Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

thumb-1920-903580.png

Fortnite 8. Sezonla Birlikte Korsan Teması Oyuna Geliyor!
Epic Games şirketinin en popüler Battle Royale oyunu Fortnite yakın zamanda çıkacak 8. sezonunda çok farklı şeyler planlıyor. Fortnite kral koltuğunu yeni çıkan Apex Legends oyununa kaptırdı. Fortnite ise bu koltuğu tekrar geri almak için elinden geleni yapıyor. Geçen günlerde Epic Games, oyuncularını geri çekmek amacıyla 8. sezon ile birlikte ücretsiz Sezon Pass dağıtacağını söylemişti. Fortnite Resmi Twitter hesabında paylaştığı gönderiye göre 8. Sezon ''Korsan Temalı'' olacağını belirtiyor.

Neler Gelecek?
26 Şubat itibari ile 8. Sezon için son 2 gün sızıntılar Reddit forumundan gelmeye başladı. Epic Games paylaştığı bu paylaşımda Korsan Kancasını eklediğini görüyoruz. Epic Games gönderisinde eklediği yazıda bu sezon hazinelerin fazla, fazla bulanacağınını işaret ediyor. 27 Şubat tarihinde 8. Sezon hakkında daha fazla bilgi alabileceğimizi düşünüyorum.

Yeni Sezon Ne Zaman Geliyor?
Bahsedilen bu hazinelerde olan eşya içeriğinin daha fazlasına bu sezon rastlayacağız gibi gözüküyor. 8. Sezon Türkiye tarihi ile 28 Şubat 2019 sabaha doğru gelecek güncelleme ile indirilebileceğini gösteriyor. Umarım yeni sezonu beğenirsiniz.

8. Sezon Hakkında Önemli Bilgiler Veren Video
Videoyu çeken şahıs yabancı ancak İngilizce diliniz var ise çok önemli bilgiler vermiş. Mutlaka izleyin.

Fortnite Hakkında Sızıntılar
8. Sezonla birlikte çöl haritası mı geliyor? 5. Sezondan yana gündemde olan bu Çöl haritasının 8. Sezonda geleceği hakkında dedikodular çıkmaya başladı. Ancak Epic Games şirketinden hiç bir açıklama dahi yok. Bir kaç gün içerisinde çöl haritası gelip gelmeyeceğini göreceğiz. Eğer bu harita gelirse oyuncular için büyük bir şok ve süpriz olur. 8. Sezon ile birlikte Korsan moduna özel Korsan skinleri geleceği dedikoduları var. Reddit forumunda adeta bu dedikodu karğaşaya sebep oldu. Ancak bir çok kişi böyle bir şey olabileceğini düşünüp tartışmaya destek verdiğini görüyoruz. Aşağı kısımda çıkması muhtemel ''Çöl Haritası'' hakkında yaygınlaşmış resimi sizlerle paylaşmak istedim. Yeni sezonda sizce çöl haritası gelebilirmi? Düşüncelerinizi bekliyorum.

Fortnite%252Fblog%252Fseason-5%252FBR05_POI_1920x1080_Desert-1920x1080-3a1f99ac6f7b9b51422dd17c214001d3431df423.jpg

Fortnite 100 Milyon $ Dağıtıyor!
Evet yanlış duymadınız. 2019 yılında oyun ödül turnuvası düzenlemeyi planlıyor. Bu turnuvada oyun yöneticileri tamı tamına ''100 Milyon $'' rekabetçi etkinlikleri ile Epic Games bu parayı dağıtmayı planlıyor. Geçen yıl duyurusu yapılan Fortnite Dünya Kupası 13 Nisan 2019 tarihinde başlayıp 16 Haziran 2019 tarihinde sona ericek. Bu 10 haftalık mücadele içerisinde oyun geliştiricileri başarılı olan kişilere parayı dağıtacak. Kupa sahibi ise ''New York'' bölgesinde ödülünü kazanmayı hak edecek. Dünyanın genelinde en iyi 100 Tekli ve en profesyonel 50 ikili takımı bu ödül bölgesine katılmaya hak kazanacak. Giden kişilere ise tamı tamına ''30 Milyon $'' dağıtılması planlanıyor. Dünya Kupasını kazanan bir oyuncu en az 50.000 dolar kazanacağını garantiledi. Ancak elemelerek kalarak 1. olan kişiye ''3 Milyon $'' takdim edilecek. Epic Games dünya genelinde farklı ajanslar ile konuşup tüm dünyaya ödülü dağıtmaya yardım edecek. Konumuzun sonuna geldik.

1915319042698euah1zfsgltvpa2qvvhrpj7vo02jo9cjj8zjtf9mmu3bbjmvls1qt3vbc2blow7dbqpsi5ayilxug39y6658smifgka8aofgo0b.jpg

Fortnitede build yapma olmasa apexe koltuğunu kaptırmazdı millet build yapmaklamı uğraşıcak savaşmaklamı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl