Furkan Oruc#8686
XenForo dün satın aldım, bir iki haftaya tema da satın alacam. Bir işe girceğimiz için önceden bütçemizi hazırladık ...Xenforo'yu alıp bu iş burda bitmiyor daha temasıdır, eklentisidir daha bunlara da para vermek mecburiyetindesin eğer kullanmak istiyorsan.
Arma 3 oyunu geride kalmadımı ?Hocam arma3 le aranız nasıl bilmiyorum. Türkiye'de arma3 forumu hiç yok. Sunucu açmak veya skript bulmak zor. Eğer bir forum açarsanız ve forumda insanların yararlanacağı bilgileri yayınlarsanız büyük bir ivme alırsınız diye düşünüyorum.
Webmaster forumlarını hiç ziyaret etmedim, hiç bir bilgim yok fakat araştırmak lazım. Önerin için teşekkürlerwebmaster forumu kurmanı önermiyorum öncelikle; 1 harf ve 2 sayılı bir forum varken. minecraft forumuda kurmanı önermiyorum piyasada mc-tr, g***r gibi devler varken. forum işinde para var mı dersen: kullanıcıları reklama boğarsan para var.
ne forumu kuracağın senin bileceğin iş, biraz piyasa araştırması yap; sonrasında karar ver.
iyi forumlar
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!