AKTİF | SKYBLOCK YAKINDA | ZİNDAN | ÖZEL BİYOMLAR | ÖZEL SETLER - KILIÇLAR - KAZMALAR | KOZMETİKLER

Murat Frizpa

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
Frizpa

Discord:

Murat#7777

toplusayfa.png

sayfa 4.png

sayfa 5.png

sayfa 5v2.png

sayfa 5v4.png

sayfa 5v3.png

Ekli dosyalar

• sayfa 5v3.png
    sayfa 5v3.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 242
Sunucumuz 17.02.2023 Tarihinde aktif olacaktır.

Konu tasarımı ve menü tasarımları hoş olmuş başarılar

Konu tasarımı hoşuma gitti canlı ve birbiri ile uyumlu renkler pazar mantığı her sunucuda olmalı bence güzel olmuş ayriyetten farklı pek bir şey göremedim başarılar

Çok tatlı bir konu olmuş, başarılar!

Oldukça hoş bir konu tasarımı olmuş, Sunucunun da aşağı kalır bir yanı yok. Başarılar diliyorum.

Ödüllü Lav Yükseliyor turnuvalarımız başlayacaktır, PVP yeteneğine güveniyorsan sende şimdiden yerini al!​

Ekli dosyalar

• Lav Yükseliyor DUYURU.png
    Lav Yükseliyor DUYURU.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 196
YENİ SMACKDOWN TURNUVALARIMIZ İLE ÇEŞİTLİ ÖDÜLLER KAZANMAYA NE DERSİN?
AKŞAMLARI 19.00'DA SMACKDOWN ETKİNLİKLERİMİZ İLE RİNG İÇİNDE MÜCADELE SENİ BEKLEMEKTE!
SmackDownCanlıYayın.jpg

Güzel Gibi Ama Logo Hazır Template onun dışı konu tasarımı güzel başarılar

Güzel Gibi Ama Logo Hazır Template onun dışı konu tasarımı güzel başarılar
Yorum için teşekkürler. Görsel tasarımda kullanılan bütün materyaller kendimce hazırlanmıştır, template kullanılmamıştır.

MineImator ile yapıldı ana logo dostum, orada logo yapmanın ne kadar zor olduğunu bilir kullanan kişiler. BlockBench ise şu anda çıkmış alternatif olanı onu son "SmackDown" logosu yaparken kullandım.

Umarım iyi yerlere gelirsiniz :)

Başarılar Dilerim sunucunun versiyonunu yükseltirseniz max 1.19.2 girişi olması kötü olmuş açıkcası yükseltilirse daha tatlı olacağını düşünüyorum ayrıca sunucuya ekstra olarak büyüler de eklenilebilir

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl