- Elmaslar
- 88
- Minecraft
- byharst
Discord:
Byharst
MC-TR Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
Uzun süredir forumdayım, hep aktif olmasam da sürekli takip ediyorum. Son zamanlarda bazı şeyler dikkatimi çekiyor, sizlerle de paylaşmak istedim. Belki ben yanlış düşünüyorumdur ama gerçekten merak ediyorum.
Yöneticilerin de eleştiriye açık olduklarını ve burada yazılanları dikkate alacaklarını düşünüyorum.
Eğer herkes artı-eksi yönleriyle kendi fikrini paylaşıp "şu şöyle olsa daha iyi olur" dese, bence forum adına güzel bir katkı sağlamış oluruz. Biz sonuçta üyeyiz ama bir şeylerin düzelmesini istiyorsak sessiz kalmamalıyız bence.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Uzun süredir forumdayım, hep aktif olmasam da sürekli takip ediyorum. Son zamanlarda bazı şeyler dikkatimi çekiyor, sizlerle de paylaşmak istedim. Belki ben yanlış düşünüyorumdur ama gerçekten merak ediyorum.
- Forum eskisi gibi aktif mi sizce?
- Üye sayısı artıyor ama aktiflik aynı mı kaldı?
- Takım sahibi olanların, geliştiricilerin müşteri sayısı artıyor mu, işler nasıl?
- Kara liste konularında adaletli ve tarafsız davranılıyor mu sizce?
- Bazı konular sanki çok kolay kapatılıyor gibi, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
- "Yöneticiye yakın olan kazanır" algısı sizce de oluşmaya başladı mı, yoksa ben mi fazla düşünüyorum?
Yöneticilerin de eleştiriye açık olduklarını ve burada yazılanları dikkate alacaklarını düşünüyorum.
Eğer herkes artı-eksi yönleriyle kendi fikrini paylaşıp "şu şöyle olsa daha iyi olur" dese, bence forum adına güzel bir katkı sağlamış oluruz. Biz sonuçta üyeyiz ama bir şeylerin düzelmesini istiyorsak sessiz kalmamalıyız bence.
Yorumlarınızı bekliyorum.