Çözüldü FPS SORUNU VE SAÇMA BİR SORUN BENCE!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berat50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 350
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berat50

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
47
Minecraft
Betreus

Discord:

Berat#3972

Herkese merhabalar, ben sizin karşınızda bir sorunla beraberim. Ben 1.8 ve 1.12.2 açmaya çalışınca çok düşük FPS alıyorum. 20 civarı hep. Optifine ve driverlar mevcut. FPS ayarlarıda yapıldı fakat hala düşük FPS alıyorum.

Anlamadığım yer şurası,

1.8 ve 1.12.2 açmaya çalıştıktan sonra oynamadğımı farkettim ve CraftRise Launcher indirmeyi denedim belki onda yüksek FPS alırım diye öyle oldu. Orada FPS'im 200 civarlarında. Bunun sebebini bilen varsa lütfen söylesin. Herkese hayırlı akşamlar ve hayırlı günler diliyorum

Lütfen cevap verin.

Herkese merhabalar, ben sizin karşınızda bir sorunla beraberim. Ben 1.8 ve 1.12.2 açmaya çalışınca çok düşük FPS alıyorum. 20 civarı hep. Optifine ve driverlar mevcut. FPS ayarlarıda yapıldı fakat hala düşük FPS alıyorum.

Anlamadığım yer şurası,

1.8 ve 1.12.2 açmaya çalıştıktan sonra oynamadğımı farkettim ve CraftRise Launcher indirmeyi denedim belki onda yüksek FPS alırım diye öyle oldu. Orada FPS'im 200 civarlarında. Bunun sebebini bilen varsa lütfen söylesin. Herkese hayırlı akşamlar ve hayırlı günler diliyorum
Launcher'da sıkıntı olabilir.

Fps bir anda mı düştü yoksa launcheri indirdiğinden beri düşük fps mi alıyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl