Forum Hakkinda İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByZiya

MrNinja -> ByZiya
Elmaslar
206
Merhaba MC-TR yetkilileri, duyuruda yazdığınız mesajda istek, öneri ve şikayetlerinizi yazınız demişsiniz. İsteklerimi buraya yazmak istiyorum.

• Foruma kayıt olan herkesin, kayıt olduktan sonra forum kuralları konusuna atılmasını istiyorum. Yararı ise kurallara uyan kişi sayısı daha çok arttıracaktır.
  • Foruma özel bir tane şarkı çıkartabilirsiniz.
  • MC-TR'ye ait bir adet Discord sunucusu açabilirsiniz, siz ile konuşmak isteyen, Premium üyelik alacak kişiler size oradan ulaşabilir.
  • Foruma özel bir adet eklenti paketi çıkarabilirsiniz.
  • En son olarak ise, bu aralarında en önemlisi. Beni de yetkili yapın :muzo::sakız:
@Hai @ByArtem @epps @smt287 @Cremranyec78 [DOUBLEPOST=1500199255,1500130477][/DOUBLEPOST]@Hai @ByArtem @epps @smt287 @Cremranyec78 @SydeFQ @Burakcan @Kiasan @FurkanZhlp @aerocs Bu isteklerim hakkındaki görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Bu konunuzu Forum Destek bölümüne açmanız gerekmekteydi. Konunuz taşınmıştır.

• Birinci olan isteğiniz şuan forumda aktif, özel mesaj yolu ile kullanıcılara hem hoş geldin hem de kural mesajı gitmektedir.
  • Foruma özel şarkı biraz farklı bir hava katar ancak destek gerekli :)
  • MC-TR'ye ait Discord sunucusu mevcut ancak sadece CS:GO oynayanlar için var ama yakın zamanda da forumda duyurulacak.
  • Foruma özel eklenti paketi mevcut ancak yenilemeyi düşünüyoruz.
  • Başvurunu yapar isen neden olmasın?

• Birinci olan isteğiniz şuan forumda aktif, özel mesaj yolu ile kullanıcılara hem hoş geldin hem de kural mesajı gitmektedir.
    Foruma özel şarkı biraz farklı bir hava katar ancak destek gerekli :)
    MC-TR'ye ait Discord sunucusu mevcut ancak sadece CS:GO oynayanlar için var ama yakın zamanda da forumda duyurulacak.
    Foruma özel eklenti paketi mevcut ancak yenilemeyi düşünüyoruz.
    Başvurunu yapar isen neden olmasın?
Stajyer başvurusu yapmıştım fakat hiç bir şey denmeden konu kaldırıldı. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl