Forumun Durumu Nasıl? Tüm Üyelerimizin Fikirlerini Topladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anathory'e ilk defa katılıyorum. Bu arkadaşın bütün konulara yazdığı şey Max 8 kelimedir. Hiç uzun bir yazısını görmedim. Forumun üst kısmındaki panoda gözükmek için spam olarak mesaj kasıyor. Foruma giriyorum bütün konularda bu arkadaşın resmi ve mesajı var. Buna müsade edilmemeli.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yiğite gelecek olursak: Yiğit bu forum için uzun zamandır çok emek veriyor ilk katıldığından beri bütün konulara mesaj atıyor ama bu mesajların çoğu boş değil ayrıca bir konuya yorum yaparken yigitten özenerek yorum yapması ayrı bir trajikomik. Her konuya mesaj gönderme hakkınız var ama spam olarak veya yorum kasmak için atılan gereksiz mesajlarinza yetkililerin müdahale etmesi gerekli.
Katılıyorum ama buradaki suç Yiğit gibi kişilerin sadece tabloda gövde gösterisi yapması hiç hoş değil üstelik bu bir yetkili ise kesinlikle hoş bir şey değil

Hiç bi yetkili tabloda görüne bilmek için gövde gösterisi yapmaz .

Son düzenleme:
Merhabalar MC-TR Ekibi (Özellikle Yöneticiler.)
Öncelikle bu yazacaklarımı güzel bir şekilde (pür dikkat) okumanızı istiyorum. Forumun ilk hatasından yola çıkacağım zaten gerisi su gibi akıp geleceğinden eminim. Forum destek ile ilgilenilsin, anında bakılsın insanlar sorunu için fazla bekletilmesin diye bir öneri sunulmuş. Bana göre bunun öneri olarak sunulmaması lazım çünkü tüm şefler ve üst yetkililer bakmak zorunda bunun fikir yerinde sunulması ve yanında 13 tane "Evet" oyu alması forumun zaten geriye doğru gittiğinin bir kanıtı, geri dediğim eskilere gitse 2016'ya vs çok iyi zamanlardı keşke oraya gitse.

Her neyse, diğer konumuza geçecek olursak; Her konuya boş yorum atılıp post kasılıyor. Bu konu eskiden hiç söz konusu bile değildi. Neden? Çünkü tüm moderator ekibi bunu düzeltmeye çalışıyor ve çabalıyordu. Moderator ekibimizin yöneticilerden mi yoksa dış etkenlerden mi oluyor bilmiyorum fakat gerçekten ben büyük bir salmışlık görüyorum. Tabii bunu okuyanlar bana diyebilir sen karışamazsın neden yönetici değilsin? Yönetici olmak ile kendi öznel düşüncelerimi ortaya koyamam değil. Aksine bir üye olarak forumu ileriye taşımak için fikir sunmalıyım. Neyse bu post kasmaya gelelim evet çok fazla yorum kasılıyor bazı üyelerde bu rekabet haline bile gelmiş bulunmakta gerçekten üzücü bir durum. Moderatorlerimiz bir an önce buna bir el atması rahatsızlık veren yorumların silinmesi ve spamların kaldırılması kaldırıldıktan sonra üyeye veya yetkiliye uyarı gönderilmesi gerekli görüşündeyim. Onun dışında Discordda hiç aktiflik yok denilmiş 2016, 2017, 2018 ve 2019'u karşılaştırdığımızda gerçekten üyelerimizin sohbet ve muhabbet etmek istemediklerini gerçekten görüyoruz peki neden? Üyeler artık sohbeti başka üyeler ile dalga geçmek için veyahut yetkililere laf atmak için kullanıyor. Bu konuda gerçekten sohbet etmek isteyen üyelerin sohbet ve muhabbet etme hevesini kırıyor.

Diğer bir konu ise; Discordda sağ üst tarafta (yetkililerin olduğu kısım) hiç aktif bir yönetici görülmüyor bu üyelerin veya yetkililerin gerçekten üzen ve heves kıran bir durum. Aktif bir yönetici yok gibi duruyor bizim gözümüzden yetkililerin açısından bilmiyorum ilgilenen var mı fakat benim veya bizim görüşümüzce foruma daha düzenli ve aktif kalacak bir yönetici getirilmesi durumuna gelinmiş. Ben burada hiçbir yöneticiyi veya hiçbir yetkiliyi yadırgamıyorum, yargılamıyorum haddime değil çünkü. "Herkese discord linki paylaşma hakkı verilsin.(?)" diye bir oylama sunulmuş üyelerimize ve gerçekten 14 oy almış fakat ne yazık ki bunu gerçekleştirecek hiçbir üst yetkili (yönetici)miz yok malesef ki.. Gerçekten şuan bir el atılması lazım yoksa forum birinciliğini yetkili ekibinden veya ilgisizlikten gerçekten kaybetmek üzere. Şuan üyelerimizin yarısı ile görüşme içerisindeydim ve görüştüm tüm bu çıkarımlara aslında araştırarak ve kendi görüşümü ortaya koyarak yazıyorum ve isyan ediyorum. Bunlar herhangi bir art niyet ile yazılmadı forum daha iyi yere gelebilsin ve eski halini alsın diye yazılıyor, yazıyorum. Bunların dışında yetkili ekibi konusunda aktif olmayan birçok yetkilimiz var yada aktif olup ilgilenmeyen. Bunlar tenzil edilerek tekrardan o ekibe alım yapılması lazım. Tabii ki önce üstte yazdıklarım düzeltildikten sonra.

Bahsettiğim bazı fikirler;
Ekli dosyayı görüntüle 105510
Ekli dosyayı görüntüle 105511
Ekli dosyayı görüntüle 105512
Ekli dosyayı görüntüle 105513

BENİM GÖRÜŞÜM;
Diğer bir gözüme çarpan olay ise; [B]@Anathory[/B] kendisi eskiden beri gerçekten işini iyi yapan ve gayet adaletli davranan bir kişiliktir. Bu kişilikte sahip bir insana önce "@Takım Lideri" verildi. İşini gayet düzgün ve iyi yerine getiriyordu sonrasında ise egoist tanısı konularak tenzil edilip tekrar alındığında ise "@Kıdemli Moderatör" Flaması verildi kendisine. Benim kendi görüşüm olarak @Anathory 'nin kişiliğine göre yetkisi ve yönetme kabiliyeti zaten yetkisinin hakkını veriyordu. Takım lideri yetkisi varken #gelişmeler kısmından zaten foruma yetkili açısından güzel bir katkı sağlıyordu. Ben @Anathory'nin yetkisinin tekrardan geri verilmesi taraftarıyım, verilir mi? verilmez mi? tabii ki siz değerli yönetim ekibimize kalmış fakat burayı düzgün evirip çevirebilecek nadir kişilerden bulunmaktadır. [Diğer yöneticiler hariç] Şunu eklemek istiyorum; [B]@Anathory[/B] gittikten sonra forumda hiçbir gelişme vs yapılmadı bir durgunluk var bu durgunluğu tekrardan yetkisini alarak dindirebileceğini umuyorum. Aynı zamanda bunlar gerçekleşince yetkiliye kimse laf atamayacak, başına gelecekleri bilecekler çünkü. Benim dileğim yetkili alımlarının açılması ve çalışmayan yetkililerin yetkisinin alınmasından yanadır. Yazdıklarımı güzel bir şekilde buraya kadar okuduysanız hepinizden bugünden sonra güzel çalışmalar bekliyoruz, bizi lütfen geri çevirmeyin ve istediklerimizi yapın. Burası durarak gelişmez bir şeyler yapmanız lazım elimizden geldiğince bir şeyler yapıyoruz çünkü biz. Sözümü bitirirken öncelikle tüm yönetim ve yetkili ekibimize kolaylıklar diliyorum. Tüm üyelerimize ise sessiz kalmayın gördüğünüz bir durum varsa belirtin susarsanız bataklıklan çıkamayız diye sesleniyorum. İyi günler, iyi akşamlar, iyi forumlar.

Ekli dosyayı görüntüle 105514

Bazı etiketlemeler; @Puncher, @BloodyX, @BurakXX, @salist3, @Melowdy, @Shami, @*, @Tusserte, @vortexTV, @Avelis @RebelZone @DarkSad @Tusserte @YigitReisOfficial
Aktif olan ve bu durumları yakından gören herkesi etiketledim neredeyse, gerçekten kendi düşüncelerinizi merak ediyorum hepinizin. Desteklemek zorunda tabiki değilsiniz fakat bir görüşünüzü çok merak ediyorum bu konuda. Tek başıma hiçbir şey başaramam fakat benim gibi düşünen üyeler arıyorum.

Bazı eski emekli pankartlı yetkililerimizin ben şahsen bu vesile ile geri dönmesini temenni ediyorum. Böyle devam ederse aramızdan ve gözümüzün önünde gerçekten üyelerin forumdan ayrılması devam edecektir. İnşallah dediğim kriterleri yerine getirir ve sonucu olumlu bir şekilde görürsünüz. Lütfen bundan sonra üyemiz eksilmesin.

Saygımlarımla.. @Garp, @Hai, @Batuhan Yenidogan..
Konu için teşekkürler Furkan, şimdi gelelim sorularının cevabına, hazır mısın?

"Öncelikle bu yazacaklarımı güzel bir şekilde (pür dikkat) okumanızı istiyorum. Forumun ilk hatasından yola çıkacağım zaten gerisi su gibi akıp geleceğinden eminim. Forum destek ile ilgilenilsin, anında bakılsın insanlar sorunu için fazla bekletilmesin diye bir öneri sunulmuş. Bana göre bunun öneri olarak sunulmaması lazım çünkü tüm şefler ve üst yetkililer bakmak zorunda bunun fikir yerinde sunulması ve yanında 13 tane "Evet" oyu alması forumun zaten geriye doğru gittiğinin bir kanıtı, geri dediğim eskilere gitse 2016'ya vs çok iyi zamanlardı keşke oraya gitse."
Bu yorumun hakkında konuşmak istiyorum, forum desteğe bakıyoruz bakmasına da bizde insanız, bazı ihtiyaçlarımız var. Kendi ihtiyaçlarımızı gidermeden nasıl sağlıklı bir şekilde yardım sunabiliriz. Ben gelmeden önce ortalama 1 aydır cevaplanmamış destek talepleri vardı, ilk işim onlara bakmak oldu. 2 gün önce açılan talebe bakılmadı diye ne bu yaygara? Cevabı aldığını düşünüyorum.

"Her neyse, diğer konumuza geçecek olursak; Her konuya boş yorum atılıp post kasılıyor. Bu konu eskiden hiç söz konusu bile değildi. Neden? Çünkü tüm moderator ekibi bunu düzeltmeye çalışıyor ve çabalıyordu. Moderator ekibimizin yöneticilerden mi yoksa dış etkenlerden mi oluyor bilmiyorum fakat gerçekten ben büyük bir salmışlık görüyorum. Tabii bunu okuyanlar bana diyebilir sen karışamazsın neden yönetici değilsin? Yönetici olmak ile kendi öznel düşüncelerimi ortaya koyamam değil. Aksine bir üye olarak forumu ileriye taşımak için fikir sunmalıyım. Neyse bu post kasmaya gelelim evet çok fazla yorum kasılıyor bazı üyelerde bu rekabet haline bile gelmiş bulunmakta gerçekten üzücü bir durum. Moderatorlerimiz bir an önce buna bir el atması rahatsızlık veren yorumların silinmesi ve spamların kaldırılması kaldırıldıktan sonra üyeye veya yetkiliye uyarı gönderilmesi gerekli görüşündeyim. Onun dışında Discordda hiç aktiflik yok denilmiş 2016, 2017, 2018 ve 2019'u karşılaştırdığımızda gerçekten üyelerimizin sohbet ve muhabbet etmek istemediklerini gerçekten görüyoruz peki neden? Üyeler artık sohbeti başka üyeler ile dalga geçmek için veyahut yetkililere laf atmak için kullanıyor. Bu konuda gerçekten sohbet etmek isteyen üyelerin sohbet ve muhabbet etme hevesini kırıyor."
Diğer bir konu ise boş yorum ve Discord aktifliği... "Boş yorum diye bir şey yoktur!". Yorumun boş olup olmaması tamamen kişinin verdiği değer ile belli olur, Yiğit'e karşı herkes saf tutumuş durumda, tutun bir şey kaybetmez Yiğit. Forumda yorum yapmanın önemi çok büyük, belki siz bunu şu an kavramıyorsunuz lakin mantıklı bir "yönetici" olduğunuzda kavrayacaksınız, o yüzden daha fazla yorum yapmayacağım. Gelelim Discord aktifliğine, herkes kendi menfaati için çalışır olmuş, nasıl bir aktiflik bekliyorsun? Önce herkes kendine çeki düzen versin.

"Diğer bir konu ise; Discordda sağ üst tarafta (yetkililerin olduğu kısım) hiç aktif bir yönetici görülmüyor bu üyelerin veya yetkililerin gerçekten üzen ve heves kıran bir durum. Aktif bir yönetici yok gibi duruyor bizim gözümüzden yetkililerin açısından bilmiyorum ilgilenen var mı fakat benim veya bizim görüşümüzce foruma daha düzenli ve aktif kalacak bir yönetici getirilmesi durumuna gelinmiş. Ben burada hiçbir yöneticiyi veya hiçbir yetkiliyi yadırgamıyorum, yargılamıyorum haddime değil çünkü. "Herkese discord linki paylaşma hakkı verilsin.(?)" diye bir oylama sunulmuş üyelerimize ve gerçekten 14 oy almış fakat ne yazık ki bunu gerçekleştirecek hiçbir üst yetkili (yönetici)miz yok malesef ki.. Gerçekten şuan bir el atılması lazım yoksa forum birinciliğini yetkili ekibinden veya ilgisizlikten gerçekten kaybetmek üzere. Şuan üyelerimizin yarısı ile görüşme içerisindeydim ve görüştüm tüm bu çıkarımlara aslında araştırarak ve kendi görüşümü ortaya koyarak yazıyorum ve isyan ediyorum. Bunlar herhangi bir art niyet ile yazılmadı forum daha iyi yere gelebilsin ve eski halini alsın diye yazılıyor, yazıyorum. Bunların dışında yetkili ekibi konusunda aktif olmayan birçok yetkilimiz var yada aktif olup ilgilenmeyen. Bunlar tenzil edilerek tekrardan o ekibe alım yapılması lazım. Tabii ki önce üstte yazdıklarım düzeltildikten sonra."
Aktif yönetici yok, hmm. Aktif yönetici olmak o yeşil dairenin çıkması mı yoksa üyeler ve yetkililer ile ilgilenmesi ile mi orantılı? Bence o yeşil dairenin çıkması ile orantılı değil mi? Discord sunucusunu paylaşmak isteyen arkadaşlara gelecek olursak, önce siz kendi çıkarlarınız dışında bir şeyler düşünün, kendinizi herkesten üstte görmeyi bırakın, düzgün bir kişiliğe bürünün, ondan sonra başımızın üstünde yeriniz var. Forumda İnfumia ve bunun gibi birkaç DESTEKÇİMİZ var. Bunların Discord paylaşma hakları bulunuyor. Yakında ilgili bilgiler paylaşılacak.

"Diğer bir gözüme çarpan olay ise; @Anathory kendisi eskiden beri gerçekten işini iyi yapan ve gayet adaletli davranan bir kişiliktir. Bu kişilikte sahip bir insana önce "@Takım Lideri" verildi. İşini gayet düzgün ve iyi yerine getiriyordu sonrasında ise egoist tanısı konularak tenzil edilip tekrar alındığında ise "@Kıdemli Moderatör" Flaması verildi kendisine. Benim kendi görüşüm olarak @Anathory 'nin kişiliğine göre yetkisi ve yönetme kabiliyeti zaten yetkisinin hakkını veriyordu. Takım lideri yetkisi varken #gelişmeler kısmından zaten foruma yetkili açısından güzel bir katkı sağlıyordu. Ben @Anathory'nin yetkisinin tekrardan geri verilmesi taraftarıyım, verilir mi? verilmez mi? tabii ki siz değerli yönetim ekibimize kalmış fakat burayı düzgün evirip çevirebilecek nadir kişilerden bulunmaktadır. [Diğer yöneticiler hariç] Şunu eklemek istiyorum; @Anathory gittikten sonra forumda hiçbir gelişme vs yapılmadı bir durgunluk var bu durgunluğu tekrardan yetkisini alarak dindirebileceğini umuyorum. Aynı zamanda bunlar gerçekleşince yetkiliye kimse laf atamayacak, başına gelecekleri bilecekler çünkü. Benim dileğim yetkili alımlarının açılması ve çalışmayan yetkililerin yetkisinin alınmasından yanadır. Yazdıklarımı güzel bir şekilde buraya kadar okuduysanız hepinizden bugünden sonra güzel çalışmalar bekliyoruz, bizi lütfen geri çevirmeyin ve istediklerimizi yapın. Burası durarak gelişmez bir şeyler yapmanız lazım elimizden geldiğince bir şeyler yapıyoruz çünkü biz. Sözümü bitirirken öncelikle tüm yönetim ve yetkili ekibimize kolaylıklar diliyorum. Tüm üyelerimize ise sessiz kalmayın gördüğünüz bir durum varsa belirtin susarsanız bataklıklan çıkamayız diye sesleniyorum. İyi günler, iyi akşamlar, iyi forumlar."
"#gelişmeler" kısmına ekibe katılan veya ayrılan kişiler yazmıyor diye kötü mü olduk?

Şimdi gelelim benim yorumuma, sen biliyor musun eski yönetim ve eski yetkililer forumu kendi çıkarları için değiştirmiş? Bu kadar üye şu anki yönetimden şikayetçi durumda gözüküyor fakat eski yönetimden şikayetçi olan kaç kişi var biliyor musun? Hepsini buraya atsam utanç duyarsınız, o yüzden lütfen gerçeği bilmeden veya size anlatılan ile bu tarz konular açmayın. Biz ne yapılması gerektiğini çok iyi biliyoruz, gerekeni çok yakın bir vakitte yapacağız.

Moderatör tarafından düzenlendi:

"Öncelikle bu yazacaklarımı güzel bir şekilde (pür dikkat) okumanızı istiyorum. Forumun ilk hatasından yola çıkacağım zaten gerisi su gibi akıp geleceğinden eminim. Forum destek ile ilgilenilsin, anında bakılsın insanlar sorunu için fazla bekletilmesin diye bir öneri sunulmuş. Bana göre bunun öneri olarak sunulmaması lazım çünkü tüm şefler ve üst yetkililer bakmak zorunda bunun fikir yerinde sunulması ve yanında 13 tane "Evet" oyu alması forumun zaten geriye doğru gittiğinin bir kanıtı, geri dediğim eskilere gitse 2016'ya vs çok iyi zamanlardı keşke oraya gitse."
Bu yorumun hakkında konuşmak istiyorum, forum desteğe bakıyoruz bakmasına da bizde insanız, bazı ihtiyaçlarımız var. Kendi ihtiyaçlarımızı gidermeden nasıl sağlıklı bir şekilde yardım sunabiliriz. Ben gelmeden önce ortalama 1 aydır cevaplanmamış destek talepleri vardı, ilk işim onlara bakmak oldu. 2 gün önce açılan talebe bakılmadı diye ne bu yaygara? Cevabı aldığını düşünüyorum.

"Her neyse, diğer konumuza geçecek olursak; Her konuya boş yorum atılıp post kasılıyor. Bu konu eskiden hiç söz konusu bile değildi. Neden? Çünkü tüm moderator ekibi bunu düzeltmeye çalışıyor ve çabalıyordu. Moderator ekibimizin yöneticilerden mi yoksa dış etkenlerden mi oluyor bilmiyorum fakat gerçekten ben büyük bir salmışlık görüyorum. Tabii bunu okuyanlar bana diyebilir sen karışamazsın neden yönetici değilsin? Yönetici olmak ile kendi öznel düşüncelerimi ortaya koyamam değil. Aksine bir üye olarak forumu ileriye taşımak için fikir sunmalıyım. Neyse bu post kasmaya gelelim evet çok fazla yorum kasılıyor bazı üyelerde bu rekabet haline bile gelmiş bulunmakta gerçekten üzücü bir durum. Moderatorlerimiz bir an önce buna bir el atması rahatsızlık veren yorumların silinmesi ve spamların kaldırılması kaldırıldıktan sonra üyeye veya yetkiliye uyarı gönderilmesi gerekli görüşündeyim. Onun dışında Discordda hiç aktiflik yok denilmiş 2016, 2017, 2018 ve 2019'u karşılaştırdığımızda gerçekten üyelerimizin sohbet ve muhabbet etmek istemediklerini gerçekten görüyoruz peki neden? Üyeler artık sohbeti başka üyeler ile dalga geçmek için veyahut yetkililere laf atmak için kullanıyor. Bu konuda gerçekten sohbet etmek isteyen üyelerin sohbet ve muhabbet etme hevesini kırıyor."
Diğer bir konu ise boş yorum ve Discord aktifliği... "Boş yorum diye bir şey yoktur!". Yorumun boş olup olmaması tamamen kişinin verdiği değer ile belli olur, Yiğit'e karşı herkes saf tutumuş durumda, tutun bir şey kaybetmez Yiğit. Forumda yorum yapmanın önemi çok büyük, belki siz bunu şu an kavramıyorsunuz lakin mantıklı bir "yönetici" olduğunuzda kavrayacaksınız, o yüzden daha fazla yorum yapmayacağım. Gelelim Discord aktifliğine, herkes kendi menfaati için çalışır olmuş, nasıl bir aktiflik bekliyorsun? Önce herkes kendine çeki düzen versin.

"Diğer bir konu ise; Discordda sağ üst tarafta (yetkililerin olduğu kısım) hiç aktif bir yönetici görülmüyor bu üyelerin veya yetkililerin gerçekten üzen ve heves kıran bir durum. Aktif bir yönetici yok gibi duruyor bizim gözümüzden yetkililerin açısından bilmiyorum ilgilenen var mı fakat benim veya bizim görüşümüzce foruma daha düzenli ve aktif kalacak bir yönetici getirilmesi durumuna gelinmiş. Ben burada hiçbir yöneticiyi veya hiçbir yetkiliyi yadırgamıyorum, yargılamıyorum haddime değil çünkü. "Herkese discord linki paylaşma hakkı verilsin.(?)" diye bir oylama sunulmuş üyelerimize ve gerçekten 14 oy almış fakat ne yazık ki bunu gerçekleştirecek hiçbir üst yetkili (yönetici)miz yok malesef ki.. Gerçekten şuan bir el atılması lazım yoksa forum birinciliğini yetkili ekibinden veya ilgisizlikten gerçekten kaybetmek üzere. Şuan üyelerimizin yarısı ile görüşme içerisindeydim ve görüştüm tüm bu çıkarımlara aslında araştırarak ve kendi görüşümü ortaya koyarak yazıyorum ve isyan ediyorum. Bunlar herhangi bir art niyet ile yazılmadı forum daha iyi yere gelebilsin ve eski halini alsın diye yazılıyor, yazıyorum. Bunların dışında yetkili ekibi konusunda aktif olmayan birçok yetkilimiz var yada aktif olup ilgilenmeyen. Bunlar tenzil edilerek tekrardan o ekibe alım yapılması lazım. Tabii ki önce üstte yazdıklarım düzeltildikten sonra."
Aktif yönetici yok, hmm. Aktif yönetici olmak o yeşil dairenin çıkması mı yoksa üyeler ve yetkililer ile ilgilenmesi ile mi orantılı? Bence o yeşil dairenin çıkması ile orantılı değil mi? Discord sunucusunu paylaşmak isteyen arkadaşlara gelecek olursak, önce siz kendi çıkarlarınız dışında bir şeyler düşünün, kendinizi herkesten üstte görmeyi bırakın, düzgün bir kişiliğe bürünün, ondan sonra başımızın üstünde yeriniz var. Forumda İnfumia ve bunun gibi birkaç DESTEKÇİMİZ var. Bunların Discord paylaşma hakları bulunuyor. Yakında ilgili bilgiler paylaşılacak.

"Diğer bir gözüme çarpan olay ise; @Anathory kendisi eskiden beri gerçekten işini iyi yapan ve gayet adaletli davranan bir kişiliktir. Bu kişilikte sahip bir insana önce "@Takım Lideri" verildi. İşini gayet düzgün ve iyi yerine getiriyordu sonrasında ise egoist tanısı konularak tenzil edilip tekrar alındığında ise "@Kıdemli Moderatör" Flaması verildi kendisine. Benim kendi görüşüm olarak @Anathory 'nin kişiliğine göre yetkisi ve yönetme kabiliyeti zaten yetkisinin hakkını veriyordu. Takım lideri yetkisi varken #gelişmeler kısmından zaten foruma yetkili açısından güzel bir katkı sağlıyordu. Ben @Anathory'nin yetkisinin tekrardan geri verilmesi taraftarıyım, verilir mi? verilmez mi? tabii ki siz değerli yönetim ekibimize kalmış fakat burayı düzgün evirip çevirebilecek nadir kişilerden bulunmaktadır. [Diğer yöneticiler hariç] Şunu eklemek istiyorum; @Anathory gittikten sonra forumda hiçbir gelişme vs yapılmadı bir durgunluk var bu durgunluğu tekrardan yetkisini alarak dindirebileceğini umuyorum. Aynı zamanda bunlar gerçekleşince yetkiliye kimse laf atamayacak, başına gelecekleri bilecekler çünkü. Benim dileğim yetkili alımlarının açılması ve çalışmayan yetkililerin yetkisinin alınmasından yanadır. Yazdıklarımı güzel bir şekilde buraya kadar okuduysanız hepinizden bugünden sonra güzel çalışmalar bekliyoruz, bizi lütfen geri çevirmeyin ve istediklerimizi yapın. Burası durarak gelişmez bir şeyler yapmanız lazım elimizden geldiğince bir şeyler yapıyoruz çünkü biz. Sözümü bitirirken öncelikle tüm yönetim ve yetkili ekibimize kolaylıklar diliyorum. Tüm üyelerimize ise sessiz kalmayın gördüğünüz bir durum varsa belirtin susarsanız bataklıklan çıkamayız diye sesleniyorum. İyi günler, iyi akşamlar, iyi forumlar."
İşte beklediğim kısım, aslında konunu açılış amacı buydu. Hemen cevap vereyim, Anathory kendisini çok üstün biri olarak görüp üyelere karşı ezici söylemlerde bulunmuştur. Bu yöneticilerin hiçbirinin yapmaması gereken bir şey ki bu bir üyeye yapılmış. Bakın altını çiziyorum "ÜYEYE" yapılmış. "#gelişmeler" kısmına ekibe katılan veya ayrılan kişiler yazmıyor diye kötü mü olduk?

Şimdi gelelim benim yorumuma, sen biliyor musun eski yönetim ve eski yetkililer forumu kendi çıkarları için değiştirmiş? Bu kadar üye şu anki yönetimden şikayetçi durumda gözüküyor fakat eski yönetimden şikayetçi olan kaç kişi var biliyor musun? Hepsini buraya atsam utanç duyarsınız, o yüzden lütfen gerçeği bilmeden veya size anlatılan ile bu tarz konular açmayın. Biz ne yapılması gerektiğini çok iyi biliyoruz, gerekeni çok yakın bir vakitte yapacağız.

Konunun açılmasını Anathory'e bağlaman saçma ve garipmiş. Konunun açılma amacı forumun genel olarak gidişidir. Bu konuyu açtıktan sonra diğer üyelerinde görüşleri doğtultusunda konu desteklenmiştir. Çok fazla dalga geçilerek bir tutum sergilenmiş sanırım, güzel. Benim bu konuyu açma sebebim hiçbir yöneticiyi veya bir yetkiliyi yargılamak değildi. Konumun içerisinde ise yüzlerce kez bu kelimeyi kullandım. Forum bazı yorumlar ile ileriye gidiyor olabilir fakat ileriye gitti diyelim. Foruma gelen yeni üyelerde bundan rahatsız olacaktır, eminim. Şuan yapılan yorumdan değil, spamdan dolayı olunan rahatsızlıktan bahsediyorum. Forum destek konusunda belki bakıyorsunuz fakat genel olarak salmışlar var gibi görünüyor bizim açımızdan, herkes de bundan şikayetçi. Bu konum ve yapılan yorumlardan sonra büyük ihtimal eskilerden dolayıda beni, yetkilileri aşağılıyor vs diyeceksiniz. Fakat ben tekrar söylüyorum öyle bir insan olsam herkese arkadan sallar forumu bırakırdım. Tekrar ve tekrar söylüyorum; Konunun amacı forumu düzeltmeye yönelik herkesin şikayetçi olduğu konuları veya verdiği fikirleri toplayarak bir çatı altında toplamaktı bundan sonra düzeltip veya takıp takmamak Yönetici olduğunuz için size kalmıştır. Tüm beni seven ve beni tanıyan arkadaşlarıma veya beni eleştiren kitleye iyi günler ve iyi forumlar diliyorum. Aynı zamanda konuya cevap verdiğiniz içinde mutlu oldum. Saygılarımla..

İşte beklediğim kısım, aslında konunu açılış amacı buydu. Hemen cevap vereyim, Anathory kendisini çok üstün biri olarak görüp üyelere karşı ezici söylemlerde bulunmuştur. Bu yöneticilerin hiçbirinin yapmaması gereken bir şey ki bu bir üyeye yapılmış. Bakın altını çiziyorum "ÜYEYE" yapılmış. "#gelişmeler" kısmına ekibe katılan veya ayrılan kişiler yazmıyor diye kötü mü olduk?

Birinci ve son maddeye katılmıyorum diğerlerine katkı verebilirim. Forum Desteğe belki günde yüzlerce mesaj geliyordur ama şu an bazı yetkilileri hiç görmüyorum bile genellikle Destek yetkililerinden bir iki tanesi dışında yardım eden yok gibi. Forum Destek konusuna gelirsek eskiden yazdığım andan sonra ortalama olarak en geç 12 saat sonra filan cevap geliyordu bence eskiden yapılan şu anda yapılabilir. Bunun için Forum Destek yetkisi oluşturup güvendiğiniz kişilere yetki verip kontrol etmelerini söyleyebilirsiniz. Şunu derseniz ''RebelZone iyi hoşta kimi bulacağım? Milletin işi gücü var bununla mı ilgilensinler?'' diye soruyor gibisin. Siz sadece biraz arayın yoksa gelin bana direkt yetkiyi verin -tabii hâlâ güveniyorsanız- ben en geç 1 gün içerisinde tüm desteklere cevap vermeye çalışayım. Bu iş kolay zaten kardeşim diyorsan + Moderatör bile olabilirim. İki rapora bakıp kurallara uygunsa silmekte ne var ki? Ben sıkılmam ve uğraşırım. -Böyle deyince sanki yetki olma çabaları gibi geliyor.- Bazı yetkililer işlerinin zor olduğunu düşünüyor ve ben sadece Destek Ekibi ve Editör olan kişilere hak verebilirim. Umarım dikkate alınırım, teşekkürler.

+ Daha kaliteli ve aktif Editörler bulunuyor bu kişileri ekibe katmanızı tavsiye ederim. Ben bu isimleri tek tek sayabilirim.

Boş ve spam mesajları biz üyelere 1. oldu diye yediremeyip silmiyoruz ki böyle bir düşünce olsaydı zaten "en çok mesaj atanlar" tablosunu getirmezdik. Değil mi? İlk önce bunun sıkıntısını yaşayanlara cevabını verelim.

Senin konuna geçecek olursak, sanırım Anathory'nin tenzil olmasına üzülmüşsün ve o gittiğinden beri bir durgunluk olduğunu söylemişsin. İlk önce, bu durgunluk ne durgunluğu? Kendisinin ayrılmasından kaç gün geçmiş de durgunluk diyorsunuz? Empati kurmayı lütfen bilin. Batuhan Yenidoğan, kendisini forumu yere düşerken kurtardı. O kadar iddialıyım. Bir aralar forumda sıkıntılar yaşandı. Eski yöneticiler gitmişti. Batuhan bu forumu gayet iyi yerine getirdi.

Yusuf, bu forumu kurdu kuralı kendisi çok uğraştı. İlk ekibi o topladı. Forum ile ilgili yeni düzenlemeler ekledi ve bizlere bazı konularda yardımcı oldu. Üyelerle de arası pek iyidir yani

Ata, bu foruma birçok katkısı oldu. Belki sayamayacağımız kadar emeği oldu. Onun emeklerini bence hiçe saymayın.

Hem üyelerle ilgilenmek, hep ekiple. ilgilenmek, hem özel hayatında dersine çalışmak, işlerini bitirmek ve bunların hepsine düzgün zaman ayırmak basit değil gençler. Emin olun ki düzene oturacak her şey. Bu dediğim şeyler bazılarına gülünç gelmiş olabilir. Burada gülünç bir şey yok. Umarım beni anlamışsınızdır. İyi günler dilerim.

Ayrıca konu "üyelerin fikirlerini topladım" adı altında açılmış bir konu ancak bunun fikir olduğunu düşünmüyorum. Eğer fikir olsaydı birçok konudan şikayetçi olmazlardı. Şikayetlerinizin birçoğunda haklısınız. Benim diyeceklerim bu kadar, gerisi yöneticilerin takdirine bırakıyorum.

Boş ve spam mesajları biz üyelere 1. oldu diye yediremeyip silmiyoruz ki böyle bir düşünce olsaydı zaten "en çok mesaj atanlar" tablosunu getirmezdik. Değil mi? İlk önce bunun sıkıntısını yaşayanlara cevabını verelim.

Senin konuna geçecek olursak, sanırım Anathory'nin tenzil olmasına üzülmüşsün ve o gittiğinden beri bir durgunluk olduğunu söylemişsin. İlk önce, bu durgunluk ne durgunluğu? Kendisinin ayrılmasından kaç gün geçmiş de durgunluk diyorsunuz? Empati kurmayı lütfen bilin. Batuhan Yenidoğan, kendisini forumu yere düşerken kurtardı. O kadar iddialıyım. Bir aralar forumda sıkıntılar yaşandı. Eski yöneticiler gitmişti. Batuhan bu forumu gayet iyi yerine getirdi.

Yusuf, bu forumu kurdu kuralı kendisi çok uğraştı. İlk ekibi o topladı. Forum ile ilgili yeni düzenlemeler ekledi ve bizlere bazı konularda yardımcı oldu. Üyelerle de arası pek iyidir yani

Ata, bu foruma birçok katkısı oldu. Belki sayamayacağımız kadar emeği oldu. Onun emeklerini bence hiçe saymayın.

Hem üyelerle ilgilenmek, hep ekiple. ilgilenmek, hem özel hayatında dersine çalışmak, işlerini bitirmek ve bunların hepsine düzgün zaman ayırmak basit değil gençler. Emin olun ki düzene oturacak her şey. Bu dediğim şeyler bazılarına gülünç gelmiş olabilir. Burada gülünç bir şey yok. Umarım beni anlamışsınızdır. İyi günler dilerim.

Ayrıca konu "üyelerin fikirlerini topladım" adı altında açılmış bir konu ancak bunun fikir olduğunu düşünmüyorum. Eğer fikir olsaydı birçok konudan şikayetçi olmazlardı. Şikayetlerinizin birçoğunda haklısınız. Benim diyeceklerim bu kadar, gerisi yöneticilerin takdirine bırakıyorum.
''en çok mesaj atanlar'' tablosuna ben kendim geldim siz getirmediniz :)) ve bir çok kez 2.ye ve çıkıp girdim bunuda belirtiriyim peki bana yaşanan sözde 2 gün önce 40 mesajım silinen koca forumda kimsede böyle bir sizin tabi bugsa tabiki değil ama sizin şöyle nitelendirdiniz (Bug) diye nitelendirdiniz olay oldu ve neden ben ? yani neden böyle bir bug var forumda ?

İşin saçma yönüde o tablonun orada olup post kasanların gövde gösterisi yapmasından kaynaklı daha ne diyelim bizde şu post kasanlar gibi her konuya heves ile yorum atalım sonuçta spama girmiyor adam gibi mesaj kasıyor mantıgı ?

Ayrıca destek konum çözülmedi halde çözüldü atılması da suan beni üzdü destek konu açıyorum cevap vermeye tenenzül edilmeden kitlenmesi daha bu sorunların başında olan bir madde ayıca Furkan bu konuyu açması gerçekten iyi en azından hangi sorunlar bunları herkesin bilmesi ve özelikle yöneticilerin bunu görmesi bir nebze de olsa fayda olur olur da suan sadece baktıgımda boş bakışlardan başka hiç bir şey değil ne yapılıyor yada ne de uygulanıyor birşey demiyorum Bu Satten sonra şu post kasanlar gibi bizlerde mesaj kasmaya devam edeceğiz sonuçta kural yok ? bir kurall olmadıgı için gönül rahatlıgı ile şu tabloda adımızı gösterelim bizlerde sonuçta post kasanlara bir yaprım olmuyor ne duruyoruz ki sence @Puncher ?

Son düzenleme:
''en çok mesaj atanlar'' tablosuna ben kendim geldim siz getirmediniz :)) ve bir çok kez 2.ye ve çıkıp girdim bunuda belirtiriyim peki bana yaşanan sözde 2 gün önce 40 mesajım silinen koca forumda kimsede böyle bir sizin tabi bugsa tabiki değil ama sizin şöyle nitelendirdiniz (Bug) diye nitelendirdiniz olay oldu ve neden ben ? yani neden böyle bir bug var forumda ?

Siz beni çooook yanlış anlamışsınız. O tabloyu yapanlar yöneticilerdi. Yani biz orada sayıları değiştirdik falan demedim. 40 mesajınız asla boşa silinmezdi. Spam olarak sayıldığı için silindi birçoğu. Spam yasak ve forumumuz için de zararlı.

Ne güzeldi sen yöneticiyken @SydeFQ <3​

Siz beni çooook yanlış anlamışsınız. O tabloyu yapanlar yöneticilerdi. Yani biz orada sayıları değiştirdik falan demedim. 40 mesajınız asla boşa silinmezdi. Spam olarak sayıldığı için silindi birçoğu. Spam yasak ve forumumuz için de zararlı.
Şu kuralldan bahsediyorsun sanırım

5. Mesaj kasmaya bazı şartlar altında izin veriyoruz. Ama en önemlisi abartmayın.
Forumda mesaj kasmanıza bazı şartlar altına izin veriyoruz: mesaj kasmayı ilk başta dediğimiz gibi abartmamak, sürekli son mesajlar kısmını mesajlarınızla doldurmamak ve diğer kuralları ihlal etmemek. Bu şartları yerine getirdiğiniz sürece mesaj kasmanıza izin vermekteyiz ama aksi taktirde uyarı alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Ben bu kurallda spam mesaj göremiyorum ek olarak spam kuralı suan yok daha bugün ben bizzat sundum henüz bir şey yok iken bu mesajla 40mesajı silmekten bahsediyorsun ya hadi bu arkadaşın 40 mesajı silindi bunun aynısı kendine ve yigite uygulamanı 4 gözle bekliyorum burada açık bir şekilde art niyet var yigit gibi oda mesaj kasıyot o göze batar iken neden yigit batmıyor buna bi açıklık getirmeni beklerim sayın @*

Spam olarak mı sayıldı bütün moderatorlere mesaj attım bir anda f5 attımda hepsi gitti ve bütün moderatorlerin bundan haberi yokmuş ve moderator şefide bug olmuştur dedi ? ve hiç uyarı vs bilgilendirme gelmedi bana 40 mesajım silindine dahil ?

Şu kuralldan bahsediyorsun sanırım

5. Mesaj kasmaya bazı şartlar altında izin veriyoruz. Ama en önemlisi abartmayın.
Forumda mesaj kasmanıza bazı şartlar altına izin veriyoruz: mesaj kasmayı ilk başta dediğimiz gibi abartmamak, sürekli son mesajlar kısmını mesajlarınızla doldurmamak ve diğer kuralları ihlal etmemek. Bu şartları yerine getirdiğiniz sürece mesaj kasmanıza izin vermekteyiz ama aksi taktirde uyarı alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Ben bu kurallda spam mesaj göremiyorum ek olarak spam kuralı suan yok daha bugün ben bizzat sundum henüz bir şey yok iken bu mesajla 40mesajı silmekten bahsediyorsun ya hadi bu arkadaşın 40 mesajı silindi bunun aynısı kendine ve yigite uygulamanı 4 gözle bekliyorum burada açık bir şekilde art niyet var yigit gibi oda mesaj kasıyot o göze batar iken neden yigit batmıyor buna bi açıklık getirmeni beklerim sayın @*
Burada çok haklısın tamam benim bazen spam mesajlarım oldu olmadı değil ama 40 50 tane yok varsa o 40 tanenin görünütüsünü istiyorum ve yiğit neden hiç spam yemiyor adam destek konusuna güzel paylaşım yazıyor dalgamı geçiyorsunuz ya.

ve ek olarak şunuda ekliyim adam sunucu tanıtım konusuna burada yiğitten bahsetmiyorum bazı kişilerden bahsediyorum baştan söyliyim adam sadecene sunucu tanıtım konusuna başarılar yazıyor rapor atıyom ya geri çevriliyor yada hiç bakmıyorsunuz bunuda belirtirsen ve 40 mesajımın spam olmasına bilgilendirme vs uyarı almamı bekliyorum ve ekran görüntüsüde atarsanız o 40 mesajın spam olduna dahil 10 dakika içerisnde atarsan sevinirim. @*

Son düzenleme:
Üyeler bu forumun her şeyidir. Sizlerin şikayetlerinizi dinlemek için bunun gibi kategoriler açtık. Sonuçta sizleri dinleyelim diye. Lakin bazı şeyleri biraz abartıyor gibisiniz. Şu an moderatör çırağıyım ve yetkilerde biraz kısıtlandım. Bu yüzden bazı şeylere de cevap veremeyeceğim. Örneğin Yiğit'in mesajlarının neden silinmediğini, veyahut Puncher'ın mesajlarının silinmesinin sebebini. Bu konularda maalesef ki cevap veremeyeceğim.

Lütfen sizlerde yöneticileri ve ekibi anlayışla karşılayın.

Üyeler bu forumun her şeyidir. Sizlerin şikayetlerinizi dinlemek için bunun gibi kategoriler açtık. Sonuçta sizleri dinleyelim diye. Lakin bazı şeyleri biraz abartıyor gibisiniz. Şu an moderatör çırağıyım ve yetkilerde biraz kısıtlandım. Bu yüzden bazı şeylere de cevap veremeyeceğim. Örneğin Yiğit'in mesajlarının neden silinmediğini, veyahut Puncher'ın mesajlarının silinmesinin sebebini. Bu konularda maalesef ki cevap veremeyeceğim.

Lütfen sizlerde yöneticileri ve ekibi anlayışla karşılayın.
Cevap veremicen mi neden 2 3 tane ss atıcan şurada 40 mesajım 10 saniyede silinmesi ve kanıt o kadarcık ve Forum destek filan katagorileri boşa açmışsınız gibi mesaj atıyoz inşallah bu sene bakıcanız diye dua etmeye başlıyoruz.

Cevap veremicen mi neden 2 3 tane ss atıcan şurada 40 mesajım 10 saniyede silinmesi ve kanıt o kadarcık ve Forum destek filan katagorileri boşa açmışsınız gibi mesaj atıyoz inşallah bu sene bakıcanız diye dua etmeye başlıyoruz.

Dostum mesajımın tamamını okusaydın neden kanıtlayamadığımı anlardın. Yetkilerde bazı yetkilerim kısıtlı. Mesaj silme gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl