Arwale#2906
Merhabalar forum üzerinde ücretsiz olarak paylaşacağım eklentiler için fikir aramaktayım. Ortaya karışık her şey olabilir :)
`Mixy#1232
Dostum message.yml dosyası var oradan türkçeleştirebilirsin. Ben sıfırdan kodlayabileceğim bir şey arıyorum.Şunu türkçeleştirip koyarmısın üşendim yapmaya bide tanıtım vb iyi olurDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Forumda yeni sunucu açanların çoğunun yaptığı hata otosat skripti kullanmak otosat gibi işe yarayacak pluginler kodlayabilirsinDostum message.yml dosyası var oradan türkçeleştirebilirsin. Ben sıfırdan kodlayabileceğim bir şey arıyorum.
`Mixy#1232
Önerin için teşekkürler. Kesinlikle değerlendireceğim.Forumda yeni sunucu açanların çoğunun yaptığı hata otosat skripti kullanmak otosat gibi işe yarayacak pluginler kodlayabilirsin
Şunu türkçeleştirip koyarmısın üşendim yapmaya bide tanıtım vb iyi olurDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
`Mixy#1232
Hocam öncelikle bu konuyu açmadan önce bizim sizi tanımamız gerekir kendinizi hangi projelerle geliştirdiğiniz bir metin ya da görsel var mıdır? O şekilde size fikir sunalım. Herkes böyle konular açıyor ama sonu bulmuyor bu yüzden bunu dedim lütfen anlayın.
www.mc-tr.com
yıldırım#1337
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!