FORUMUN EN GELIŞMIŞ SPAWNER SKRIPTI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thomas Shelby

Tabanları Yağlama Vakti
Elmaslar
336
Minecraft
dragondemon68

Discord:

Sherlock#5773

Çok üzgünüm ama skripti birlikte yaptığım arkadaşım bunun burada paylaşmasını istemedi ortada 5 günlük emek var anlayış göstermenizi umuyorum iyi günler​

Ekli dosyalar

• mclogo.png
    mclogo.png
    235,2 KB · Görüntüleme: 252
  • pictures-64.png
    pictures-64.png
    1,9 KB · Görüntüleme: 203
  • 2019-08-18_19.42.52.png
    2019-08-18_19.42.52.png
    764,6 KB · Görüntüleme: 268
  • 2019-08-18_19.42.33.png
    2019-08-18_19.42.33.png
    808,3 KB · Görüntüleme: 185
  • 2019-08-18_19.43.53.png
    2019-08-18_19.43.53.png
    403,6 KB · Görüntüleme: 163
Son düzenleme:
Kullanabilirim sunucumda fakat sunucumu yorar mı?

En az 3 resim veya 1 video koyman gerekmektedir. Ek olarak skript addonu gerektiriyor mu?

En az 3 resim veya 1 video koyman gerekmektedir. Ek olarak skript addonu gerektiriyor mu?
Tabiki gerekiyor ama hangileri olduğunu bilmiyorum siz söylerseniz konuya ekleyebilirim

Konu içeriğini resimlerle zenginleştirmen gerek ki yaptığın skript insanlara en güzel şekilde görünebilsin. Skript içeriği güzel fakat konu içeriğini bir tık geliştirmen gerekli.

Skripti sen yazmadın mı?
sadece ben yazmadım arkadaşımla beraber yazdık direk sunucuya koyduk ve çalıştı addonlara bakarak skripti yapmadık eski skriptlerimize bakarak ve skript becerimizi kullanarak yaptık plugin paketini hazır satın aldığımızdan addonlarla uğraşmıyoruz

İyi iş çıkarmışsın. Plugin varken skripte ne gerek var anlamadım.
Fotoğraf eklesen daha güzel olur

Lag yapmadığına emin misin?Her saniye tüm oyuncuları looplayacak ardından bir de gidip o kişilere ait spawnerleri looplayacak ardından oyuncunun mesafesini ölçecek.Lag yapacağını düşünüyorum ama ücretsiz paylaşman hoş olmuş.

Lag yapmadığına emin misin?Her saniye tüm oyuncuları looplayacak ardından bir de gidip o kişilere ait spawnerleri looplayacak ardından oyuncunun mesafesini ölçecek.Lag yapacağını düşünüyorum ama ücretsiz paylaşman hoş olmuş.
O yüzden spawner limiti var lagı bir nevi önlemek için

Ücretsiz paylaşmamın sebebi ben böyle bir skripti zamanında çok aradım hatta 2 ay aramışımdır belki başkalarıda hevese düşerse gelip kullanmaları için paylaştım teşekkürler

Songoda candır gerisi heyecan!
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
böyle bir eklenti mevcut iken, neden insan skript kullansın ki?

Ups! ücret konusuna değinirsek Leak kullanabilir. Tavsiye etmem fakat her güzel işin ucu biraz paradır

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl