Foruma eklenmesini istediğiniz özellikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Clouds

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
17
Minecraft
Kugelbltz

Discord:

kugelbltz

Selamlar!

Bu ilk konularımdan birisi ve size bir sorum var.

Bir oyun gibi düşünürseniz daha iyi olur :)
Foruma eklenmesini istediğiniz özellik nedir?
İstediğiniz her şeyi yazın, ben daha çok kişiselleştirme
isterdim.
Not: Bu konu bir istek ya da foruma yakınmak için açılmış bir konu değildir.

KAYNAKLAR kısmı veya market.mc-tr.com

Foruma eklenmesini istediğim şeyler: Daha fazla etkinlik, üyelerin problemlerinin ve sıkıntılarının forum sağlığı da değerlendirilerek dinlenmesi, forumu tam bağımsız bir platform haline getirmek ve ne olursa olsun taraflı davranarak bu forumu kötüleyen insanları forumdan uzaklaştırmak.

Foruma eklenmesini istediğim şeyler: Daha fazla etkinlik, üyelerin problemlerinin ve sıkıntılarının forum sağlığı da değerlendirilerek dinlenmesi, forumu tam bağımsız bir platform haline getirmek ve ne olursa olsun taraflı davranarak bu forumu kötüleyen insanları forumdan uzaklaştırmak.
Ooo yöneticiler bahsettiğim yakışıklı ve performanslı sistemlerden biri bu kişi. <3

Daha önce konusu açılmıştı hiçbir işe yaramadı

Daha önce konusu açılmıştı hiçbir işe yaramadı
Aslında birçok şey yapıldı. Foruma 2021 yılında katılmışsın, arşivdeki ve panodaki konularıma bakarsan 2018 den beri yetki süremde ben @Garp ve birçok yetkilinin bu forumda neler değiştirdiğini kısaca görebilir, yorum yapabilirsin. Bu kadar distopik olma. Salt kötülük yoktu o zamanlar kimsenin içinde. Herkes her şeyi bu forum için yaptı, herkesi memnun edemedik, edemediler belki ama çoğunluğu ettik uzun bir süre. Saygılarla...

Herkese yasak affı getirilerek üye artışı sağlanılabilir,bu da forumun anlayışlı bir ekip olduğunu anımsatır.

staffy'nin özellikleri gelebilir

admin minecraft turnuvaları yapalım

admin minecraft turnuvaları yapalım
+ Olarak bir mc sunucusu açılabilir. ( Normal sunucular gibi değil ) etkinlik olduğu zaman açılacak bir sunucu örneğin pvp etkinliği soru cevap etkinliği veya 1 ay lık anarşi etkinliği gibi şeyler yapılan bir sunucu ödülleri ise forumdan olur. Özel flama verilebilir örn; 2021 PvP Şampiyonu gibi veya Zümrüt üye falan verilir. @Garp

nedense bazı konularda konu kilit butonunu bulamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl