Forumda En Değer Verdiğiniz Kişiler Kimler ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreSHN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.035
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar, bugün yine can sıkıntısından bir konu açayım dedim. Başlıkta da belirttiğim gibi herkes forumda en değer verdiği kişileri yazacak. Dilerseniz ilk önce ben başlayayım,

En Değer Verdiğim Kişiler: @Fhalinkz @xBuhariPvP @BlackKpoT @xYaqiz @DwordGG @drceria @AliEmirTR @Purham @DarkLord @Staffy @akıner @Alpho320
Teşekkür ederim, sanırım beni unutmayan tek insan sensin. Görüşmek üzere, kısa bir süreliğine bir gireyim bakayım dedim 32 bildirim vardı :D

Son düzenleme:
En değer verdiğim kişiler: @Staffy @* @Woodie @EmreSHN @DrisLeDou bu kişilerin dışında elbette birçok kişi var ama en çok değer verdiğim kişileri koydum.

Kimse beni söylememiş üzüldüm :(

@Cremranyec78 @YusufYaman @redoerdo @TheDarkFace @Staffy @Dagon ve son olarak @Batuhan Yenidogan

Saydığım kişiler ile illaki bir sohbetim, muhabbetim olmuştur. Kendileri belki bana değer vermez ama bilmiyorum yinede ben söylemek istiyorum. @Woodie ve @* Kendileriyle kavgalı vb olsak da çalıştığım zamanda en değer verdiğim kişiler arasındalar. Her ne kadar beni yazmasa da @DarkLord'a da aynı şekilde değer veriyorum.

Saygılı olan herkese değer veririm.
RESPECT TO RESPECT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl