Foruma katılanların düştüğü hata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Prisonens
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 740
  • Etiketler Etiketler
    tdk
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Prisonens

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
14
Merhabalar arkadaşlar. Bildiğiniz üzere forumlar artık çok yaygın ve yeni üye olanların düştüğü bir hata var ona değineceğim, hemen uzatmadan geçelim. Hata şu örnek gösterirsek.

MC-TR Çok Güzel. (Yanlış)
MC-TR çok güzel. (Doğru)

Hemen hemen anlamışsınızdır diye tahmin ediyorum, konuya benimle eşlik ettiğiniz için teşekkür ediyorum iyi forumlar dilerim.​

Bazı Kişilerde Alışkanlık Yapar Bendede Olduğu Gibi :D Bütün Konularımda Ve Yorumlarımda Böyle Yazarım :)

Aslında alışkanlık diyebiliriz buna fakat olmaması gereken birşey. Sonuçta yazım kurallarını ihlal ediyorsun.

Cümlelerin anlatım bozuklukları bulundurmakta. Buna rağmen milleti yargılıyorsun. Şaşırtıcı.

Bende bazen öyle yapıyorum.
Hoş oluyor benim için.

Halen anlam veremiyorum. Daha pazar günü katılan birisisin ve kendi konunun içindeki cümlelerde hata olduğu halde "Insanların düştüğü hata" adı altında insanları yargılıyorsun ; eleştiriyorsun.

"Merhabalar arkadaşlar." Çok anlamlı cümle kurmuşsun :D

Ben kimseyi yargılamadım, bazı insanların düştüğü hataya değindim. Diğerine gelirsek ben @Acatay / Kadir 'ım yeni hesabım bu umarım içindeki karanlığı aydınlatabilmişimdir, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl