-Free For All-ffa.atillahosting.net Faction-SilahlıFaction-KitPvp-Silahlı HG-Skyblock-AuraEngellendi

Abdullah2323

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
157
QJA763.png

kAk6nA.png
İP: ffa.atillahosting.net​

bj5L6V.png

rj6Nm3.png

vgd2Bp.png
2ygJB2.png

LpDM00.png
HUB SPAWN
1YEb6A.png
LpDM00.png

FACTİON :
Küçük Büyük Herkesin Severek Oynadığı
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
AtillaHosting Tarafından Satın Alınmış Olup Hub Sunucumuz Altında Devam Etmektedir...
Bu Oyundaki Amaç Kendi Klanızı Kurup En Güçlü Olmaktır
Spoiler: YouCraftFaction
Spawn
lkZXpr.png

nAldZa.png

Orman
DlD1jl.png
İP. ffa.atillahosting.net
VİLLALAR
N5DXPN.png

VlDO4V.png

8lzOpV.png

LAPİS,HAMMADDE,EVENT GİBİ YERLERİN FOTOGRAFINI FAZLALIK OLMASIN DİYE ATMADIK... ffa.atillahosting.net
LpDM00.png
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Normal Factiondan Sıkıldıysanız Bu Silahlı Faction Tam Size Göre
60'dan Fazla Silah Çeşidiyle Oynama İmkanı
Ormandaki Sığınağınızı Güçlü Klanlardan Korumak İçin Obsidyen kullanmanızı tavsiye ederim çünkü roketatar ile patlatılabilir ( otomatik kendini sonra tamir eder)
Warp Ormanda Sniperlik Yapmanın Tadına Sizde Varın... (Textureler AtillaHosting'e Aittir İzinsiz Kullanılması Yasaktır)
Spawn
BZznVv.png

22a3mj.png
Atış Poligonu
nAl6P0.png

ORMAN'dan Sonbahar Görüntüsü :)
AAzMZ0.png

Silah Türleri
Spoiler: Silah Türleri

LpDM00.png
SİLAHLI AÇLIK OYUNLARI
Açlık Oyunlarına Yeni Bi Bakış Açısı Getirdik--Sizde Denemelisiniz
30'dan Fazla Kit ile Hizmetinizde
M6DGPg.png
Spoiler: TurnuvalardanResimler
LpDM00.png

KİT PVP
Spoiler: Kitler

LpDz2o.png

58yl4z.png

LpDM00.png
SKYBLOCK
Spawn
pRn3Rr.png

yPqaRn.png

lkZG9Q.png

Skyblock Serverimizin Artı Özelliklerinden Biri Köylülerin Sizin İçin Otomatik Çalışıp Topladıklarını Çevredeki Sandıklara Koymasıdır.
Detaylı Bilgiyi Warp Bilgi'den Öğrenebilirsiniz
Spoiler: Köylüİşci
LpDM00.png

Not: İntihar Eden Köylülerden Sorumlu Değiliz
VlDp7j.png
ip : ffa.atillahosting.net
Vip gibi şeyler yoktur
En iyisi olmanız için tek gereken şey sürüş yeteneğenizi kullanmak
Ayrıca yolda önünüze çıkan soru işaretli kutulardan özel efektli savunma veya saldırı itemleri alabilirsiniz.
Tek amacı gırtlağına kadar faction'a gömülmüş çaresiz mc oyuncularına biraz bile olsa farklı eğlenceler sunmaktır
Yarış pisti bize ait olup mine art'lar alıntıdır
Her hafta sonu Silahlı MCSG sunucumuzda olduğu gibi buradada yarış turnuvaları yapılacaktır.
YARIŞ PİSTİMİZ (şu anlık 1 adet yarış pistimiz bulunmaktadır talebe göre artırılacaktır)
oAVW8R.png

6ZNV59.png
Spoiler: MarioKart

LpDM00.png

ip : ffa.atillahosting.net

Sunucu güzelmiş. Hem de silahlı açlık oyunları :)

teşekkür ederim 20:00'da Silahlı Hunger Games Turnuvası Vardır dün 50 kişi ile turnuva oynadık sizide bekleriz

Silahlı HG ilk başta çok hızlı gelmişti ama sonradan baya bir alıştım.
Kendi fikirlerinizi hayata geçirmeye çalışmanız bile taktir edilesi bir olay.
Başarılar Abdullah...

Ben bu sunucuyu çok seviyorumda mariokart kapandımı?

Silahlı HG ilk başta çok hızlı gelmişti ama sonradan baya bir alıştım.
Kendi fikirlerinizi hayata geçirmeye çalışmanız bile taktir edilesi bir olay.
Başarılar Abdullah...
teşekkür ederim Alp sunucuya katkıların azımsanmayacak derecede ben sana teşekkür ederim
Ben bu sunucuyu çok seviyorumda mariokart kapandımı?
mario kart daha iyi hale getirildikten sonra açılacaktır[DOUBLEPOST=1425311106,1425219461][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1426633447][/DOUBLEPOST]Faction bölümüne fazladan 30 adet'den fazla yeni ench türü eklendi bosslar düzenlendi-Özel efsunlu itemler getirildi ve vb. değişik eklentiler.iyi oyunlar[DOUBLEPOST=1427453373][/DOUBLEPOST]Güncel yeni silahlar ve yeni yarış pisti geldi

Galiba Servere Bot Atılmış Motd Sinde Öyle Yazıyor.

Reklam da ve server de çok iyi :eek:

Yeni oyunlarımız çok yakında sizlerle,bot atan şahıs mahkemeye verilmiştir.Kendisi İstanbul Fatih Mollahusrev Cad. ikamet etmektedir gerekli işlem uygulanacaktır :) herkese iyi oyunlar[DOUBLEPOST=1427986633,1427805686][/DOUBLEPOST]güncel

ya beyler bn kayıt olmayı denedim olmadı başka isimle denedim aynı ip ile max register sayısına ulaştınız diyo acil yardım

güncel[DOUBLEPOST=1431013407,1430839094][/DOUBLEPOST]+++++++++[DOUBLEPOST=1431589503][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1431939227][/DOUBLEPOST]güncel

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl