FoxStaffTracker Eklentimiz İçin Öneri!

Apcu

minefox.net/discord
Emektar
MinePass
Premium
Sunucu Sahibi
Onaylı Satıcı
Hosting Görevlisi
Elmaslar
252
Discord İzni
Minecraft
Apcu0

Discord:

apcu

Selamlar!
Yakın zamanda yayınladığımız yetkili takip eklentisi FoxStaffTracker hakkında önerilerinizi almak için bu konuyu açıyorum. Eklentiyi daha da gelişmiş ve detaylı bir hale getirmek için neler yapabiliriz bu soruların cevabını arıyoruz. Bilmeyenler için kısaca özetlemek gerekirse; FoxStaffTracker, yetkililerinizin aktivitelerini takip eden, verileri depolayan ve bunları hem oyun içinde hem de web panelinde sergileyen bir eklentidir.

Eklentinin başlıca özellikleri:
  • Aktiflik Takibi: Yetkililerin günlük, haftalık, aylık ve toplam (kalıcı) aktiflik sürelerini, mesajlarını, komutlarını takip edebilirsiniz.
  • Detaylı Kayıtlar: Yetkililerin hangi mesajları yazdığını, hangi komutları kullandığını ve hangi moderasyon işlemlerini gerçekleştirdiğini görebilirsiniz.
  • Şikayet Sistemi: Oyuncuların yetkililer hakkında şikayette bulunmasına imkan tanır.
  • Web Paneli: Web tarafında gelişmiş filtreleme ve sıralama seçenekleriyle tüm verilere kolayca erişim sunar.
Daha detaylı bilgiyi ürünün kaynaklar sayfasındaki konusundan görebilirsiniz. Önerilerinizi bekliyorum!

Kaynak Konusu: https://www.mc-tr.com/kaynaklar/en-...eklentisi-foxstafftracker-minefox-studio.200/

Selamlar, projeniz çok hoş ve detaylı hazırlanmış. Benim önerebileceğim birkaç fikir var.
  • Yetkili puanlama sistemi: Haftalık (config'den değiştirilebilir yapılırsa daha iyi olur) moderatörlerin kendi koyduğunuz aktiflik takibi, şikayet sistemindeki sonuçlar ve detaylı kayıtların birleşimiyle bir puan raporu sunulabilir, böylece iyi çalışan yetkililerin belki terfi almasına, kötü çalışan yetkililerin ise uyarılmasına ve uyarıların sonunda görevinden alınmasını kolaylaştırabilir.

• Memnuniyet Sistemi: Şikayet sisteminin yanında yetkililer için memnuniyet sistemi olabilir, bunun sonucunda belirttiğim puanlama sistemine entegre edilerek daha güzel bir sistem haline dönüşebilir. Bu sistemin düzenli kullanılması için her açılan yardım talebinin sonunda ödül karşılığında (kasa anahtarı vb.) bu sistemi kullanmaları teşvik edilebilir.

• Gelişmiş Web Paneli: Toplanan her verilen web paneline detaylıca entegre edilmesi zaten sizin sunduğunuz bir özellik ama güzel detaylar ile daha da ileriye götürebilirsiniz, Web panelinde yetkili adında farklı bir kategori bulunabilir ve alınan her şikayet, memnuniyet ve otomatik verilen puan buraya yansıyabilir, ayrıca log desteğiyle ve sizin geliştirdiğiniz aktiflik takibiyle detaylı bilgiler gösterilebilir.

• Kısmi Yapay Zeka: Kısmi dememin sebebi aslında bir yapay zeka olmaması, girilen her değerin kendi içinde tekrar değerlendirilerek oyuncuların oyuna girdiği prime time ısı haritası, yetkililerin oyunda olması saatini gösteren ısı haritası, raporlar haftalık çıkmasına rağmen günlük verilerin birleşmesiyle günlük özetler ve son olarak kimlerin terfi/düşüş alacağına yardım eden bir öneri mekanizması.
Belki yapımları uğraştırıcı ve zor olabilir, ya da sizin gözünüze kötü de gelmiş olabilir. Bunlar düzgün karşılanacak durumlardır, düşüncelerime saygılı olunursa sevinirim. Umarım bu fikirler işinize yarar.

Selamlar, projeniz çok hoş ve detaylı hazırlanmış. Benim önerebileceğim birkaç fikir var.
  • Yetkili puanlama sistemi: Haftalık (config'den değiştirilebilir yapılırsa daha iyi olur) moderatörlerin kendi koyduğunuz aktiflik takibi, şikayet sistemindeki sonuçlar ve detaylı kayıtların birleşimiyle bir puan raporu sunulabilir, böylece iyi çalışan yetkililerin belki terfi almasına, kötü çalışan yetkililerin ise uyarılmasına ve uyarıların sonunda görevinden alınmasını kolaylaştırabilir.

• Memnuniyet Sistemi: Şikayet sisteminin yanında yetkililer için memnuniyet sistemi olabilir, bunun sonucunda belirttiğim puanlama sistemine entegre edilerek daha güzel bir sistem haline dönüşebilir. Bu sistemin düzenli kullanılması için her açılan yardım talebinin sonunda ödül karşılığında (kasa anahtarı vb.) bu sistemi kullanmaları teşvik edilebilir.

• Gelişmiş Web Paneli: Toplanan her verilen web paneline detaylıca entegre edilmesi zaten sizin sunduğunuz bir özellik ama güzel detaylar ile daha da ileriye götürebilirsiniz, Web panelinde yetkili adında farklı bir kategori bulunabilir ve alınan her şikayet, memnuniyet ve otomatik verilen puan buraya yansıyabilir, ayrıca log desteğiyle ve sizin geliştirdiğiniz aktiflik takibiyle detaylı bilgiler gösterilebilir.

• Kısmi Yapay Zeka: Kısmi dememin sebebi aslında bir yapay zeka olmaması, girilen her değerin kendi içinde tekrar değerlendirilerek oyuncuların oyuna girdiği prime time ısı haritası, yetkililerin oyunda olması saatini gösteren ısı haritası, raporlar haftalık çıkmasına rağmen günlük verilerin birleşmesiyle günlük özetler ve son olarak kimlerin terfi/düşüş alacağına yardım eden bir öneri mekanizması.
Belki yapımları uğraştırıcı ve zor olabilir, ya da sizin gözünüze kötü de gelmiş olabilir. Bunlar düzgün karşılanacak durumlardır, düşüncelerime saygılı olunursa sevinirim. Umarım bu fikirler işinize yarar.
Fikirlerimi yazdıktan sonra projeye bir göz gezdirdim ve dediğim bazı önerilerin benzerleri sanırım varmış. Benim dediğim kadar detaylı mı onu tam öğrenemedim ama birkaç geliştirmeyle mükemmel olan bu proje daha da mükemmel olabilir, ilerleyen dönemde almayı düşünmeye başladım. :)

1. öneriniz için puan sistemi yok ancak rol ve süre bazlı hedefler var. Örneğin rehberin günlük 180 dakika aktiflik yapması gerekir gibi aktiflik hedefleri belirlenebiliyor. Bunu karşılamayan yetkililer de gösterilebiliyor.

2. Şikayet sistemi varken memnuniyet pek de mantıklı gelmedi açıkçası. Bir yetkiliyi beğenmiyorsa şikayet edebilir. Eğer yetkili beğeniliyorsa zaten onun için şikayet açılmaz.

3. Yetkililer sayfasına ek olarak zaten yetkili detay sayfası bulunuyor. O sayfada hem grafik ile hem de kutular içindeki veriler ile yetkili için detaylı analiz imkanı sunuyor.

4. Bu dediğiniz gerçekten güzel ve sunucu sahiplerinin işini ciddi anlamda kolaylaştıracak bir şey. En yakın zamanda eklemeye çalışacağım.

Önerileriniz için teşekkür ederim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl