Sol Reklam

Çözüldü Frankfurt lokasyonlu sunucumda gereksiz yüksek ping alıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

PieCat

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
6
Puanlar
2.160
Yer
Bursa
Minecraft
PieCatt

Discord:

piiecat

Sunucumda gereksiz bi ping sorunu var ve sadece bende var bu sorun diğer kimsede yok diğer kişilerde uzak değiliz aynı şehirdeyiz internetim de kötü değil ama anlamadım bunun sebebini. yardım edebilir misiniz

1699977350237.png

Son düzenleme:
Sunucu optimizasyonunuzu kontrol edin, kendi internetinizi kontrol edin herhangi bi' sorun yok ise makinenizi tekrardan başlatın. Frankurt lokasyon olduğu için ping yükselmesi normal.

Merhaba, yardım ve destek konunuzda 3 gündür etkileşim bulunmamaktadır. Gelen yanıtlar üzerinden yardım aldığınız konunuz çözüldüyse, konu içerisinde belirterek "çözüldü" olarak işaretleyiniz. Gereken şartlar sağlanmazsa konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır.

peki sadece kendi sunucundamı alıyorsun bu ping değerini yoksa diğer sunuculardada aynmı

Diğer oyuncularda Ping stabil gibi görünüyor, modeminizi yeniden başlatın. Eğer çözülmezse Altyapısal bir sorun olabilir Müşteri hizmetlerini aramanızı tavsiye ederim.

halettim
sağolun.
konu kilit

halettim
sağolun.
konu kilit
Sorunu çözdüğünüze sevindim. Eğer ki bu tarz optimizasyon problemleri söz konusu olursa Skriptleri tek bir dosyaya çekebilirsin. Birden fazla skript olması lag yapıyor. İyi oyunlar, İyi günler..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı