Forumda İlk! | İzometrik Tasarım Denemeleri

Majoras

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
282

Discord:

Majoras#3286

Herkese selam,
Bu gün sizlere forumda hiç denenmemiş olan, grafik tasarımın başka bir türünde yapmış olduğum denemeleri göstereceğim. Dünya piyasasına göre yaptığım denemeler çok basittir. Bu nedenle de denemelerimi övüp iyi gösteremem. Eleştirilerinizi asla eksik etmeyiniz bilmediğim türde hatalarımı söyleyip beni geliştirecek olanlar sizlersiniz.
pjPUm5w.jpg

NUfqOJB.jpg

GlJXk3l.jpg

ehVON6w.jpg

Telefonlu tasarımdaki bulanıklığı sevmedim, gölgeler hani? Eksiklerin çok Major ;)

Güzel şeyleri başarabileceğin inancındayım.

Biraz yamuk gibi sanki. Yani facebook'un sembolünü ele alarak konuşucam. Mavi taban ile f yazısı simetrik değil gibi.

Biraz yamuk gibi sanki. Yani facebook'un sembolünü ele alarak konuşucam. Mavi taban ile f yazısı simetrik değil gibi.
F ikonunu taban ile aynı oranda eğdim, F nin altı ile tabanın altındaki eğim aynı. Yani buraya kadar her şey düzgün fakat senin yamuk dediğin yer ise tabanın sol tarafı ile F harfinin ortasındaki çizgi ile aynı eğimde olmaması. Doğru sandığın şey yanlış, F harfinin gövdesini ayrı eğip ortasındaki çizgiyi ayrı eğersem bu sefer F harfi yamuk olacak.

F ikonunu taban ile aynı oranda eğdim, F nin altı ile tabanın altındaki eğim aynı. Yani buraya kadar her şey düzgün fakat senin yamuk dediğin yer ise tabanın sol tarafı ile F harfinin ortasındaki çizgi ile aynı eğimde olmaması. Doğru sandığın şey yanlış, F harfinin gövdesini ayrı eğip ortasındaki çizgiyi ayrı eğersem bu sefer F harfi yamuk olacak.
Sol tarafı biraz yamuk geldi. Yinede başarılı, başarılarının devamını dilerim :)

Hazır action olarak internet üzerinde ücretli olarak mevcut. Neyse, genel olarak güzel.

Hazır action olarak internet üzerinde ücretli olarak mevcut. Neyse, genel olarak güzel.
Yapmayı bilmeyenler tabii ki ücretlisini almak zorunda, öğrenemeyeceklerse.

Youtube yazısını ve play ikonu hiç olmamış oturmamış.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl