- Elmaslar
- 1.010
- Discord İzni

- Minecraft
- benjamin1734
Discord:
benjamin17
Çok şükür bütün config dosyaları 0 dan yapıldı da 1 hologram 1 mesaj prefix alıntı olduğu için özür dilerim :) Birde merak ettiğim birşey var. Adınızı bile duymamış bir x kişisi sizin paket aynı hologramı kullanıp bunu satarsa bu adam alıntı mı yapmış olur ? Başka konabilecek daha mantıklı hologram veya mesaj örneğiniz var ise buraya yazınız sonuçta burası bir yardım forumuPardon... Config düzenlemeyi öğrenememişsin hala. Neyse birkaç sene geliştir kendini sonra belki tekrar seninle muhattap olurum küçük yaşlı kardeşim. ️
Ekli dosyayı görüntüle 243150
Ücretsiz dağıtılması hakları ile satın alan kişiyi bağlar. Ayrıca ortadan bir anda kaybolmak gibi bir durumda hiç olmadı. Binlerce TL kazanmış olmamda seni bağlar mı? Sanmıyorum... Senin boş konuşman hiç bitmemiş, neyse seninle diyalog kurmak bile yoruyor beni çünkü sen okuduğunu anlamayan bir tiptin. (az çok hatırlıyorum )
Sanırım config düzenlemeyi öğrenmiş olmalısın ki "project" açmışsın
Beni bağlar demedim sadece yapılan mağduriyeti kısaca anlattım. Okuduğunu anlamayan tıp derken çok şükür üstüme alınmam çünkü kendi yaptığı pakette ki birçok hatayı kabul etmeyip en küçük hata olan i ı sorununu VDS e atan ve hatanın ana sebebi bildirildikten sonra pakete güncelleme verip(güncelleme notlarında yoktu bu güncelleme :D) hatasız pakete dönüştüren birimi diyor ? Bu arada bu durumu ben yaşamadım sadece sizden destek alamayıp bana desteğe gelen 4 kişi var ve hepimizde de aynı sorun vardı :D Minecraft VDS dediğiniz olayda saçmalıktan ibaret hangi büyük hostingten VDS alsam satış öncesi desteğe sorsam normal VDS ile Minecraft VDS in bir farkı olmadığını söylediler. Aradaki tek fark CPU çekirdek sayısı ve fiyat :) Bunu kendim yaşayıp ta gördüm çok şükür o hazır paketteki verdiğiniz başlat.bat ın içindeki o eklenmemiş Türkçe harf ayarı sağolsun eklenince pakette bir sıkıntı kalmıyor.
Paketlerinizin optimize konusuna girmeye gerek yok zaten saf hali ile sunucu açtığımda 5 kişide çöken sunucu TPS i değeri Xeon makinede ve yine aynı makinede paketi optimize ettikten sonra 15 kişide sabit 20 tps alan pakete dönüştü.
Not: Size ve paketlerinize yaptığım eleştiriler karalama amacı gütmez ve bunları yaşayan sadece ben değil benden destek isteyen(evet benden sizden değil düşünün artık paketlerinizin ne kadar kusursuz olduğunu düşündüyseniz adamlar sizden destek alamayıp bana geliyorlardı) 4 kişi daha var. Anlattığım sizin de bildiğiniz gibi yaşadığımız, yaşadığım olaylar.
Anlatmak istediğim konu 2 tane şey görüp burada bana laf atmak yerine ilk kendi hatalarınızı kabul edip müşterilerinizi dinleyip buna göre kendinizi geliştirin. Ben çok şükür bunu yaptım ve kendimi geliştirdim. O zamanki halimde illaki hatalarım vardır ancak önemli olan bu hataları düzeltmek. Fakat maalesef siz halen daha bunu yapmak yerine başkalarının işlerine laf atıyorsunuz.
Tekrar söylüyorum. Çok şükür paketleri sizden aldığım 2 hologram/mesaj dışında 0 dan kendim yaptım da rahatlıkla burada satışa sunabiliyorum. Dediğim gibi burası bir forum aklınıza o hologramlar yerine daha mantıklı birşey geliyorsa yazın bende değiştireyim. Pek meraklı değilim bende sizden alınmış 2 yeri kullanmaya.
Son düzenleme: