Tanıtım Fortnite | E-Sporcu olmaya doğru!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Puding Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 975
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Puding Bey

Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
Elmaslar
708
hkAMXElmOVFO7s06DfOiqDEsJ5Uekut1zTKDHpZeguc.jpg

Merhaba arkadaşlar. Bugün bir bakayım dedim forumu özledim falan. Canım sıkılıyor benim de. Yeni ekran kartı aldım, ancak işlemci yetmedi ve darboğaz yedim. Şu an öyle boş boş oyun oynuyorum. Nasılsınız iyi misiniz ?

Şimdi sizi sorduk bana gelelim. Evet "E-sporcu nasıl olunur ya da nasıl şansım & ihtimalim olur? gibi sorular var çoğu kişinin aklında.
Arkadaşlar bu oyundan, oyuna göre değişiyor. Ben mesela darboğaz yediğim halde süper şekilde Fortnite'da patlama yaşadım. Yani şu an E-Sporcu olmak için
Çok rahatım ve süper şekilde yeteneğimin olduğunu farkettim. Günde en az 10 win falan alıyoruz. Seneye artık TR takımı kurulunca beni alıcaklarını söylediler.
Çoğu oyunda stats diye bir kelime vardır. İstatistikler, yani sizlerin nasıl oynadığınızı replay'lar falan filanlar bunlara bağlı. Ailem zaten MC'yi bırakmamda şiddete bile başvurdu.
Ben de aşık olduğum yeni oyuna başladım. 5-6 gün içerisinde patlama yaşadım. Yani arkadaşlar eğer bir oyunda 1 hafta içinde bile alışabiliyorsanız; bu size ek puan verir. Örneğin bir oyunu 1 ay oynayın, ancak hala çok iyi değilsiniz veyahut orta seviyeye bile gelmediniz. Refleksleriniz halen kötüdür. Arkadaşlar canınızı sıkmayın. Shroud gibi E-Spor oyuncularının bile CS:GO'da 2 bin saati geçmiş oyunu vardır. Yani siz 1 ayda yapamıyorsanız 1 senede yaparsınız. Bu duruma göre değişiyor. Pes etmeyin ve ettirmeyin.
Biliyorsunuz belki 2014 yılında GTA V en çok oynanan oyunlar sırasında IGN tarafından 1. seçildi, 2012 yılında CS:GO çıkmıştı. Oynayan oyuncu sayısı çok azdı aslında. Şu an günümüz oyunlarına bakılınca. Ardından CS:GO gelip, GTA V'i devirdi. Koskoca Rockstar firması yav. "Nasıl devirebilir" diye sorular sorabilirsiniz. Ancak gün geçtikçe daha çok kitle arttı. Mesela bu sene PUBG, CS:GO'yu devirmesi gibi. Ardından Fortnite, PUBG'yi devirmesi. Artık E-Sporcu olmak çok zor oldu. Tabii ki yeni oyunlar daha kolay oluyor ama, bariz şekilde sisteminizin iyi olması gerek. Günümüz maalesef Dolar 5 oldu olucak. 2018'e geldik. Artık Battle Royale oyunları en çok oynanlara girdi. Bu tür oyunlar sizin için ek RAM isteyecektir. Bir oyunda eğer E-Sporcu olduğunuz oyunda yani eğer belirli bir platformda yarışmalar sergilenmiyorsa ve sponsorunuz yoksa bu iş çok zor. Fortnite'ın yapımcısı yani Epic Games son kazancına bakılırsa 100 Milyon $ açtığını söyledi. Staff yetkilileri ile konuşup yayan çok fazla insan var ki cidden onlara sövesim var. Çünkü bir şirketin parasını sadece kazananlar bağış & tunruva yapıcağından bunları açıklamaları çok saçma. Yani neyse benim bildiklerimi ve anlatabileceklerim bu kadar. Geldik tamam hadi E-Sporcu oldunuz, hadi eyvallah ama, peki şu an maçtasınız. Nasıl yapıcağım ya da nasıl takımımı taşıyacağım gibi sorular sorabilirsiniz. Hiç bir şekilde heyecanlanma dostum. Çünü o an seni izleyen kişi sayısı az olacaktır. Yani tabii ki yayında değilseniz. :D

Eğer yazım hatam olduysa affedin. Daha öğreneceğimiz çok şey var!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl