Forum destek yavaş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aronshire
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 591
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aronshire

Das Leben ist zu kurz, du solltest es genießen
Elmaslar
620
Minecraft
Aronshire

Discord:

Aronshire#8111

Merhaba, sizlere bir sorum olacak. Forum desteğe açtığınız destekler cevaplanıyor mu? Benim iki destek konum açık ama hala cevaplanmadılar.

1593379430625.png

Altdaki desteğe cevap verdiler bende geri cevap verdim ama yeni cevap gelmedi.

Forum destekdemi yavaşlık var yoksa bunu bana mı yapıyorlar?

En kısa sürede düzelecektir. Yiğit'in de dediği gibi sınavlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Aciliyet konusuna göre arkadaşlarım önem arz eden konulara anlık destek sağlamakta. Gecikme için sizlerden özür dileriz. Bildiğiniz gibi son dönemlerde hepsinin sınavları var. Bunlar dışında; tek bir destek açıp doğrudan bize özelden anlık iletim yapabilirsiniz. Böylelikle hızımıza hız katmış oluruz :)

Aciliyet konusuna göre arkadaşlarım önem arz eden konulara anlık destek sağlamakta. Gecikme için sizlerden özür dileriz. Bildiğiniz gibi son dönemlerde hepsinin sınavları var. Bunlar dışında; tek bir destek açıp doğrudan bize özelden anlık iletim yapabilirsiniz. Böylelikle hızımıza hız katmış oluruz :)
Destekler farklı zamanlarda açıldı. Açılma sürelerinde 13 gün fark var. Açılan desteklerden birini size özelden yazdım kısa ve tam açıklayıcı olmayan bir yanıt verdiniz bende forum destekden bilgi alayım dedim. Diğer destek ise Geçen cumartesi günü gördüğüm forumdaki bir hataydı. İkisiylede ilgilenirseniz sevinirim.

Destekler farklı zamanlarda açıldı. Açılma sürelerinde 13 gün fark var. Açılan desteklerden birini size özelden yazdım kısa ve tam açıklayıcı olmayan bir yanıt verdiniz bende forum destekden bilgi alayım dedim. Diğer destek ise Geçen cumartesi günü gördüğüm forumdaki bir hataydı. İkisiylede ilgilenirseniz sevinirim.
Gerekli arkadaşlarıma gerekli yetkileri ve yönlendirmeleri sağladım. İşbirlikçi davranmanız ve bizi biraz da olsa anlayışla karşılamanız forum dostluğu açısından iyi olacaktır. İyi geceler.

evet bende destek açtımda bakan olmadı -_-
yakında düzelir sanırım​

Musait değillerdir, bakarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl