deichor
SkQuery yerineGUI kullanın. SkQuery GUI konusunda bir çok açık (bug) çıkartıyor, sunucuda duraksama olursa -mesela skriptleri yenilerken- bu tür eşyayı menüden alma olayları olacaktır. Daha kullanışlı olduğu içinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.kullanabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Herkes burada TuSKe derken aslında Vanilla GUI'nin daha kullanışlı olduğunu bile bilmiyor. Soruna gelirsek SkQueryide tanımlamalar böyle olmaz. Biraz araştırırsan nasıl alınmıyacağını bulabilirsin. Bu olay TuSKelik bir şey değil. Eğer GUI kullanımı değiştireceksen Vanilla GUİ geçebilirsin.TuSKe kllanarak
TuSKe'nin yapımcısı Tuke_Nuke'nin yaptığı bir açıklama:Sorundan ne kadar bağımsız cevaplar. Konu sahibi size bunu mu sormuş? "Bana ne kullanabilirim lütfen öneri yapın." şeklinde yazmış da ben mi göremiyorum? Herkes burada TuSKe derken aslında Vanilla GUI'nin daha kullanışlı olduğunu bile bilmiyor. Soruna gelirsek eşya kodunu yazarak deneyin. Örneğin "Red_Rose" adlı eşyanın kodu 1.12.2'de "38"dir. Kaybolmanın sebebi eşyayı tam tanımlayamamaktır.
TuSKe works without SkQuery. SkQuery is old, it lacks with many bugs. I remade it all in tuske just to fix all this and add a bunch of features, such as performance too. In case you need help to see all features, you can check it inorDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun..Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
deichor
Ben sorunu yanlış anlamışım mesajı düzenledim.,Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun..Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
TuSKe'nin yapımcısı Tuke_Nuke'nin yaptığı bir açıklama:
every 1 ticks:
remove 1 red_rose named "&adeneme" with lore "deneme lore"
chest with 1 row named "&aDeneme" to player
format slot 0 of player with red_rose named "&adeneme" with lore "deneme lore" to close then run [execute player command "deneme"]
larayasar
Heralde olur böyle, olmazsa remove'un başına 1 tane [TAB] at. Sen çalınmamasını istediğinden dolayı eğer alınırsa direkt siliyor.Kod:every 1 ticks: remove 1 red_rose named "&adeneme" with lore "deneme lore" chest with 1 row named "&aDeneme" to player format slot 0 of player with red_rose named "&adeneme" with lore "deneme lore" to close then run [execute player command "deneme"]
every 1 tick:
loop all players:
remove 1 rose_red named "qq" from loop-player
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!