Forum Nereye Gidiyor? MC-TR Üzerine Birkaç Soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi her forum reklam koyabilir fakat buradaki reklamlar siteyi reklam engelleyici olmadan kullanılmayacak hala getiriyor
Reklam engelleyici olmadan tarayıcı kullanmak artık insanlara aptallık gibi geldiğinden dolayı hemen hemen her tarayıcıda basitleştirilmiş halde ki öyle olmalıda ancak insanlar bunun için her ay ücret ödüyor bu normal bir durum bence :thinking:

kaldır bence görseli arkadaş bozunmaya başladı konunun radyasyon seviyesi yükseliyor
Evet çarpıya basmak bi 15 20 dakikamı aldığı için radyasyon seviyem yükseldi ondan yorum yapmakla uğraştım

Evet çarpıya basmak bi 15 20 dakikamı aldığı için radyasyon seviyem yükseldi ondan yorum yapmakla uğraştım
reklam-tr olmuş forum o kadar abartılı reklam verme.
liar kimsin

ben eski üyeleri özledim.. eski rekabeti.. eski tartışmaları, eski kavgaları, eski kaliteyi en önemlisi de eski huzuru ozledim.. bir kaç yıl sonra foruma girmem ile sadece bir kaç gün de hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını anladım. Ama olsun bizler hala buradayız.

ondan dolayı rakip forum açtın, senin düşüncen yönetimin bir gün yanlışlıkla sizin elinize geçmesi ve ilgilendiğiniz projelerin devamlılıgını forum aracılıgı ile surdurmek geçmişten bu döneme çok boş insan vardı boyle :money:
Rakip forum? :D Hic güleceğim yoktu.

Ben kimseye rakip olmak için bir forum açmadım, hele ki MC-TR gibi bir platforma karşı bir rekabet düşüncem hiç olmadı. Sadece kendi projelerimin sürdürülebilirliği için adım attım, hepsi bu. Şu an bulunduğum yerlerde de tamamen keyfi olarak takılıyorum; bu kimseye zarar vermez, kimseyi de ilgilendirmez. Takılmak suç değil, tercihtir.

“Yönetimi ele geçirmek” gibi komplo teorilerine girmek yerine, kim ne yapıyor, neye emek veriyor buna bakmak daha sağlıklı olur. Ben kendi işime odaklanıyorum ve kimsenin yerini almak gibi bir niyetim yok — geçmişteki boşlukları kimlerin dolduramadığı ise zaten ortada.

Beni dolaylı yoldan hedef göstermek yerine, doğrudan ne demek istiyorsan açıkça söylemen daha dürüstçe olurdu. Ne MC-TR’ye rakip oldum ne de bir yeri ele geçirme gibi bir düşüncem oldu. Kendi projelerim için, kimseye zarar vermeden, kendi yolumu çizdim. Şu anda bulunduğum platformlarda da keyfime göre takılıyorum. Bu seni neden bu kadar rahatsız etti, gerçekten anlamış değilim.

İnsanlar bazen kendi eksikliklerini başkalarına yansıtarak rahatlamaya çalışır. Ama ben geçmişte ne yaptıysam, bugün de onun devamını getiriyorum. Ortada bir suç varsa, o da başkalarının çabalarını karalamaya çalışmak olabilir. Benim kimseye zararım yok, ama senin bu imalı sözlerin doğrudan bana yönelik. Bu üslubu bırakırsan, herkes için daha yapıcı olur.

Son düzenleme:
Forumda insanların sunucularını tanıtma sebebi, üye çekmek belirli bir kitleye hitap etme amacından oluşur bunu desteklemek için insanlar ücret öder ve reklam satın alır daha fazla kitleye ulaşma hedefi ile :)
Reklam yapmanın tek yolunun siteye kocaman gifler koymak olduğunu düşünmüyorum
İkinizde haklı noktalara değiniyorsunuz. Tanıtım amaçlı reklam vermek şart, doğru. Teknik olarak bu formun sürdürülebilirliği veya geliştirilebilmesi için bir maddi kaynağı olması gerekir, buda en basit reklam hizmeti sağlayarak yapılabilir, form ziyaret alsada almasada sonuçta giderleri var.

Kendi görüşümü dile getireyim;
PC üzerinden formu ziyaret ettiğimde liarın dediği gibi 10 15 değil 5 saniyede kaptabiliyorsun, lakin mobilden giriş sağladığımda reklamın üzerine tıklamasam bile yinede yeni bir sekme açıp reklama götürüyor, bu hem side bar hemde açılır pencere için geçerli ve bu rahatsız edici. Web için side barı sağa sola yada alt alta birden fazla konulsa bile beni rahatsız etmez hatta açılır pencereyi bile 4 taneye kadar zorlayabilir ama en azından açılır pencere çarpı yerine boş alana tıkladığımızda kapanabilse açılır pencereler de rahatsız etme boyutundan çıkar.

Ziyaret edeceğiniz her web sitede reklamlar mevcut, bazıları reklamları sonuna kadar izlemeden faaliyete dahi geçmiyor hatta mobil uygulamalarda da bu böyle, doğal olarak bu form sayfasında da reklama yer verilmesi çok doğal, ama en azından mobil kullanıcıları için daha makul seviyeye indirilse çok daha iyi olabilir.

Rakip forum? :D Hic güleceğim yoktu.

Ben kimseye rakip olmak için bir forum açmadım, hele ki MC-TR gibi bir platforma karşı bir rekabet düşüncem hiç olmadı. Sadece kendi projelerimin sürdürülebilirliği için adım attım, hepsi bu. Şu an bulunduğum yerlerde de tamamen keyfi olarak takılıyorum; bu kimseye zarar vermez, kimseyi de ilgilendirmez. Takılmak suç değil, tercihtir.

“Yönetimi ele geçirmek” gibi komplo teorilerine girmek yerine, kim ne yapıyor, neye emek veriyor buna bakmak daha sağlıklı olur. Ben kendi işime odaklanıyorum ve kimsenin yerini almak gibi bir niyetim yok — geçmişteki boşlukları kimlerin dolduramadığı ise zaten ortada.

Beni dolaylı yoldan hedef göstermek yerine, doğrudan ne demek istiyorsan açıkça söylemen daha dürüstçe olurdu. Ne MC-TR’ye rakip oldum ne de bir yeri ele geçirme gibi bir düşüncem oldu. Kendi projelerim için, kimseye zarar vermeden, kendi yolumu çizdim. Şu anda bulunduğum platformlarda da keyfime göre takılıyorum. Bu seni neden bu kadar rahatsız etti, gerçekten anlamış değilim.

İnsanlar bazen kendi eksikliklerini başkalarına yansıtarak rahatlamaya çalışır. Ama ben geçmişte ne yaptıysam, bugün de onun devamını getiriyorum. Ortada bir suç varsa, o da başkalarının çabalarını karalamaya çalışmak olabilir. Benim kimseye zararım yok, ama senin bu imalı sözlerin doğrudan bana yönelik. Bu üslubu bırakırsan, herkes için daha yapıcı olur.
Kimin nerde yetkili olup nerde takıldığını gözlemleyebiliyor insanlar forumda eksikliklerden dolayı yönetime gelip yanlışlıkla eline yetki geçmiş arkadaşlar bu zararı fazlaca verdi geçmişte fazlasına gerek yok kısmi olarak bu yanlışlarla bulunduğun için belirttim

Forumun öldüğü yok, analitikler düşüş göstermiyor. Aksine artış var, eski forum ortamı ise aynı saçmalıktaydı, kimse ortalama üstü bir iş koymuyor, herkes birbirini gazlıyor, birileri birilerine sallıyor, bazı takımlar ürün paylaşıp satış yapıyor, hostingler yine %40 uptime. 20k dolara fork satan adamları savunan adamlar falan vardı öyle bir ortamdı.

Kim ne derse desin, mc-tr çok iyi ilerliyor, yıllarca hiçbir güncelleme yapmadan para kasan büyük sunucular batıyor yenileri ve modernleri geliyor insanlar onlara falan kayıyor. Globaldede çok iyi ilerliyor. Mc öldü, tr bitti gibisinden söylemler saçmalık ve arkasında veri içermeyen boş sözlerdir.

Zaten bu sözlerin söylenmediği bir yıl yok forum arşivine bakarsanız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl