Forumun Durumu Nasıl? Tüm Üyelerimizin Fikirlerini Topladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikirler konusunda şunları diyebilirim. "Herkese premium verilsin" gibisinden bir fikir zaten 20-30 oy rahat alır. Yani oy çoğunluğundan ziyade fikrin yapılabilecek bir düzeyde de olması gerekiyor.

Anathory'nin eskiden olduğu kıdem(takım lideri) boş bırakılacak bir mevki değil. Oraya biri koyulmalı ki yük sadece yöneticiye binmesin. İş yaparken duyguları karıştırmamak gerekli ^^

Forum desteğin ve spam kontrolünün yapılmaması ise yönetimin pasifliğinden dolayı. Batuhan yoğun ve gelmiş geçirmiş adam oturup spam ayıklayacak hali yok. (Birazdan yazacaklarım onu kapsamıyor) Moderatör ekibinin başında düzgün biri olmadığı sürece kimse "Spam dolu ya, forumun iyiliği için 2 saatimi vereyim de temizleyeyim" demez. Kimse ekstra iş istemez, Necati yapıyordu ve yaptırtıyordu. Şimdi o kıdemin önemini detaylı anlarsınız.

Zamanında Yusuf'un bu forum için neler yaptığını, neleri feda ettiğini bilmiyorsunuz arkadaşlar. İlla ki el atacaktır, burayı boş bırakmaz. İmla hataları için de üzgünüm, telefondayım.
Kesinlikle katılıyorum.

Konu kapatılır mı bilmiyorum fakat kapatılmadan önce forumun iyiliği için fikirlerinizi ve önerilerinizi esirgemeyin. Her yazdığınız mesajda yöneticilere bildirim gidiyor ve okuyorlar unutmayın. Güzel bir uslüp ve aşağılamadan yazın cümlelerinizi.

Konu kapatılır mı bilmiyorum fakat kapatılmadan önce forumun iyiliği için fikirlerinizi ve önerilerinizi esirgemeyin. Her yazdığınız mesajda yöneticilere bildirim gidiyor ve okuyorlar unutmayın. Güzel bir uslüp ve aşağılamadan yazın cümlelerinizi.

Konu kapatılsaydı şu ana kadar kapatılırdı zaten dostum.

Konu kapatılsaydı şu ana kadar kapatılırdı zaten dostum.
Art niyet olmadığı sürece pek kapanmaz he biri sırf art niyetten kapatırsa işin rengi değişir ki biz iyilik için diyoruz yoksa umrumuzdami forum yok ama var olan bir şeyleri bildirmek gerek yoksa kimin umurunda forum adam der banane sanki benim daha yönetici kendi forumuna sahip çıkamıyor der geçer eminim

[BGCOLOR=rgb(44, 62, 80)] Ben yetkililerin aktifliğinden umudu kestim. Bana kalırsa yetkili alımları yapılmalı. [/BGCOLOR]

[BGCOLOR=rgb(44, 62, 80)] Ben yetkililerin aktifliğinden umudu kestim. Bana kalırsa yetkili alımları yapılmalı. [/BGCOLOR]

Yetkililerin genel olarak aktifliğine karışamayız tabii ki, fakat yetkililerin yarısından çoğu elinden geleni yapıyor. Alımların açılmasına bende hemfikirim destek ekibinden çok kişi ayrıldı genel bir yetkili alımı açılabilir.

Bence en iyisi bütün herkesin baştan aşaya yetkisi alınıp herkesi en baştan alınmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl