🕯Forum Aktiflik Testi ! (Yetkililer Dahil!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda max 50 organik kişi var yetkilileri saymazsanız, gerisi bot ziyaretçi ve forumda oyuncu yok sadece sunucu sahipleri var, reklam satın alan bir sunucu sahibi bir diğer sunucu sahiplerine reklam yapmış oluyor :money::money::money:
İște öylede bende diyorum içimden burası sadece reklam yeri değil birden fazla konu bașlığı var sohbeti muhabbeti ne ararsak var sen ben olmassak misal etkileșim sadece reklam verenlerle olmaz ki ben günde 10 tane konumu açıyorum yazan adam max 5 bile bulmuyor yani 😅 hem foruma hem bize etkileșim olması için takılıyorumda üzüyor bu kısmı biraz

İște öylede bende diyorum içimden burası sadece reklam yeri değil birden fazla konu bașlığı var sohbeti muhabbeti ne ararsak var sen ben olmassak misal etkileșim sadece reklam verenlerle olmaz ki ben günde 10 tane konumu açıyorum yazan adam max 5 bile bulmuyor yani 😅 hem foruma hem bize etkileșim olması için takılıyorumda üzüyor bu kısmı biraz
Ama sen yanlış anlamışsın kardeş, burası minecraft forumu twitter değil

Ama sen yanlış anlamışsın kardeş, burası minecraft forumu twitter değil
Mizah / Eğlence
Gerekli gereksiz komik veya değil. Gelin burada kendinizi rahat hissedin :) Ben rahat hissediyorum ya 🥲

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl