SpaRtaGuy
Bedrock düşmanı !
- Elmaslar
- 318
- Minecraft
- SpaRtaGuy
Discord:
IYusuf_SelmanI#3770
- EVET ARKADAŞLAR BU KONUDA BAZI KULLANICILAR FORUM ÖDÜLLERİNİ BİLMEDİKLERİ İÇİN ONLARA YARDIM AMACIYLA BÖYLE BIR KONU AÇMAYI DÜŞÜNDÜM
- NOT: BUNLAR BENİM DÜŞÜNDÜKLERİM SAYILARDA UFAK FARKLILIKLAR OLABİLİR
-
- 10 PUAN
Aramıza Hoşgeldin
Mc-Tr.com'da aktif kullanıma başladın! 10 mesaja ulaştın. ======> Zaten yazıyor 10 mesaja ulaştığınızda bir 10 ödül puanı alıyorsunuz
- 10 PUAN
Güzel Başlangıç
İlk beğenilerini almaya başladın! ======> 10 beğeni aldığımızda bu ödülümüzü ve 10 ödül puanını alıyoruz .
- 10 PUAN
Devam Edelim
Mesaj sayın 20'ye ulaştı! ======> 20 adet forum kullanıcılarının konularına mesaj yazdığımızda aldığımız bir ödül
- 10 PUAN
İnsanlar Sana Isındı
20 Beğeniye ulaşmak fena bir marifet sayılmaz! ======> Buda bir önceki ödülün beğeni hali.
- 50 PUAN
Çeyrek Yıl
Forumumuzda 3. ayını doldurdun! Tebrikler! ======> Foruma kayıt olduğunuz günden itibaren 90 gün geçtiğinde aldığımız ödüldür .
- 50 PUAN
Paylaşımcı Üye
3 kaynağı başarıyla paylaştın! Teşekkürler! ======> 3 adet kaynağı paylaştığımızda aldığımız ödüldür
- 100 PUAN
Tebrikler
50 mesaj ve 50 beğeni! Foruma katılımın fazlasıyla arttı! ======> Bu ödülü almak biraz zor olsa gerek ! tam olarak 50 beğeni aldığımızda ve 50 mesaj sayısına ulaştığımızda aldığımız ödüldür
- 100 PUAN
Durmak Yok
100 mesaj ve 100 beğeniyi aştın! Durmak yok! ======> 7. ödülün bire bir aynısı fakat sayılar farklı Bu ödülü aldığında Aktif bir forum kullanıcısı olduğunu kanıtlamış olursun !
- 100 PUAN
Yarım Yıl
6 ay su gibi geçti! Hala aramızda olman güzel! ======> Tam tamına 180 gün vaybe zaman akıp geçiyor !
- 100 PUAN
YardımSever Üye
Kaynak paylaşmakta epey başarılısın! Durma, devam et! ======> Bu ödülde kaç paylaşım yapmamız gerektiğini bilmiyorum fakat tahmini olarak 25 diyeceğim
- 100 PUAN
Nice Yıllara!
Mc-Tr yönetimi doğum gününüzü kutlar! Nice yıllara! ======> Foruma üye olurken yazdığın gün gelince bu ödülü alırsın. - 150 PUAN
Birinci Yıl
Bizimle 1 yılı tamamladın! ======> Yaşlandın be :) Tam bir YILDIR FORUM ÜYESİSİN TEBRİKLER !
- 200 PUAN
Teşekkürler
Bu kadar sevilen bir üye olduğundan MC-TR ailesi teşekkürlerini sunar! ======>Bu ödülüde tam olarak bilmiyorum ama galiba 500 beğeni ve 500
- 200 PUAN
Kaynak Uzmanı
Kaynak paylaşmakta üstüne yok gibi! Teşekkürler! ======> Bu kısımdan sonrakileri pek bilmiyorum yanlış olabilir doğrularını söylerseniz sevinirim.
- 250 PUAN
Ailemizin Üyesi
Artık Mc-Tr ailesinin bir parçasısın! ======> galiba 2 yıllık bir üye olunca veriliyor
- 300 PUAN
Geveze
Bu kadar mesaj atabildiğine göre bol bol boş vaktin var! ======> 1000 Mesaj olabilir
- 500 PUAN
Sevilen Üye
Gerçekten çok faydalı ve sevilen bir üyesin! Bizimle vakit geçirmeye devam etmen dileğiyle! ======> 1000 beğeni olabilir
- 500 PUAN
Bağımlı
Bu forum olmadan yapamıyorsun! Ailemizin en önemli parçalarından birisin! ======> bilmiyorum
- 1000 PUAN
Aileden Biri
Fazla söze gerek yok! Mc-Tr ailesinin sevilen bir ferdisin! ======> Tam 3 yıl foruma üye olunca olabilir
- 1000 PUAN
Sen Özelsin
Bu kadar mesaj atabilen başka forum kullanıcıları pek bulunmaz! ======> 1750 beğeni
1750 mesaj olabilir - 1500 PUAN
- Reis
- 10 PUAN
Bu konuda ödüllerden bahsettim
Yanlışlarım olabilir lütfen konuya rep vermeyi unutmayın
hatalarımı mesaj olarak belirtirseniz sevinirim