Forum Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MelihElkoca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 579
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MelihElkoca

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
301
Arkadaşlar forum istatistiklerine en son baktığım da forum son zamanlara göre gayet yükselişteydi fakat 1 haftadır forumu gözlemliyorum günlük 4 5 saat aktif olduğum şekilde ve hafta sonundan itibaren sanki bir düşüş hissettim. Sizce yanlış mı düşünüyorum ? Sanırım okulların açılmasından kaynaklı olabilir yada başka bir şey mi ? Açılan konulara ve atılan mesajlara hep dikkat ediyorum. Dediğim gibi 2 Şubat' tan itibaren Konu açılışları ve atılan mesajlar azaldı. Reklam yöneticisi ilgileniyordu sanırım bu istatistiklerle bilgilendirme verebilecek bir yetkili var mıdır ?

Büyük ihtimal okulun açılmasıyla olan birşeydir. Bazı üyelerimizin ailesi hafta içleri veya hiçbir zaman izin vermiyor. O yüzden düşüşler yaşanmış olabilir, ama en kısa zamanda yükselir dert etme. :D İyi forumlar.

Okul açıldıgı için düşmesi birden çoğalması normal.

Düşünceleriniz için teşekkürler. İstatistikleri keşke görebilsek daha iyi bir düşünce geliştirebiliriz.

Okullar açıldığı için düşüş yaşandı. Bazı aileler okulların açılmasından birkaç gün önce bilgisayarlara yasak koymuştur bu yüzden de aktif üye sayıdı azalmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl