Foruma eklenmesini istediğiniz özellikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asıl başarılı projelerin nası başladığını sana soyleyim, Kazançlar sadece başta konuşulur bir daha konusu açılmaz. Burdaki kazanç iki taraf için adaletli olmazsa ve bi şekilde saçma sapan geçiştirilirse ilerde sorunlar çıkar. BKNZ sorunsal konuları.

BKNZ forumlarda sunucusuna ortak arayan insanlara; ortak olma kimseyle diyen insanlar.

Hayatımda ilk kez senin dediğin şeyi yaptım ve pişman oldum. Yanıtladığım paragrafın hiçbir gerçekçiliği yok. Olayı maneviyata taşıyıp "Menfaat için yapıyorsun, para gozsün" gibi şeyler soyleyip senden yonetici olmaz dersen biraz komik oluyor, Çünkü 1 üstteki paragrafta forumun tüm sorunlarını anlattım nası düzeltilebileceğiyle beraber.

Sabah akşam olduğu projeye üstündeki insandan daha çok uğraşıp, projeyi taşıyıp ne maddi ne manevi bir şey kazanan insanlar tanıdım, Günün başında konuşulmayan bu konu günün sonunda genelde geçiştirilip buharlaştırılıyor.
Eğer forumun sadece üstte yazdığın şeylerle düzeleceğini sanıyorsan sana diyebileceğim tek şey, analiz yeteneğini biraz daha güçlendirmek. İyi günler dilerim, umarım hayatta istediğin konuma gelirsin.

Eğer forumun sadece üstte yazdığın şeylerle düzeleceğini sanıyorsan sana diyebileceğim tek şey, analiz yeteneğini biraz daha güçlendirmek. İyi günler dilerim, umarım hayatta istediğin konuma gelirsin.
"Eklenebilecek bir sürü şey var"

Tek tek oturup yazardım ama şu saatten sonra değeceğini sanmıyorum ;D

"Eklenebilecek bir sürü şey var"

Tek tek oturup yazardım ama şu saatten sonra değeceğini sanmıyorum ;D
Ortalama 3.5 yıldır bu ekipteyim ve bu süre boyunca "eklenebilecek" şeylerle ilgili sana şunları diyeyim, senin buraya yazacağın çoğu fikir ekip içerisinde ortaya atılmış, üzerinde çokça tartışılmış ve belli nedenlerden foruma eklenememiştir. Tam eklenecekken ekip üyesi ayrılmıştır, yönetim değişmiştir vs. vs. Ama senin düşündüğün çoğu fikir o sohbetlerden geçmiştir.

Seni küçümseme ya da kendimi yüceltme gibi bir amacım yok fakat çok yanlış düşünüyorsun. Eğer olay para kazanmaksa forum şu anda o parayı kazanıyor ama olay para kazanmak değil. Burada çok iyi arkadaş ortamı kurabilirsin, projelerine destek alabilirsin. Bunu site sahibi veya yönetici olmadan da yaparsın çünkü yetkililerimize sahip çıkıyoruz. Bu forumda yönetici veya site sahibi olacak kişi her şeyden bağımsız bir şekilde "çıkar"larını düşünmeden hareket etmeli çünkü bu forumda ne kadar çıkarcı kişi varsa hepsinin soluğu kısa oldu ve genelde insanları bu foruma düşman etti.

Tekrardan iyi günler diliyorum sana.

Takım Kurallarına Eklenecek Olan Kural Maddesi;
MC-TR Discord botu ekip Discord sunucusuna entegre edilmelidir

MC-TR Discord Botu Ozellikleri;

-Bu bot destek taleplerindeki yazıları loglar ve sadece forum yoneticileri tarafından bu loglar gorunebilir, gerekilen zamanlardada bu loglar herkese açılır.

-Bu bot destek talebi açma kapatma gibi ozellikler taşır ve takımlar tarafından geliştirilebilir.

Aylarca çozülemeyen dolandırıcılık olayları bu sayede çozulur
Müşterilerin güvensizlik ortamı bir nebze ortadan kalkar ve millet başında kamerayla dolaşmayı bırakır

Yeni tema getirilebilir bence biraz daha canlı bir tema olabilir onun dışında üyelik alımları için bir otomatik ödeme sistemi olabilir.

Sunucu yarışmaları geri gelebilir

Onaylı satıcı flaması veya takım flaması bu saatten sonra bana göre şirket olmayan kimselere verilmemelidir. zaten bu mesajı sorunsal konusuna da yazdım umarım önerimi değerlendirirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl