Forum geriye mi alındı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BloodyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 487
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BloodyX

Berkon Teknoloji Grup A.Ş
Emektar
Premium
Hosting Görevlisi
Elmaslar
2.019
Minecraft
TheGaMeLiFe_HD

Discord:

BloodyX#4069

Arkadaşlar forum tekrardan geriyemi alındı dün açtığım konu dün attıgım son 5 mesaj silinmiş @Batuhan Yenidogan

Hayır alınmadı benim mesajlar hala duruyor.

benim son attıgım 5 mesaj ve son 2 konum gözükmüyor anlamadım gitti.

Eğer öyle bir hadise yaşansaydı forum yönetimi bunu üyelere mutlaka bildirirdi, merak etmeyiniz.

Eğer öyle bir hadise yaşansaydı forum yönetimi bunu üyelere mutlaka bildirirdi, merak etmeyiniz.
Bende dün konu açmıştım fakat hala duruyor. Yanlış hatırlıyor olabilirmisiniz ? Veya moderasyon işlemi yapılmış olabilir.

Benim konularım mesajlarım aynen duruyor, siz konularınızı gönderdiğinize emin misiniz ? Gönderdiyseniz ve konularınız ortadan kaybolduysa bunu üst yönetime bildirebilirsiniz.

Benim konularım mesajlarım aynen duruyor, siz konularınızı gönderdiğinize emin misiniz ? Gönderdiyseniz ve konularınız ortadan kaybolduysa bunu üst yönetime bildirebilirsiniz.
Sorun zaten açtığım konu ortada yok hadi son 5 msj saymiyorum bile ama son 2 destek konumu bian gitmesi ve Göremem den kaynaklı modların işlem yapsa bildirim gelmesi gerek ama yok ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl