FORUM Ödül Puanları hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SpaRtaGuy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 800
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SpaRtaGuy

Bedrock düşmanı !
Elmaslar
318
Minecraft
SpaRtaGuy

Discord:

IYusuf_SelmanI#3770

• EVET ARKADAŞLAR BU KONUDA BAZI KULLANICILAR FORUM ÖDÜLLERİNİ BİLMEDİKLERİ İÇİN ONLARA YARDIM AMACIYLA BÖYLE BIR KONU AÇMAYI DÜŞÜNDÜM
  • NOT: BUNLAR BENİM DÜŞÜNDÜKLERİM SAYILARDA UFAK FARKLILIKLAR OLABİLİR

1. 10 PUAN
      Aramıza Hoşgeldin
      Mc-Tr.com'da aktif kullanıma başladın! 10 mesaja ulaştın. ======> Zaten yazıyor 10 mesaja ulaştığınızda bir 10 ödül puanı alıyorsunuz

2. 10 PUAN
      Güzel Başlangıç
      İlk beğenilerini almaya başladın! ======> 10 beğeni aldığımızda bu ödülümüzü ve 10 ödül puanını alıyoruz .

3. 10 PUAN
      Devam Edelim
      Mesaj sayın 20'ye ulaştı! ======> 20 adet forum kullanıcılarının konularına mesaj yazdığımızda aldığımız bir ödül

4. 10 PUAN
      İnsanlar Sana Isındı
      20 Beğeniye ulaşmak fena bir marifet sayılmaz! ======> Buda bir önceki ödülün beğeni hali.

5. 50 PUAN
      Çeyrek Yıl
      Forumumuzda 3. ayını doldurdun! Tebrikler! ======> Foruma kayıt olduğunuz günden itibaren 90 gün geçtiğinde aldığımız ödüldür .

6. 50 PUAN
      Paylaşımcı Üye
      3 kaynağı başarıyla paylaştın! Teşekkürler! ======> 3 adet kaynağı paylaştığımızda aldığımız ödüldür

7. 100 PUAN
      Tebrikler
      50 mesaj ve 50 beğeni! Foruma katılımın fazlasıyla arttı! ======> Bu ödülü almak biraz zor olsa gerek ! tam olarak 50 beğeni aldığımızda ve 50 mesaj sayısına ulaştığımızda aldığımız ödüldür

8. 100 PUAN
      Durmak Yok
      100 mesaj ve 100 beğeniyi aştın! Durmak yok! ======> 7. ödülün bire bir aynısı fakat sayılar farklı Bu ödülü aldığında Aktif bir forum kullanıcısı olduğunu kanıtlamış olursun !

9. 100 PUAN
      Yarım Yıl
      6 ay su gibi geçti! Hala aramızda olman güzel! ======> Tam tamına 180 gün vaybe zaman akıp geçiyor !

10. 100 PUAN
      YardımSever Üye
      Kaynak paylaşmakta epey başarılısın! Durma, devam et! ======> Bu ödülde kaç paylaşım yapmamız gerektiğini bilmiyorum fakat tahmini olarak 25 diyeceğim

11. 100 PUAN
      Nice Yıllara!
      Mc-Tr yönetimi doğum gününüzü kutlar! Nice yıllara! ======> Foruma üye olurken yazdığın gün gelince bu ödülü alırsın.
    12. 150 PUAN
      Birinci Yıl
      Bizimle 1 yılı tamamladın! ======> Yaşlandın be :) Tam bir YILDIR FORUM ÜYESİSİN TEBRİKLER !

13. 200 PUAN
      Teşekkürler
      Bu kadar sevilen bir üye olduğundan MC-TR ailesi teşekkürlerini sunar! ======>Bu ödülüde tam olarak bilmiyorum ama galiba 500 beğeni ve 500

14. 200 PUAN
      Kaynak Uzmanı
      Kaynak paylaşmakta üstüne yok gibi! Teşekkürler! ======> Bu kısımdan sonrakileri pek bilmiyorum yanlış olabilir doğrularını söylerseniz sevinirim.

15. 250 PUAN
      Ailemizin Üyesi
      Artık Mc-Tr ailesinin bir parçasısın! ======> galiba 2 yıllık bir üye olunca veriliyor

16. 300 PUAN
      Geveze
      Bu kadar mesaj atabildiğine göre bol bol boş vaktin var! ======> 1000 Mesaj olabilir

17. 500 PUAN
      Sevilen Üye
      Gerçekten çok faydalı ve sevilen bir üyesin! Bizimle vakit geçirmeye devam etmen dileğiyle! ======> 1000 beğeni olabilir

18. 500 PUAN
      Bağımlı
      Bu forum olmadan yapamıyorsun! Ailemizin en önemli parçalarından birisin! ======> bilmiyorum

19. 1000 PUAN
      Aileden Biri
      Fazla söze gerek yok! Mc-Tr ailesinin sevilen bir ferdisin! ======> Tam 3 yıl foruma üye olunca olabilir

20. 1000 PUAN
      Sen Özelsin
      Bu kadar mesaj atabilen başka forum kullanıcıları pek bulunmaz! ======> 1750 beğeni
      1750 mesaj olabilir
    21. 1500 PUAN
    22. Reis
Hemen hemen tüm forum seni seviyor ve sayıyor! Sizi Mc-Tr yönetimi olarak tebrik ederiz! ======> tahminen söylüyorum 2500 beğeni ve 2500 mesaj olabilir
Bu konuda ödüllerden bahsettim
Yanlışlarım olabilir lütfen konuya rep vermeyi unutmayın

hatalarımı mesaj olarak belirtirseniz sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl