Forumunuzda Yetkili Olarak Bulunmak İstiyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kalerda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 655

Kalerda

Vatan Sevdalısı
Elmaslar
584
Forumunuzu yaklaşık 2 ay gibi bir süredir takip ediyordum gerçekten forumu çok sevdim ve saydım elimden gelebilecek bütün herşeyi foruma sunmak istiyorum.Gerek tecrübelerim gerekse davranışlarımla foruma örnek olup yetkili olmayı istiyorum.

Xenforo yada başka Forum Scriptinde moderatör yada daha üst rütbede görev aldınızmı : Xenforo scriptinde moderatör olmadım başka forum skriptinde moderatörlük yaptım.

Görev almak istediğiniz forum kategorisi & bölüm ? : Sunucular veya farketmez.

Adınız & Soyadınız :Gökhan Soylu

Yaşınız : 17

Skype Adresiniz : Kalerda

Haftada foruma ayırabileceğiniz saatler : Şöyle söyleyeyim günde 1 saat aralıklı olmak üzere en az limit genelde bilgisayarda çok vakit geçiririm yaz günlerinde bu süre 4-5 katına çıkabiliyor.Ama genelde günde 1 saat.

Kendinizden bize biraz bahsedebilir misiniz? :Genelde bilgisayar teknolojileriyle ilgilenirim, minecraft sunucularından anlarım ki zamanım çoğu sunucularla geçiyor.Saygılıyımdır ama bana karşı saygı korunmazsa bende saygımı çok sürdüremem.Türkçe kurallarını iyi kullanırım.Forumda geçen konularla ve sorunlarla ilgilenmeyi çok severim.Lise öğrencisiyim.

Dipnot:Xenforo forum scriptini öğrenebilirim o konuda sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Ve şu an internetten araştırdım moderatörlük için gerekli olabilecek fonksiyonları öğrenmiş bulunuyorum.

Son düzenleme:
Başvuru formu bu;
Xenforo yada başka Forum Scriptinde moderatör yada daha üst rütbede görev aldınızmı :

Görev almak istediğiniz forum kategorisi & bölüm ? :

Adınız & Soyadınız :

Yaşınız : ( Lütfen yaşınızı yazmaktan çekinmeyiniz. Ne demişler akıl yaşta değil baştadır. )

Skype Adresiniz : ( Forum yetkilileri birbiriyle her daim iletişim kurmalıdır. Kurmalıdır ki düşünce ayrılıkları olmamalı. , Her türlü kararlarımızı beraber almalı, Beraber yönetmeliyiz )
Haftada foruma ayırabileceğiniz saatler :

Kendinizden bize biraz bahsedebilir misiniz? :

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl