anil02664
bilektugrul
yusufkemal#5290
Eskiden her konu ve her mesajın içerisinde Google Adsense reklamları bulunmaktaydı. Keyubu reklamlarını ekledikten sonra adsense reklamlarını tamamen kaldırdık. Aynı işlevi yapan diğer forumlarını incelediğinizded pop-up reklamlarının ekranınızı kapladığını görürsünüz.Forumda çok fazla reklam ve bildirim geliyor artık durmak için nedenim olmuyor şu reklamları azaltmanız lazim bence konuyla ilgili görüşlerinizi belirtin sizde arkadaslar.
NMB#3477
adsense dede bizim oyun oynadığımızı bildiği için +18 oyunlar paylaşacaktı iyi oldu kaldırılıp mc server reklamlarının gelmesiEskiden her konu ve her mesajın içerisinde Google Adsense reklamları bulunmaktaydı. Keyubu reklamlarını ekledikten sonra adsense reklamlarını tamamen kaldırdık. Aynı işlevi yapan diğer forumlarını incelediğinizded pop-up reklamlarının ekranınızı kapladığını görürsünüz.
smojka
Google eklentilerini göstermezsen seni hapse tıkaram!Ekli dosyayı görüntüle 63168
Nerede bu reklamlar ayol? Bu arada normalde bu kadar uzak kullanmıyorum, tüm forumu gösterebilmek için uzaklaştırdım, sövmeyin yani :D.
BloodyX#4069
BloodyX#4069
Forum destek konu açınSize özele olarak nereden ulaşabilirim reklam vermek istiyorumda keyubuya 20tl attım bildirim reklamı vermek istiyorum (whatsapp harici)
tamam sağolForum destek konu açın
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!