slime
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- Movarus
Discord:
moravus_
Selamlar,
Sunucunuzda teknik sorunlarla vakit kaybetmek yerine, işi uzmanına bırakın. Karmaşık hata loglarından kurtulmak, sunucu performansını artırmak veya profesyonel bir Discord altyapısı kurmak istiyorsanız, tek seferlik ve uygun bütçeli çözümler sunuyorum.
Hakkımda & Çalışma Prensibim
Uzun süredir Java ve Node.js altyapıları üzerine projeler geliştiriyorum. Yazdığım sistemlerde her zaman performansa odaklanırım. Genellikle kişiye ve sunucuya özel sistemler üzerine çalıştığım için kodlarımı public olarak paylaşmıyorum; tamamen sizin ihtiyaçlarınıza yönelik, güvenli ve kapalı devre sistemler kuruyorum.
Neler Yapıyorum?
Nasıl Çalışıyorum?
Uzun vadeli yetkili (Admin/Dev) statüsü aramıyorum; "sorun çöz - teslim et" mantığıyla freelance çalışıyorum. İşi veya hatayı inceleriz, fiyatı belirleriz. Sistemi kendi tarafımda hazırlar/çözerim; size tıkır tıkır çalıştığını ekran kaydı veya test ortamıyla kanıtlar, ödeme sonrası teslim ederim.
Ödeme Yöntemi: Havale / EFT (IBAN)
İletişim için Discord: moravus_
Teknik sorunlarla sunucunuzu yormayın, DM atın hızlıca çözelim.
Sunucunuzda teknik sorunlarla vakit kaybetmek yerine, işi uzmanına bırakın. Karmaşık hata loglarından kurtulmak, sunucu performansını artırmak veya profesyonel bir Discord altyapısı kurmak istiyorsanız, tek seferlik ve uygun bütçeli çözümler sunuyorum.
Uzun süredir Java ve Node.js altyapıları üzerine projeler geliştiriyorum. Yazdığım sistemlerde her zaman performansa odaklanırım. Genellikle kişiye ve sunucuya özel sistemler üzerine çalıştığım için kodlarımı public olarak paylaşmıyorum; tamamen sizin ihtiyaçlarınıza yönelik, güvenli ve kapalı devre sistemler kuruyorum.
- MC Plugin Destek & Kurulum:* Sunucunuzdaki eklentilerin (plugin) hatasız bir şekilde kurulması ve yapılandırılması.
- Çakışan eklentilerin onarılması ve konsoldaki (error/warn) hataların tamamen temizlenmesi.
- Özel & Optimize Plugin Geliştirme: * Sunucuyu yoran, ağır ve verimsiz "Skript" yapıları yerine; doğrudan Javaile yazılmış, yüksek performanslı ve optimize edilmiş basit eklentiler oluşturuyorum.
- Amacım sadece özellik eklemek değil, sunucu işlemcisini (CPU) ve RAM'i en verimli şekilde kullanacak altyapıyı sağlamaktır.
- Gelişmiş Discord Botları (Node.js): * Topluluğunuz için sıfırdan, stabil botlar kodluyorum. Bazı özellikler:* Gelişmiş Destek (Ticket) ve Kayıt Sistemleri.* Detaylı Moderasyon ve Loglama.* Öneri / Oylama ve Mini Games (Eğlence) sistemleri.(Not: Botun kapsamına ve eklenecek ekstra özelliklere göre fiyatlandırma değişebilir.)
Uzun vadeli yetkili (Admin/Dev) statüsü aramıyorum; "sorun çöz - teslim et" mantığıyla freelance çalışıyorum. İşi veya hatayı inceleriz, fiyatı belirleriz. Sistemi kendi tarafımda hazırlar/çözerim; size tıkır tıkır çalıştığını ekran kaydı veya test ortamıyla kanıtlar, ödeme sonrası teslim ederim.
Ödeme Yöntemi: Havale / EFT (IBAN)
İletişim için Discord: moravus_
Teknik sorunlarla sunucunuzu yormayın, DM atın hızlıca çözelim.
Son düzenleme: