Forumun aktifliğinin artması için. [Tartışalım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oritorius

Professional
Elmaslar
38
Forumun daha çok aktiflik kazanması için bir şeyler düşünelim. Gelin tartışalım. Taktiğim, projem tutmaz demeyin, içinizden ne geliyorsa bu başlık altına yazınız.

(Eğer yetkililer uygun bulmazsa kaldırırım)

Plugin Paketleri Yapılabilir. [ Aktiflik Gözükmesi İçin ]
Biraz daha Yetkililer Hızlı Mesaj verse '' Özelden ''
Bence Daha Güzel Olucagını Düşünüyorum,
Senin Kararların Neler ?

Etiketler çok önemlidir.
Googlede üst sıralara çıkmak için etiketler kullanabiliriz.
Örneğin faction plugin paketi konusu açtınız etiketler bölümünde en azından 2 adet etiket bulundurmanız iyi olur.
Forum için etiket listesi hazırlıyacağım youtube için hazırladım sıra forumda yakında konusunu açarım.

Forumun aktifliği artması için şöyle bir şeylerde yapabiliriz etkinlik çekiliş vs vs gibi.

skript,plugin,haber,sunucu gibi bölümlerde aktiflik olsa zaten başka bir sıkıntımız olmaz genelde üyeler bunlara yöneliyor

Plugin ve Skript aktifliği arttırılmalı!

Aynı benim düşündüğüm şey :/ Çoğu kişi plugini almak için kayıt oluyor ve bir daha foruma gelmiyor.
Bende bu şekildeydim.Ancak Bi Yerden Sonra Forum Benide Sardı.Artık Devamlı Olarak Girmeye Çalışıyorum :D

Bence Yetkililer Sunucuya Gizli İçerik Plugini Eklemeli.Mesaj Attıktan Sonra Linkin Gözükmesi İçin.Bu Şekilde Artar. ( B E N C E )

Türkiye'de minecraft sektörünün azaldığı açık bir gerçek. Fikirlerinizi mutlaka paylaşin. Hepsini teker teker okuyup ona göre kendimizi düzelticez.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye'de minecraft sektörünün azaldığı açık bir gerçek. Fikirlerinizi mutlaka paylaşin. Hepsini teker teker okuyup ona göre kendimizi düzelticez.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En Önemliside, yazdıgımız yazılara kesinlikle dikkat etmeyeliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl